Online dejting guide

Den ultimata guiden för dig som vill träffa tjejer online

Bästa sättet att få tillbaka sin tjej! (Guide för att få tillbaka sin flickvän)

Publicerad 2019-02-06 14:20:00 i Dejting online,

Få tillbaka din flickvän genom att levla upp! Här är en guide med 5 Steg och 17 uppdrag!
 
Till skillnad från videospel, du får inte obegränsad chans att vinna henne tillbaka. Du får bara en handfull chanser. Och om du inte är redo, kommer du att tabba dig!
 
Så hur skrämmer du inte upp den här gången?

Om du vill få din ex-flickvän tillbaka måste du ta det här som ett uppdrag. Nästan som ett videospel. Om du frågar henne om att komma tillbaka ihop är slutkampen i det här spelet, du måste nivåera upp och vinna många mini-slagsmål innan du gör det.

Jag förklarar hur man gör det på ett ögonblick. Men först, låt mig presentera mig själv och berätta lite om varför jag skriver detta.

Jag heter Kevin, och jag har hjälpt folk med breakups i nästan 7 år nu. Jag har hjälpt tusentals killar precis som du får tillbaka sina ex-flickvänner.

Denna artikel är allt jag önskar att jag hade tillgång till när jag hade min första uppbrytning och ville få min ex flickvän tillbaka.

När hon bröt mitt hjärta, lämnade det i bitar och allt jag kunde tänka var hur man vann henne tillbaka.

När jag inte kunde äta eller sova i dagar.

När jag vaknade mitt på natten gråter och känner mig ensam, med ingen omkring mig för att ge mig gott råd.

Om jag bara visste då då vad jag vet nu. Jag hoppas ingen annan kille känner sig så hopplös och hjälplös när de går igenom en dålig uppbrytning. Det är därför jag har gjort denna artikel GRATIS för alla att läsa.

Men innan du läser framåt vill jag att du ska veta att den här guiden är inriktad på att vinna ryggen och hålla henne i ett hälsosamt och långvarigt förhållande.

Ett förhållande som båda kan njuta av, trivs i och växa ihop som älskare; för en mycket lång tid.

Denna guide är inte ett knep eller en bandage lösning för ditt trasiga förhållande. Det är inte utformat för att få din ex-flickvän omedelbart tillbaka. Det är utformat för att få henne tillbaka permanent.
Vad är den här artikeln?

Denna artikel är din ultimata guide för hur du kan vinna din ex-flickvän tillbaka. Jag har utformat den här artikeln i steg. Precis som i ett videospel.
 
Varför?

Om du och flickan du älskar bara bröt upp, går du förmodligen genom mycket ont, hjärtatsmärka, sorg, obsessighet och förvirring.

Faktum är att om du läser den här artikeln finns det en bra chans att du är väldigt förvirrad och inte vet vart du ska åka härifrån. Om vad man ska göra och vad man inte ska göra.

Denna guide är utformad för att ta förvirringen ur ekvationen. Tänk på det som en manual, ett genombrott, en spelplan eller en strategihandledning för det nuvarande uppdraget i det här spelet, kallat ditt kärleksliv.

Den här guiden kommer att berätta vad du ska göra härifrån för att få din ex-flickvän tillbaka så snart som möjligt.

Vad är haken?

Som jag sa tidigare får du bara en handfull chanser till detta. Så om du inte är försiktig kan du skruva upp det här. Dessutom är det inte lätt att följa den här guiden. Framför allt behöver det 3 saker från dig.

    Tålamod
    Bestämning
    Ärlighet eller sårbarhet (med dig själv, din ex och jag om vi någonsin kommunicerar)

Som jag sa tidigare kommer det inte vara lätt. Men om din ex-flickvän är värt det, är jag säker på att du inte bryr dig om hur mycket tålamod, beslutsamhet eller ärlighet som krävs för att få henne tillbaka.

(Obs! Du kanske vill bokmärke den här artikeln eftersom det är ganska länge och du kommer att behöva det hela tiden när du flyttar framåt i detta uppdrag)
Vem den här guiden är för?

Denna guide är till för dig om du vill ha din ex-flickvän tillbaka, din ex-fru tillbaka eller din ex-fästman tillbaka. Den här guiden är för dig om du är tonåring i gymnasiet, du i 20s, 30s, 40s eller 50s.

Denna guide är för dig om din ex-flickvän dumpade dig. Och det är för dig om du bröt upp med din ex-flickvän och vill ha henne tillbaka.

Den här guiden är INTE för dig om du letar efter tricks eller manipulation för att få henne tillbaka.
Hur fungerar den här guiden?

Denna guide är uppdelad i etapper. Precis som ett videospel.

Varje steg kommer att ha mål för dig att uppnå. Några av dessa mål är valfria. De valfria målen är inte viktiga för att vinna ryggen permanent, men de hjälper definitivt i processen och de kommer att öka dina chanser avsevärt.

Dessutom kommer det att finnas användbara tips, mål eller steg i artiklarna. Tänk på detta som minimål som du kan vidta åtgärder på. Dessa handlingsbara mål är mycket praktiska och lätta att förstå, i motsats till de andra sakerna som gäller dating, relationer och breakups.

Du hittar också vanliga fallgropar i varje avsnitt i artikeln. Dessa är vanliga misstag som de flesta människor gör under varje steg för att komma tillbaka tillsammans med sin ex-flickvän.

På vissa ställen länkar jag till andra artiklar på denna webbplats som kommer att ge mer information om ett visst ämne. Dessa ytterligare artiklar fungerar som tilläggsartiklar till den här detaljerade guiden. Men de är inte på något sätt en ersättare för detta. Så bör du läsa den här guiden i sin helhet innan du går vidare till någon av dessa kompletteringsartiklar.
 
 
Steg 1: Sörjdalen aka Tryck inte bort henne


mål:

    Sluta Panicking och trycka bort henne
    Vidta åtgärder för att återfå kompositionen
        a) Starta ingen kontakt
        b) Sörja
    Acceptera Breakup (valfritt till slutet av steg 2)
    Läka genom att spendera tid med älskade (valfritt)

När du förlorar tjejen du älskar, är du bundet av panik. Du aktiverar kampen eller flygsvaret i din hjärna. Och när din hjärna panikar, tänker den inte logiskt.

I stället är det beroende av dina instinkter. Det går in i övertryck och försöker att ge mening om allt och i ett tillstånd av panik gör det att du gör saker som i slutändan driver din ex-flickvän bort.
1. Sluta Panicking och skjuta din ex Girlfriend Away

Målet med det här steget är att få dig att sluta panik och driva din ex. För att göra det måste du

    Förstå det sorg du går igenom just nu
    Förstå vad som skjuter henne bort

1. Förstå det sorg du går igenom just nu

Breakup sorg är en tik. Det är det bästa sättet jag kan lägga till. När du förlorar din ex-flickvän, är någon du älskade dyrt, du kommer troligen att gå igenom de fem etapperna av sorg.

Faserna nämligen.

    Avslag
    Ilska
    Prutning
    Depression
    Godkännande

Stegen av sorg är ganska självförklarande så jag kommer inte att gå in i detaljer om dem. Men när du försöker vinna henne tillbaka för gott, måste du se upp för de tre första faserna av sorg.

    Avslag
    Ilska
    Och förhandlingar

Som vi kommer att se i nästa avsnitt, kommer dessa tre etapper av sorg sannolikt att göra att du gör saker som kommer att driva din ex iväg och få henne att tro att att bryta sig med dig var det bästa beslutet hon någonsin gjorde.
2. Förstå vad som sätter henne bort

För att göra det enklare för dig att komma ihåg, här är en lista över misstag som skjuter ut dig när du är i detta skede.
Misstag 1: Begging och försöker använda synd

Grief Stage: Förhandlingar

Exempel:

    "Jag kan inte leva utan henne. Jag älskar henne fortfarande och kommer alltid att älska henne. Jag kan inte vara glad utan henne. Visst, det borde vara en bra sak för henne att ta mig tillbaka. "

Jag är inte säker på om det är media, filmerna eller de fina TV-programmen. Men killar får tanken på att om de kan visa sina ex-GF hur hjälplösa de är utan henne kommer hon tillbaka.

De försöker be och försöka få henne tillbaka. I vissa fall går killar i extrema längder för att visa sina ex hur olyckliga de är utan henne.
 
Sanningen är dock, ingen flicka är lockad till en svag kille. Om du agerar som om du är eländig utan henne, kommer hon bara att bli mindre och mindre lockad till dig tills hon bestämmer sig för att skära av dig från hennes liv.
Misstag 2: Ringa och texta henne hela tiden

Grief Stage: Denial

Exempel:

    "Om jag bara håller kontakten med henne, kommer allt tillbaka till det normala. Om jag inte låter henne glömma mig, kommer hon att inse hur mycket hon älskar mig och vill vara med mig. Jag behöver bara hålla kontakten med henne. "

Det här är uppenbart. Ju mer du text eller ring din ex, desto mindre attraktiv kommer du att se henne. Även om du agerar allt vardagligt när du textar henne, kommer du fortfarande att bli så behövlig som din ex kommer att se rätt igenom den.

Texting henne om och om igen är ett tecken på behövande och desperation och ingen flicka är lockad till en behövlig kille.

Lägg märke till hur texting och ringa henne hela tiden kommer ur nöd och desperation istället för en genuin önskan att prata med henne och njuta av en konversation med henne.
Misstag 3: Berätta för henne hur mycket du älskar henne och du kommer göra allt för henne

Grief Stage: Förhandlingar

Exempel:

    "Jag ska göra någonting för att få henne tillbaka. Jag gifter mig med henne imorgon om jag måste. Jag kommer överens om vad hon vill från mig och gör något för att göra henne lycklig. "

Nu när hon har brutit med dig bryr hon sig inte om hur mycket du älskar henne och vad du vill göra för henne.

(Obs! Det kan ha funnits före uppbrytningen i vissa fall. Men det är inte riktigt detsamma efter uppbrytningen)

Om du berättar för henne hur mycket du älskar henne nu, kommer det bara att få dig att se behövande och desperat att vinna henne tillbaka. Det kommer att stänga av henne och få henne att respektera dig mindre.

Samma sak gäller när du berättar för henne att du kommer göra någonting för att få henne tillbaka. Mer allmänt känd som att bli en dörrmatta.

Du kan inte bara låta henne gå över dig bara för att du vill ha henne tillbaka. Även om du lyckas övertyga henne om att komma tillbaka på det här sättet, kommer hon att lämna igen snart eftersom hon inte har någon respekt för dig.

Anledningen till att detta inte fungerar är att du gör alla dessa saker ur desperation för att få henne tillbaka. Inte för att du älskar henne, men för att du är rädd för att förlora henne till någon annan kille. För att du är rädd för att vara ensam.

Hon vill inte att du gör saker för henne ur rädsla. Inte om hon inte är extremt manipulativ. I så fall borde du fortfarande inte göra det för att du blir ännu mer eländig när du är tillsammans igen.
 
Misstag 4: Freaking Out om hennes rebound
 
Grief Stage: ilska, förnekelse, förhandlingar

Exempel:

    "Hur kan hon göra det för mig? Hon berättade att hon älskade mig för ett par veckor sedan och nu sover hon med någon annan. Jag ska ringa henne och berätta för henne precis vad jag tycker om detta och vad @ $$ # @ hon och hennes nya pojkvän är. "

Eller

    "Hon gör ett stort misstag med den där killen. Hennes nya pojkvän är inte rätt person för henne. Jag är. Jag måste prata med henne omedelbart och övertyga henne att lämna den andra killen för mig. Om jag inte gör det kan det vara för sent. "

I många fall kan din ex börja omedelbart efter en uppbrott. I vissa fall kan hon börja datera efter en vecka eller en månad.

Men i nästan alla fall kommer hennes nya relation att bli en återgång. Och det kommer att sluta. Det är vad som händer med majoriteten av rebound-relationer. Läs mer om arten av rebound-relationer här och hur man får tillbaka henne när hon har en pojkvän här.
Misstag 5: Förnedra henne och ringa dina ex-flickvännamn

Grief Stage: ilska

Exempel:

    "Jag kan inte tro att du gjorde det här för mig. Jag borde ha vetat att du var en guldgrävare. "

Eller

    "Hur kan du göra det här för mig, trots allt jag har gjort för dig. Man, du förtjänar verkligen inte mig. Jag hoppas du spenderar resten av ditt liv så eländigt som jag vet att du är inne. "

Jag tycker att det är ganska uppenbart varför något som detta kommer att driva henne längre bort. Ingen vill vara med en kille som är missbrukande.

Så, om du någonsin har en önskan att säga något menar din ex-flickvän, gör dig själv en tjänst och STOPP.
Vad händer om jag redan har gjort dessa misstag?

Dessa misstag är mycket vanliga. Som jag nämnde tidigare är dessa misstag ett direkt resultat av att du går genom sorg och agerar på dina instinkter.

Så, om du har gjort dem, slå inte dig själv över det. Detta betyder bara att du är mänsklig.

Och eftersom dessa misstag bara är mänskliga är det ganska lätt att få din ex att förlåta dig för dem enligt beskrivningen i steg 3 i denna artikel.
Åtgärder som kan vidtas (viktigt)

    Ändra namnet på din ex-flickvän till "Do not Push Her Away" på din telefon så att du inte glömmer bort dessa misstag i framtiden.

2. vidta åtgärder för att sluta panik och få dig ihop

Nu när vi har lärt oss vilka misstag som ska undvikas i detta skede, är det dags att lära oss vad du kan göra i detta skede för att sluta panik, återfå din kompis och sluta göra saker som pressar din externare bort.
a) Starta ingen kontakt

Enligt min erfarenhet är det enklaste sättet att undvika att göra något av ovanstående misstag och läka upp från upplösningen att inte starta någon kontakt.

Vad är ingen kontakt?

Ingen kontakt är en enkel regel att inte kontakta din ex på ett visst antal dagar. Du vill ta bort din ex från ditt liv och från ditt sinne. Detta betyder:
 
 
Ingen textning
    Ingen uppringning
    Ingen stöta på henne i hennes favorit kafé
    Ingen hålla flikar på henne genom sina vänner
    Hålla sig borta från sina sociala medier profiler

Jag vet att det kan tyckas vara lite extremt att plötsligt klippa all kontakt från din ex, men det är väldigt viktigt och ett mycket effektivt sätt att uppnå målet för detta stadium. Så här påverkar det dig och din ex.

Hur ingen kontakt påverkar dig?

När du skär din ex-flickvän ur ditt liv kommer du börja se saker klart och känna dig bättre om dig själv. Du kommer att inse att du kan leva utan din ex och livet är inte så dåligt trots allt.

I de flesta fall är du så beroende av att ha din ex-flickvän i ditt liv, du kan inte föreställa dig ett liv utan henne. När du slutar kontakta henne, kommer du att gå kall kalkon på denna missbruk.

Precis som alla andra missbruk, kommer du långsamt att återhämta sig från det och börja se saker klart.

Det är mycket viktigt att du får över missbruk av din ex-flickvän innan du når den tredje etappen av den här guiden.

Du måste bli av med denna missbruk innan du kan närma henne och få henne tillbaka. Så länge du är beroende av henne, kommer du att vara behövlig och desperat. Och om du är trängande eller desperat, kommer du aldrig att kunna närma henne från en ställning av styrka.

Även om du försöker förfalska det, kommer hon att lukta din nöd från en mil bort. Hon var nära dig och hon vet mycket om dig. Du kommer inte att kunna förfalska det länge.

Hur ingen kontakt påverkar din ex-flickvän?

Om du har gjort några av de misstag som skjuter henne bort är ingen kontakt det perfekta sättet att återställa allt innan du börjar bygga upp attraktion med henne.

Även om du inte har gjort några av misstagen ovan är ingen kontakt fortfarande mycket viktig eftersom du vill ge din ex lite tid att bearbeta uppbrottet och saknar dig.

När du slutar kontakta din ex, blir du omedelbart mindre behövlig och desperat i ögonen.

Senare kommer du att förvandla den tviveln till ett faktum genom att visa henne hur du har förändrats och hur saker kommer att bli annorlunda när du får henne tillbaka.

Ska jag berätta för henne att jag inte har någon kontakt?

Om du och din ex är på talande termer just nu kan du berätta för henne att du behöver lite tid och tid och du vill inte att hon ska kontakta dig.

Förhoppningsvis kommer hon att förstå (och bli imponerad och förvirrad) och lämna dig ensam. Om hon inte respekterar dina önskemål, så måste du bara ignorera hennes samtal och texter.

Skulle inte det här få henne att gå vidare?

Kanske. Men bara för att hon vill gå vidare betyder det inte att hon vill. Faktum är att det i de flesta fall gör att hon vill ha dig mer.

Kom ihåg hur du pressade henne bort när du höll kontakt med henne och berättade för henne hur du älskar henne och kommer att ge världen att vara med henne?

Nåväl, genom att du inte har någon kontakt drar du tillbaka och det kommer att göra att hon vill pressa. Med andra ord kommer det att göra henne saknar dig och vill ha dig i ditt liv. Det här är vad jag kallar push pull-dynamiken i en upplösning.

Dessutom gör du det inte för alltid, det kommer du bara att göra så länge som vi kommer att diskutera på ett ögonblick.

Vad händer om hon hittar en annan pojkvän under ingen kontakt?

Även om hon träffar någon annan under ingen kontakt kommer det förmodligen att vara en rebound och du kan fortfarande vinna henne tillbaka. (Läs om rebounds och vinna henne tillbaka från en rebound.)

Hur länge ska du göra ingen kontakt för?

Helst bör du inte göra någon kontakt förrän du är klar med steg 1 och steg 2 i detta uppdrag för att få din ex-flickvän tillbaka permanent.
 
Det betyder att du inte borde göra någon kontakt åtminstone tills du har slutat panik, återfått din kompis och funderat på hur man besegrar de små djävlarna (Steg 2). Det kan ta från två veckor till tre månader. Läs den här artikeln om ingen kontaktregel för att räkna ut hur mycket ingen kontakt är idealisk för dig.

Om du är förvirrad rekommenderar jag att du anger en tidsgräns på minst 30 dagar.
Handlingsbara steg att ta (Viktigt)

    Bestäm hur länge du behöver göra ingen kontakt
    Markera din kalender så många dagar från nu med texten "Jag kan kontakta min ex-flickvän nu".
    Om du och din ex talar regelbundet till varandra. Text henne följande eller något liknande. "Hej, jag vill inte komma undan som oförskämd eller något, men jag behöver lite tid och utrymme för att läka från uppbrytningen och fokusera på mig själv. Det är därför jag tycker att vi båda borde inte prata med varandra en stund. Jag hoppas du förstår."

B) Sörja under ingen kontakt

Du förlorade någon du verkligen älskar och ville vara med. Det kommer att skada. Det kommer att skada mycket.

När du inte börjar någon kontakt, kommer du att sorga mycket. Du kommer att känna alla känslor som människor går genom sorgens känsla. Du kommer känna förnekelse, ilska, depression, förvirring och besatthet.

Breakup Grief är en bergskustresa. Ibland kommer du att känna dig som skit och ibland känner du dig mycket bättre om dig själv.

Nyckeln är att låta dig känna känslorna och fortsätta att arbeta med dig själv. Om du känner som att gråta, släpp ut det. Om du känner vrede, ropa högt.

Men kom ihåg att alltid balansera det och alltid komma ihåg att du behöver bli en bättre version av dig själv om du vill ha henne tillbaka.

Ibland måste du välja själv och inse att det finns mycket mer till liv än relationer och uppbrott.

Du måste påminna dig själv om att livet kommer att fortsätta att kasta utmaningar åt dig. Du måste lära dig att välja dig och komma tillbaka i spelet.

Du måste fortsätta framåt. Här är en video som jag rekommenderar att du tittar på när du känner dig nere.

4. Acceptera Breakup (valfritt till steg 3)

I slutändan måste du nå "Acceptance" -fasen av upplösningen. Det betyder att du måste acceptera att din ex-flickvän bröt upp med dig och ditt tidigare förhållande är över.

Du kan börja ett nytt förhållande med henne och det förhållandet kan vara fantastiskt. Men det förflutna förhållandet är över, och det finns inget du kan göra åt det.

För många killar som läser detta kommer tanken att acceptera upplösningen vara en hård. Du kan till och med lura dig själv att tro att du har accepterat uppbrytningen när du hemlighet fortfarande hoppas att saker kommer att gå tillbaka till det sätt de var.

Så, överväga detta som ett valfritt mål för nu. Det betyder att du kan gå vidare till steg 2 utan att slutföra detta mål. Men du måste slutföra detta mål innan du går vidare till steg 3.
5. Spendera tid med dina älskade (valfritt)

En av anledningarna till att våra sinnen panikar så hårt efter en uppbrott är på grund av vår djupa rotade rädsla för att vara ensam. Av att vara utelämnad i världen. Att aldrig vara älskad.

Men chansen är att du har många människor i ditt liv som älskar dig, bryr dig om dig och vill att du ska vara lycklig.

Dina vänner och familj kan vara ett mycket effektivt helande verktyg. När du spenderar tid med dem och märker hur de bryr sig om dig och älskar dig, kommer ditt undermedvetna sinne att lugna sig och inse att du inte är ensam i den här världen. Att du är älskad, och du kommer att överleva även om du har förlorat din ex.

Denna del är valfri eftersom många killar inte har älskande familjer. Vissa killar har inte ens mycket nära vänner. Om det inte är fallet med dig, skada inte. Du kan fortfarande få din ex-flickvän tillbaka.

Men du måste göra en anteckning i ditt sinne för att få nya vänner, goda vänner du kan lita på när du är redo i framtiden.
Vanliga fallgropar: tar för lång tid att genomföra ingen kontakt

Många killar känner att de kan övertyga sin ex-flickvän att komma tillbaka och de behöver inte göra någon kontakt. Om du tycker så, måste du förstå att även om det finns en liten chans att du kommer att lyckas med att få henne tillbaka, kommer du troligtvis att misslyckas med att hålla henne.

Om du inte följer steg 2 i den här guiden finns det en mycket bra chans att du och din ex kommer att bryta upp igen efter att ha kommit tillbaka. Jag har sett detta hända med mina läsare och klienter om och om igen. Och jag skulle hata att se det hända dig.
 
Steg 2: De inre demonerna aka fokus på dig själv


mål:

    Ta reda på vad som orsakade uppbrytningen
        a) Utför en lösning på vad som orsakade uppbrytningen
    Ta reda på om hon är värd att komma tillbaka.
    Bli en bättre version av dig själv
        a) Bli mer självsäker
        b) Lär Relationskunskaper och verktyg för att upprätthålla en hälsosam relation
        c) Bli mer fysiskt attraktiv (valfri)
        d) Bli mer socialt attraktiv (valfri)
        e) Bli mer uppmärksam eller öka din medvetenhetsnivå (valfritt)
    Bonus: Få din ex flickvän att sakna dig under ingen kontakt (valfritt)

Som du kan se från ovanstående mål handlar det här om att få din ex-flickvän tillbaka om dig.

Enligt min åsikt är detta det viktigaste steget i detta uppdrag. Det är inte ett av de stegen där du bara kan komma in i en tunnel i början och kan hoppa över det direkt till nästa steg (jag tittar på dig Mario).

Om du misslyckas i detta skede misslyckas du med att få din ex-flickvän tillbaka permanent. Även om du på något sätt lyckas få tillbaka henne för tillfället, är jag ganska positiv att du kommer att bryta upp igen i framtiden.

Ja, det är så viktigt det här steget är.

Vi ska gå igenom alla målen i detta skede och sedan kommer vi att lista ut några av de gemensamma fallgroparna som de flesta killar står inför under detta skede.
1) Ta reda på vad som orsakade upplösningen

Det första du har lugnat i steg 1 är att försöka lista ut vad som orsakade upplösningen.

Jag vill inte att du ska tänka på vad din ex-flickvän berättade när du bryter med dig. Hon kanske har använt en av dessa falska generiska linjer som

    "Det är inte du, det är jag".

    "Jag är bara inte kär i dig längre."

    "Jag tycker om oss som mer som vänner"

    "Jag ser bara inte en framtid med dig."

I många fall kanske din ex-flickvän inte är medveten om vad som orsakade uppbrytningen.

Jag ska försöka lista ut några av de vanligaste orsakerna här som du kanske kan relatera till.
Hon känner sig inte lockad till dig igen

Detta kommer att vara fallet för de flesta av killarna som läser den här artikeln. Här är några exempel på när en tjej förlorar attraktion för dig.

    Du duschade henne alltid med kärlek.
    Du gav henne vad hon ville.
    Du var behövande, osäker, kontrollerande, avundsjuk eller manipulerande

I de flesta fall, om din ex-flickvän inte kände sig attraherad till dig i slutet av ditt förhållande, berodde det på att du var behövande, osäker och var inte säker.

Om du känner att hon har brutit med dig från ingenstans, så är det en bra chans att det är på grund av denna anledning.

Faktum är att alla tre skäl som nämns ovan är ett direkt resultat av osäkerhet.

Visar för mycket tillgivenhet

I de flesta fall, när du visar din flickvän för mycket kärlek, kommer det inte ut ur den kärlek du har för henne. Det kommer ut ur din rädsla för att förlora henne och vara ensam.

Får mig inte fel, du borde visa kärlek till din flickvän. Om du älskar henne, borde du visa henne. För mig är det inget mer glädjande än att göra min flickvän glad och skratta med glädje.

Men de flesta killar (som slutar bli dumpade) är inte äkta i att visa tillgivenhet. Om du visar kärlek bara för att du vill ha något i gengäld (kön, uppskattning, acceptans, avsluta ett argument utan att lösa det) kommer det att bli så ointressant.

Och långsamt kommer hon att inse att du inte gör det för att du menar det. Men för att du medvetet vill ha något i gengäld. Och om hon börjar känna så, varje gång du visar hennes kärlek, kommer det att göra henne lite mindre lockad mot dig. Varje gång du säger något sött till henne, kommer det att få henne att känna att du vill ha något i gengäld.

Många gånger kommer din flickvän inte ens inser att detta händer. Hon kommer långsamt att känna att hon inte känner samma sätt om dig och bryter med dig.
 
Du gav henne vad hon ville

Återigen ger din ex-flickvän vad hon vill, inte riktigt en avtalsbrytare. Det är din avsikt att ge henne vad hon vill ha betydelse.

Anta att du har ett argument om att du alltid försöker kontrollera henne. Och i stället för att försöka förstå henne går du ut och köper henne ett halsband som hon ville ha ett tag.

Hon är upphetsad och glömmer om argumentet.

Vinn vinna, eller hur?

Fel. Du undvikit en allvarlig fråga i förhållandet. Du undvikit ett allvarligt problem i dig själv. Och det festerde inuti henne.

Om du vill ge något till din ex-flickvän, gör det ur ditt hjärta och gör det för att du vill göra det utan att få någonting i gengäld.

Killar som är osäkra, kontrollerande och hemligt manipulerande försöker alltid att kontrollera situationen genom att ge sin flickvän något och hoppas få något i gengäld. Detta skapar ett ohälsosamt mönster i relationen och deras flickvänner hamnar förlorande attraktion för dem.

Osäkerhet, svartsjuka, kontroll och manipulation

Som jag sa i ovanstående två scenarier. Osäkerhet, svartsjuka, kontroll och manipulation är närvarande i nästan alla ohälsosamma förhållanden. Om din ex-flickvän inte kände sig attraherad av dig i slutet av ditt förhållande, finns det en bra chans att du uppvisade dessa egenskaper i förhållandet.

När du går igenom det här steget vill jag att du ska tänka tillbaka och räkna ut när du gjorde någonting för din ex-flickvän som hade ett bakomliggande motiv bakom det.

    Köpte du hennes gåvor eftersom du var rädd att hon skulle lämna dig?
    Undvik du en allvarlig fråga genom att duscha henne med kärlek?
    Handlade du med att kontrollera eftersom du var rädd att hon skulle falla för någon annan kille?
    Ringer du hennes namn när du argumenterar för att du ville att hon skulle skämmas för något?

Om du bara läser den här artikeln några dagar efter din uppbrytning kan det vara lite för mycket för dig att tänka allt detta genom just nu. Så, du kanske vill bokmärke denna artikel och komma tillbaka till det på ett senare stadium när du har lugnat dig och kan tänka rationellt.
Hur man fixar förlust av attraktion och få henne tillbaka

Du kan göra din ex-flickvän tillträtt igen lätt när du lär dig hur du fixar den djuprotade osäkerheten som drev henne bort.

Saken är, det är inte så lätt att fixa den djupt rotade osäkerheten som de flesta killar har.

Vi kommer att prata om detta i nästa avsnitt när vi pratar om att bli mer självsäker.
Hon ser inte en framtid med dig (och hon förlorade anslutningen)

Många gånger kan din ex-flickvän ha brutit upp med dig eftersom hon inte känner en kontakt med dig längre. Detta är vanligtvis fallet när du var tillsammans under mycket lång tid (mer än ett år).

Om hon inte känner en kontakt med dig kommer hon att lämna dig eftersom hon inte ser en framtid med dig.

Hon kanske fortfarande lockas till dig. Hon kan fortfarande känna att du är en självsäker attraktiv kille. Men hon ser inte ens med dig på lång sikt. Hon tycker bara att du är båda inte kompatibla.

En emotionell anslutning kan gå förlorad av följande skäl.
 
 
Du och din ex-flickvän tappade gnistan. Du försummade henne för länge och tog henne för givet.
    Du hade för mycket slagsmål och meningsskiljaktigheter. Du visste inte hur man kommunicerar effektivt och förstår varandra.
    Dina livsmål är inte i linje med varandra.

Alla ovanstående skäl är självförklarande, så jag kommer inte att gå i detalj.
Hur får du henne tillbaka om din ex-flickvän förlorade anslutningen?

Om du hamnar i den här kategorin är det en bra chans att din första instinkt kommer att vara att berätta för henne att du kommer att göra saker annorlunda den här gången. Till exempel,

    Om du försummade henne, vill du berätta för henne att du kommer att spendera mer tid med henne om hon ger dig en ny chans.
    Om du och henne båda ville ha olika saker i livet, vill du berätta för henne att du kommer att kompromissa och ge henne vad hon vill ha (äktenskap, barn etc.)

Men säger henne att saker kommer att förändras kommer inte att fungera.

Faktum är att din ex-flickvän inte känner en anslutning till dig längre. Och om hon inte känner en koppling till dig, så spelar det ingen roll för henne vad du vill göra för henne.

Innan du kan visa henne hur saker har förändrats måste du först bygga attraktion och anslutning till henne. Vi kommer att komma in i det i steg 4 i denna artikel.
Du lurar eller skadar din ex flickvän

Vissa killar som läser den här sidan kan ha gjort något som skadade sin ex-flickvän fruktansvärt. Dessa kan innehålla

    Du lurade på henne
    Du var våldsam mot henne (verbalt eller fysiskt)
    Du förråttade hennes förtroende på något sätt (monetär eller känslomässig fusk)

Hur får man henne tillbaka om du lurade på henne eller gjorde något för att skada henne?

Nyckeln till att vinna din ex-flickvän tillbaka i denna situation är att visa henne en stråle av hopp innan något annat.

Och det bästa sättet att visa henne en stråle av hopp är att acceptera var du skruvas upp, ta reda på varför du gjorde det och arbeta med att förstå dig själv.

Faktum är att om du skadar henne en gång finns det en bra chans att du kommer att skada henne igen. Och om du inte litar på dig tillräckligt för att inte skada henne igen, så skulle hon inte heller.

Så arbeta med att förstå dig själv och lär dig att lita på dig själv. Att få behandling eller gå med i en supportgrupp (sexmissbrukare, alkohol anonym, ilska hantering etc.) är ett bra sätt att göra det.

Detta kommer att visa henne att du är seriös om förändring och det kommer ge henne en stråle av hopp om att saker kan vara olika i framtiden. (Läs: Få din ex tillbaka när du lurat.)
Långdistansförhållande

Långdistansförhållanden är en tuff. Om du och din ex-flickvän bröt upp på grund av långa sträckor, så är du in för ett uppåtstridigt slag.

Long Distance orsakar ofta ett par att förlora attraktion, förlora anslutning eller förråda förtroende. Om du och din ex-flickvän bröt upp på grund av långdistans, är det förmodligen för att en av ovanstående skäl hände. Om så är fallet måste du tillämpa ovan nämnda taktik för varje enskilt fall.
2. Ta reda på om hon är värd att komma tillbaka

Om du läser denna artikel omedelbart efter en upplösning kan ditt svar vara,

    "Självklart är hon värd att komma tillbaka. Jag älskar henne, och hon är en i en miljon. "

Men du ser henne genom de rostfärgade linserna efter avbrott. Därför har jag inkluderat denna uppgift i steg 2 i detta uppdrag.

När du väl har accepterat uppbrytningen och har gått igenom sorg efter en uppbrytning, måste du ta reda på om hon är värd det. Här är en artikel som hjälper dig att göra det. Och läs nedan för några användbara tips om detta.
Handlingsbara tips (mycket viktigt)

    Skriv ner 5 saker om din ex som du inte gillar.
    Skriv ner 3 saker om din ex som behöver förändras för att du ska ha ett hälsosamt och lyckligt förhållande med henne. (Till exempel behöver hon vara bättre att kommunicera eller hon behöver sluta flörta med andra killar)

Obs! Om du inte kan tänka på något av dessa saker måste du slutföra steg 1 i den här artikeln och komma tillbaka hit efter ca 2 veckor.
3. Bli en bättre version av dig själv

Vad som hände i ditt tidigare förhållande med din ex-flickvän är förbi. När du kommer tillbaka tillsammans kommer det att bli ett bättre förhållande. Eftersom du kommer att bli en bättre version av dig själv.
a) Bli mer självsäker

Att vara säker är den första kvalitet som lockar din ex-flickvän, ex-fru eller ex-fiancé tillbaka. Men förtroendet är inte något som kan byggas på en dag.

Faktum är att den osäkerhet som drev din ex-bort och orsakade henne att bryta upp med dig är resultatet av år av negativ feedback du fått från världen och dig själv.

Du kan inte bara ångra allt det på en dag. Och om du förfalskar det, kommer din ex-flickvän så småningom se igenom det och börja tänka på dig som manipulativ.

Tack och lov har du tillräckligt med tid att arbeta med ditt självförtroende under den inga kontaktperioden.

Snart kommer jag att släppa en kurs för att återuppbygga ditt förtroende för att få din ex-flickvän tillbaka. Så kolla tillbaka på detta utrymme senare för att ta reda på hur du bygger upp förtroendet under ingen kontakt.
 
b) Lär Relationskunskaper och verktyg för att upprätthålla en hälsosam relation

Detta är väldigt viktigt om din ex-flickvän bröt upp med dig på grund av förlust av anslutning. Eller om du båda argumenterade ständigt och aldrig kunde komma till en rimlig slutsats.

En av de viktigaste relationerna du kan lära dig är korrekt kommunikation. Om du kan vara ett proffs för att hantera konflikter med din flickvän, har varje kamp du kommer att ta dig närmare varandra.

Om du lär dig att empati och förstår henne på en djup nivå kommer förbindelsen hon känner med dig att bli oöverträffad.

Så arbeta med dessa två färdigheter som de är mycket viktiga för att inte bara få henne tillbaka, utan att hålla henne för evigt.
c) Bli mer attraktiv fysiskt (valfritt)

Detta mål är valfritt av en mycket enkel anledning. Din ex-flickvän var fysiskt attraktiv för dig vid en tidpunkt. Så kommer hon att lockas till dig igen.

Att arbeta med ditt fysiska utseende har dock några fördelar.

    Du kommer att känna dig mer självsäker.
    Att få ett nytt utseende kommer att ge intrycket att du är en ny person.
    Att arbeta ut kommer att frigöra endorfiner som gör att du känner dig lyckligare.

Åtgärder som kan vidtas (mildt viktigt)

    Gå till gymmet minst 20 dagar under ingen kontaktperiod
    Öka den maximala vikten som du kan klättra med 15 kg
    Få en ny frisyr
    Få dina tänder rengjorda
    Få nya kläder

d) Bli mer socialt attraktiv (valfritt)

Detta är igen ett valfritt mål eftersom det inte är nödvändigt att vinna din ex-flickvän tillbaka permanent. Men det hjälper säkert.

Att vara socialt aktiv hjälper dig att återfå ditt självförtroende och inse att din ex är inte den enda personen i världen för dig. Om du spenderar tid med dina vänner och andra tjejer, kommer du att må bättre om dig själv och inser att andra tjejer är intresserade av dig också.
Handlingsbara steg för att bli mer socialt attraktiv (lätt viktig)

    Närma sig 5 tjejer som du lockas till. Tala med dem och låt dem veta att du finner dem attraktiva med självförtroende.
    Gå ut med dina vänner åtminstone på två helger.
    Gå ut på en vägresa eller en semester med dina vänner.

e) Bli mer uppmärksam och öka din medvetenhetsnivå (valfritt)

Din medvetenhetsnivå är den mest underrated färdigheten. De flesta människor spenderar inte någon tid på att arbeta med det och utvecklar det (videospel lingo: spendera XP poäng på det). Men det kan ha stor effekt på din lycka, ditt självförtroende, ditt välbefinnande och dina relationer.

Det kan naturligtvis hjälpa dig att bli en bättre version av dig själv och kommer att öka dina chanser att få din ex-flickvän tillbaka.
Handlingsbara tips (Viktigt)

    Meditera i minst 10 minuter i 21 dagar kontinuerligt.

f) Arbeta på dina livsmål eller en passion (valfritt)

Att ha livsmål och en passion är inte bara attraktiv för tjejer, det är också en stor självförtroende och terapeutisk. Om du jobbar med något du bryr dig om, kommer ditt sinne att fokusera på det och du kommer att glömma allt annat.

Dessutom arbetar du med saker du bryr dig om, ger dig något att prata med din ex när du inte slutar kontakt.

Killar som är passionerade om andra saker än sina flickvänner ses omedelbart som mer självsäker och mindre osäker.
Handlingsbara tips (Viktigt)

    Ta reda på en hobby, karriärmål eller livsmål som du är intresserad av eller passionerade för. Det borde vara något som du kan bli bättre på och så småningom bli expert på. Något som du kan bli bäst i din stad på om du arbetar tillräckligt hårt eller tillräckligt länge.
    Tillbringa minst 10 timmar i veckan på det.

Bonus: Få din ex-flickvän att sakna dig under ingen kontakt (valfritt)

Detta mål är åter valfritt. Anledningen är enkel, ingen kontaktperiod handlar mer om dig och mindre om din ex-flickvän. Att få henne att sakna dig hjälper dig på kort sikt men är inte särskilt effektiv på lång sikt.

Om du vill få henne tillbaka permanent, är det viktigt att ovanstående mål är dina prioriteringar. Om du offrar dina prioriteringar för att du försöker få henne att sakna dig, kommer du att lida på lång sikt.

Att få henne att sakna dig är en bra bieffekt du kan uppnå genom att lägga in lite mer ansträngning. (Rekommenderad läsning: Hur man gör din ex flickvän saknar dig utan att se ut som en dåre)
Handlingsbara tips för att få henne att sakna dig (inte viktigt)

    Lägg upp högst 5 Socialt aktiva inlägg på Facebook, WhatsApp status, snapchat eller twitter under ingen kontaktperiod. Mer än det får henne att tro att du bara gör det för att manipulera henne.
    Lägg upp maximalt 5 positiva tänkande och självförbättringsposter på sociala medier.
    Lägg till 7 nya tjejer som din vän på Facebook.

Vanligt fallfall: Obsessing över henne i ett försök att få din ex-flickvän att sakna dig

Många gånger börjar killar att besätta om deras ex-flickvän saknar dem eller inte.
 
 
Hon skrev en snapchat-historia om en leksak som jag gav henne, tänker hon på mig?
    Älskar hon mig fortfarande?
    Jag postade en status och hon tyckte om det, betyder det att hon är över mig?

Om det är du måste du förstå att din prioritet under ingen kontakt är att läka och bli en bättre version av dig själv. Om du försöker spela detta spel av social mediajalusi med henne, kommer du att förlora.

Om du befinner dig besatt av det här, gör inte något för att göra din ex missa dig. I stället bor du bara bort från sociala medier helt och hållet under ingen kontakt.
Vanligt fallfall 2: Tänk på att du inte behöver göra några ändringar

Lyssna man, det spelar ingen roll hur fantastiskt du är, hur många tjejer drar över dig, eller hur mycket du kan bänkpressa.

Sanningen är att alla kan och bör sträva efter att förbättra sig och bli en bättre version av dig själv.

Steg 3: Drake av motstånd aka din ex flickvän konsistens


mål:

    Få din ex att tala med dig normalt
    Få henne att le eller skratta minst en gång

Målen för detta stadium är ganska raka framåt. Få henne att tala till dig igen normalt. Få henne att le eller skratta åt något du sa minst en gång.

Detta stadium kallas motståndsdrak eftersom det finns en stor drake som skyddar henne från att öppna upp till dig och ge dig en chans att bygga upp attraktion.

Detta är utan tvekan den tuffaste striden i detta uppdrag. De flesta killar hamnar på det här steget.

Modståndet hon har bygger på följande antaganden.

    Min ex kommer att försöka manipulera mig och göra allt för att få mig tillbaka.
    Han kommer att försöka handla avslappnad även om han är olycklig inuti.
    Han kommer att försöka få mig att träffa honom så att han kan be eller åka.
    Han har inte riktigt förändrats och inte heller, och om jag kommer tillbaka med honom, kommer sakerna att gå tillbaka till det sätt de var.

Det här är alla mycket giltiga skäl att inte prata med dig. Faktum är att om något av det är sant, skulle jag inte råda din ex gf att svara på dig om du kontaktade henne.

Men förhoppningsvis har vi tagit hand om detta i steg 1 och steg 2 för att få henne tillbaka. Nu är du en bättre version av dig själv. Du är mer självsäker och du är säker på att saker kommer att bli annorlunda när du båda kommer tillbaka ihop.

I detta skede är ditt mål bara att ta itu med de första tre antagandena som din ex-flickvän har. Du kan visa henne hur saker kommer att vara annorlunda senare när du pratar regelbundet med varandra.

Det är mycket viktigt att du gör det här på rätt sätt. Om du röra dig här kommer din ex-flickvän att lägga upp sina försvar direkt och du måste inte göra någon kontakt igen för en månad eller två innan du försöker igen.

Så här gör du det.

1. Få henne att prata med dig normalt

Det kan här finnas två scenarier. Antingen du och din ex lämnade på goda villkor. Eller du agerade på ett sätt som lämnade en sur smak i munnen om dig.

I båda fallen är det definitivt en bra idé att torka skifferet rent så att du kan få henne att känna sig bekväm att prata med dig igen.

Jag talar om detta i min artikel om att texta din ex-flickvän igen här. Jag kallar detta elefanten i rummet. Du erkänner elefanten i rummet genom att ange allt som hände och ber om ursäkt för det.

I grund och botten anger du fyra huvudpunkter när du kontaktar henne först.
 
Du ber om ursäkt för allt som du gjorde som kom som behövande, desperat eller manipulerande.
    Du erkänner det faktum att du inte var din bästa själv efter uppbrytningen.
    Du erkänner det faktum att du har accepterat upplösningen.
    Du ger en liten glimt av vad som än händer i ditt liv.

Det finns tre medium du kan använda för att göra detta.

    En handskriven bokstav
    Textmeddelanden
    E-post

När du har kontaktat henne med den här metoden är det dags att lämna henne ensam ett tag. Åtminstone i fem dagar

När du inte kontaktar henne efter att ha skickat henne den här texten kommer det att visa sig att du är seriös om att acceptera uppbrytningen och inte bara säger det här för att få henne tillbaka.

Obs! Du kan ladda ner min gratis rapport "5 Elephant In The Room Texts" genom att klicka här.
Vad händer om hon svarar?

Det är en bra chans att din ex kommer att svara på dig. Om hon gör det är du fri att prata med henne. Men överdriv det inte just än. Hon kan fortfarande få sina försvar och om du handlar desperat eller behövande på något sätt kommer det att bekräfta hennes tvivel.

Om hon svarar, borde du prata med henne men försök inte bygga upp attraktion eller få henne att skratta ännu. Sluta bara konversationen på en lätt notering och få henne att må bra om det.
Handlingsbara steg (Mycket viktigt)

    Utkast till en elefant i rummet meddelande för din ex med hjälp av ovanstående riktlinjer.
    Låt mig ta en titt på ditt utkast och ge förslag. (Alternativ kommer snart)
    Markera din kalender i 5 dagar efter att du har skickat elefanten i rumtexten.

2. Få henne att le eller skratta på något du sa.

Om din ex flickvän skrattar eller ler på något du sa kan du vara säker på att hon har lättat upp dig och ger dig chansen att bygga upp attraktion och anslutning.

Här är några sätt att göra detta.
Använd ett tidigare minne

Tänk på något som ni båda haft. Och använd det till din fördel. Det här kan vara en tv-show, en youtube-kanal, en videospel eller en kafé.

Tänk något roligt om det eller tänk på något som är ett trevligt minne. Och så skriv henne bara om det. Här är ett exempel,

"Kom ihåg att burgerplatsen brukade vi ofta? Tja, jag kom bara ihåg hur jag en gång nästan nådde berömhallen för att avsluta den super stora burgeren när vi var fulla och kastade upp allt det bara några minuter senare. Du har gjort mig rolig i timmar. Härliga tider."
Tänk på en skämt

Vad är roligt och vill ha sin ex-flickvän tillbaka?

Den person som läser denna artikel.

Okej, det var inte mitt bästa skämt. Men jag är säker på att du kan göra något bättre än det. Ännu viktigare, vet du förmodligen vad kittlar hennes roliga ben. Så, tänk på ett skämt som du tror att hon kommer hitta roligt och skicka det till henne.

Det är viktigt att du gör det här när hon har svarat åt dig minst en gång.
 
Steg 4: Klättringen i anslutning aka ansluter till din ex flickvän


mål:

    Öka frekvens och intensitet av konversationer
    Förstå och locka din ex-flickvän på en djupare nivå (använd lösningen från steg 2)
    Få henne att träffa dig

En djup förbindelse är skillnaden mellan älskare som stannar för alltid och älskare som är tillsammans för en kort stund.

Om du kan lära dig att utveckla en djup förbindelse med den kvinna du älskar, kommer du att etsas i hennes hjärta som ingen annan framför dig. Du kommer att kunna slå till och med den största flakaren till en lojal, kärleksfull flickvän.

1. Öka Frekvensen och intensiteten av din interaktion med henne

Du vill sakta öka tiden du och din ex-flickvän talar. När du väl kan få henne att le eller skratta, borde hon vara öppen för att höra mer från dig.

För att göra det måste du ta initiativ och börja texta henne oftare.

Men du får inte överdriva det som överdrivet det kommer att få dig att se behövande eller desperat.

Här är en tidslinje för prov som du kan följa för detta.

    Dag 1: Text henne något roligt. avsluta samtalet strax efter det
    Dag 2: Skriv inte henne
    Dag 3: Skriv inte henne
    Dag 4: Tala med henne omedelbart. Gör konversationen lite längre än vanligt.
    Dag 5: Skriv henne Casual om något du pratade på dag 4. Fortsätt samtalet i 5 minuter och sluta säga att du måste gå någonstans.
    Dag 6: Skriv inte henne.
    Dag 7: Skriv inte henne.
    Dag 8: Fråga henne om hennes helg. Prata om din helg och något som hände.
    Dag 9: Tala om dina mål och lustar. Uppmuntra henne att göra detsamma.
    Dag 10: Skriv inte henne tills hennes texter först.
    Dag 11: Tala med henne så länge du kan. Låt inte konversationen bli tråkig. Om det gör slutar konversationen.
    Dag 12: Samma som dag 11
    Dag 13: Samma som dag 11
    Dag 14: Skriv inte henne tills hennes texter först.
    Dag 15: Skriv inte henne tills hon kontaktar dig.
    Dag 16: Samma som dag 11
    Dag 17: Börja texta henne och försök att ta samtalet till ett telefonsamtal.
 
Handlingsbara mål att sträva efter (Viktigt)

    Tala med henne på textmeddelanden eller på ett telefonsamtal i en halvtimme.
    Låt henne skratta högt.
    Få henne att initiera kontakten med dig minst tre gånger.

Förstå din ex-flickvän på en djupare nivå

Om du vill ha ett helt fantastiskt förhållande med henne måste du först försöka förstå din ex flickvän bättre än någon annan. Bättre än, du behöver förstå henne bättre än hon förstår sig själv.

Om du kan uppnå den nivån kan du vara säker på att din ex-flickvän vill stanna med dig för alltid.

Här är några ämnen som du bör tala om för att få henne att känna sig förstådd och kopplad till dig.
1. Livsmål

Prata om saker hon är passionerade för. Om de saker hon bryr sig om. För att få henne att börja prata om saker som hon bryr sig om bör du börja prata om saker som är viktiga för dig och du är passionerad.

Du kan också använda kreativa frågor för att göra det här för dig. Här är ett exempel,

"Om du kan ändra något om ditt yrkesliv, vad skulle det vara?"

Din Ex GF: "Jo, jag skulle försöka hitta ett sätt att inkludera dans på det på något sätt. Men jag tror inte det är möjligt med tanke på att jag jobbar inom marknadsföring. LOL"

Du: "Ja, du är en fantastisk dansare. Jag älskade den showen du gjorde på klubbhuset. Mannen, jag önskar att jag var så bra. Hur blev du så bra på det? "
2. Barndom

Vår barndom är det djupaste hörnet av vår psyke som ganska mycket reglerar vårt vuxna liv. Att prata om din barndom och hur det påverkar dig är ett bra sätt att förstå dig själv och din ex-flickvän på en djupare nivå. Återigen, använd kreativa frågor som,

"Var du närmare din far eller din mamma?"

eller "Jag älskade mitt granny hus på sommaren. Det var en fantastisk familjidag för mig. Har du haft en plats där din familj gick till sommarsemester? "
3. Andra negativa relationer

Vänner, familj, kollega. Att hitta en vanlig fiende är ett bra sätt att göra vänner. Du kan använda detta till din fördel. Tala om den person som hon gillar minst och försök att förstå varför hon ogillar honom eller henne. Genom att validera hennes negativa känslor om den här personen kommer du att få henne att känna sig förstådd.
4. Hennes känslor för dig och ditt tidigare förhållande

Chansen är, din ex har fortfarande känslor för dig. Hon kan också ha några negativa känslor om uppbrytningen eller orsakerna som leder till uppbrytningen. Att få henne att prata om dessa saker kan fungera till din fördel om du gör det rätt.

Även om hon talar om något negativt om dig eller ditt tidigare förhållande, borde du inte ta det dåligt tecken. Om hon delar något med dig (även om det är negativt) betyder det att hon försöker övertyga sig om att komma tillbaka ihop.

Det är faktiskt ett gott tecken. Du kan bevisa för henne att du verkligen har förändrats genom att stanna kvar lugnt. Du visar henne att du kan hantera konflikter och negativa känslor som en proffs.

Men det kan också påverka dig dåligt om du inte är beredd. Därför är det viktigt att du får din skit tillsammans som nämns i steg 2 i den här handboken.
Åtgärdsmål som syftar till (Viktigt)

    Få henne att öppna om hennes förflutna
    Få henne att prata om hennes känslor för någon annan (negativ eller positiv)
    Få henne att dela sina känslor för dig (negativ eller positiv). Se till att du vet hur du hanterar det om det är negativt.
    Få henne att prata om en positiv eller negativ erfarenhet från ditt förhållande
    Använd lösningen från steg 2 till din fördel.
 
Få henne att träffa dig

Att få henne att träffa dig borde vara lätt om du bygger en stark kontakt med henne över texter och telefonsamtal först. Faktum är att det är en bra chans att hon ska prata om att träffa dig (eller åtminstone ge dig en stark ledning som hon vill träffa dig) om du gör det rätt.

Om hon inte gör det borde du fråga henne. Tänk inte för mycket om det. Bara berätta för henne att du vill träffa henne för en kaffe.

Det är viktigt att du inte kallar detta ett datum eftersom det kan få henne att lägga upp sina försvar.

Ett möte med ansikte mot ansikte är ditt yttersta tillfälle att öka attraktion, anslutning och förtroende med henne. Men du borde inte skynda på det. Du borde prata med henne i minst ett par veckor innan du frågar henne.

Platser att fråga henne om

    Kaffe
    Öl
    Handla
    konserter
    evenemang

Vad händer om hon säger nej?

Om hon vägrar eller är tveksam, ge henne en liten nudge. Något som "Kom igen, det är bara kaffe." Om hon fortfarande säger nej, kom tillbaka för en stund ..
Vad händer om hon flingar i sista stund?

Om din ex-flickvän avbryter träffa dig i sista stund (på grund av en äkta anledning eller en fläckig), då är det en bra chans att hon är skeptisk till det här eller hon tycker att du är en stor sak. Det finns också en chans att hon är i rebound eller hon tänker på att träffa någon annan.

I det här fallet fokuserar du bara på att återuppbygga kontakten med henne på telefon och fråga henne igen efter en vecka. Om du misstänker att hon träffar någon annan, läs den här artikeln för att ta reda på vad du ska göra.
Handlingsbara steg (Mycket viktigt)

    Ta reda på vilken plats som bäst lämpar sig för att fråga henne.
    Fråga henne och få ett ja.

Vanligt fallfall: Slutar i den fruktade vänzonen

Om du befinner dig i detta stadium riskerar du att hamna i vänzonen. Det här brukar hända med killar som är för rädda för att tala om svåra ämnen och försöka stanna i den säkra zonen.

Med andra ord händer det vanligtvis med killar som är för rädda för att förlora henne. Killar som är rädda för att det felaktiga draget kommer att få henne att sluta prata med dig. Vem är rädd att om du skruvar upp, kommer hon att blockera dig och aldrig prata med dig igen.

Om du tittar på det från en annan vinkel händer detta med killar som fortfarande är osäkra på detta stadium och har inget förtroende.

Killar som har lagt sin ex-flickvän på en piedestal och vägrar att släppa ner henne.

Om hon känner att du är för blyg och verkligen vill att hon i ditt liv ska må bra om sig själv, kommer hon att hålla dig i sitt liv, men som en vän.

Hon älskade dig och förmodligen bryr sig om dig, men hon kommer inte tillbaka med dig av synd. Hon kommer att hålla dig som vän och använda dig för emotionellt stöd.
Så hur håller du dig borta från din ex vänzoning du?

Det första jag frågar dig att göra är att läsa steg 2 i den här guiden. Om du är säker och trygg i dig själv, kommer hon förmodligen inte att tänka på dig som vännsmaterial i första hand.

Men om du fortfarande känner att hon använder dig för att bara dumpa hela hennes känslomässiga bagage utan att ge dig något till gengäld, gör du följande.

1. Ha ett jämnt förhållande: Om hon använder dig för emotionellt stöd, använd henne som emotionellt stöd. Om hon talar om sina känslor, bör du också spendera tillräckligt med tid att prata om dina känslor. Om hon ber dig att plocka upp henne från flygplatsen, be henne att göra detsamma.

2. Låt henne inte respektera dig eller korsa några gränser: Om hon börjar prata om hur hon lockas till killen i gymmet, ge inte henne råd om att fråga honom. Ställ in en gräns istället. Berätta för henne att även om hon har rätt att göra vad hon vill ha, har du fortfarande känslor för henne och du vill inte prata om detta. Du är inte hennes flickvän och hon kan inte diskutera dessa saker med dig. Ja, hon kanske slutar prata med dig ett tag, men hon kommer att respektera dig mer för det och kommer noga att börja prata igen när hon saknar den anslutning du båda har.
Vanligt fallfall: Fråga henne om för kort tid

Många killar gör misstaget att fråga din ex-flickvän ut så snart de börjar prata med henne.

Om du frågar henne för tidigt, kommer hon att lägga upp sina försvar och kommer att bli motvilliga. Det är en bra chans att hon ska säga nej.

Det är viktigt att du bygger upp tillräckligt med attraktion och anslutning via telefonen innan du frågar henne.
Vanligt fallfall: Låt henne få en uppkomst av dig

I många fall kommer din ex-flickvän att göra eller säga saker som hon vet kommer att göra dig arg. Hon kommer att försöka få dig att reagera och agera hur du handlade i ditt tidigare förhållande. Det är viktigt att du förbli lugn i dessa situationer.

Om något gör dig arg eller upprörd bör du ta itu med det, men du borde inte göra det som du brukade göra. Du bör andas, lugna dig och berätta för henne tydligt vad som gör dig upprörd och vad är dina gränser.

Steg 5: Final Boss aka Hämta henne redan
 
mål:

    Fråga henne ut på en andra dag
    Få henne att enas om att ge det ett nytt skott
    Håll henne för gott (om hon är värd det)

Okej kompisar, det här är den sista chefen. Det ögonblick du har väntat på. För när du träffar henne har du det ultimata tillfälle att visa henne hur mycket du har förändrats och hur sakerna blir annorlunda den här gången.
1. Fråga henne om ett andra datum

När du träffar henne, borde du bara ha ett mål i åtanke. För att få henne att komma överens om andra datumet.

Första gången du träffar henne, kommer hon att testa vattnet.

    Kan jag verkligen ha en rolig tid med honom?

    Har han verkligen förändrats?

    Är det här bara en ruse för att få mig tillbaka i samma olyckliga relation?

    Kommer han att trycka på mig för att komma tillbaka ihop?

Hon kommer att vara skeptisk till många saker. Och av goda skäl. Du hade båda ett förhållande och det slutade illa.

Det är ditt jobb att sätta henne lugn. Det är ditt jobb att få henne att njuta av sin tid med dig.

Här är några tips -
Pratar om uppbrytningen och förhållandet

Om ditt första möte slutar med att båda bara pratar om uppbrottet och ditt förflutna förhållande kommer det att se ut som om du båda träffas för att få stängning.

Istället bör du använda den här tiden för att prata om vad som har förändrats i ditt liv sedan uppbrytningen. Du bör prata om de goda tiderna och goda minnen. Och du borde ha en bra tid tillsammans och skapa bra minnen tillsammans.

Men det är också viktigt att du inte försöker undvika någonting allvarligt som är på henne. Om hon vill prata om något som hände under upplösningen eller ditt tidigare förhållande, borde du vara villig att prata om det.

Du borde kunna lösa problemet snabbt så att du kan komma tillbaka till att ha det bra med henne.
Var inte rädd för negativitet eller argument

Mycket tid, killar försöker undvika några svåra ämnen eftersom de är rädda för att deras ex-flickvän kommer att bli upprörd och datumet kommer att gå illa. I ett försök att undvika att göra sin ex-flickvän upprörd eller påbörja ett argument, kommer de bara att acceptera hennes synvinkel även om de inte gör det.

Så här blir du vänlig.

Lär dig istället att hantera argument och negativitet i en konversation. Lär dig hur du förstår henne utan att spela förmyndare för henne. Lär dig hur du är en vuxen i en svår situation.
Fortsätt datumet vidare

Om ditt datum går bra, försök att utöka det till en annan plats. Du borde ta ledningen och be henne att gå med dig till något annat.

Om du precis avslutat kaffe, be henne att följa med dig till en pub i närheten.

Om du bara slutat shoppa, fråga henne att ha kaffe och tårta med dig.

Om du precis avslutat middag, be henne att fånga en film med dig.
Använd Kino och gör intima handlingar så mycket som möjligt

Kino är helt enkelt en term som används för att beskriva konsten att röra. Du vill ha så mycket fysisk kontakt med dig ex-flickvän som möjligt under det här datumet.

Håll handen när du korsar gatan.

Rör vid axlarna eller armarna när hon säger något roligt.

Du bör också använda intima handlingar så mycket du kan. Åtgärder som bara par gör med varandra. Till exempel,

Använd en vävnad för att torka något av hennes ansikte.

Be henne att smaka din mat och mata henne från din sked.
Fråga henne inte om ett andra datum än.

Ditt jobb är att visa henne en bra tid och visa henne att du har förändrats och är väl rustad för ett hälsosamt förhållande. Du vill inte avsluta datumet med att fråga henne på ett andra datum. Istället vill du låta den här erfarenheten dröja i hennes sinne ett tag.

Du vill att hon ska gå hem och tänka.

    "Det var jättebra. Jag vill göra det igen. "

Förhoppningsvis kommer hon att prata om att göra det igen själv. Om hon gör det ska du omedelbart ange ett datum och en tid.

Om hon inte gör det, vänta ett par dagar och fråga henne igen.
Handlingsbara mål (Viktigt)

    Ta henne till andra platsen samma dag
    Håll handen i mer än 10 sekunder på ett romantiskt sätt

2. Få henne att enas om att ge dig ett annat skott

Om du har gjort allt rätt till nu, borde det vara lätt att få henne att ge dig ett nytt skott. Det här är som den sista bosskampen i ett mycket långt videospel.

Precis som om du skulle beställa på potions och ammunition innan en slutlig chefs kamp, ​​bör du fylla på attraktion, anslutning och lita innan du ber henne att vara din flickvän igen.
Låt det vara hennes idé

Helst vill du att det är hennes idé att vilja komma tillbaka ihop. Om du har gjort allt ända tills nu, så vill din ex flickvän säkert ha dig tillbaka redan. I de flesta fall börjar hon prata om tanken på att komma tillbaka tillsammans, om hur ditt förhållande kommer att bli om du kommer tillbaka ihop.

Men om du och din ex-flickvän har pågått länge (minst en månad), så ska du ta steget och fråga henne.

Här är ett enkelt sätt att be henne att vara din flickvän igen,
 
"Hej, jag vet att vårt tidigare förhållande slutade illa. Och jag är så skeptisk till framtiden som du är. Men de senaste veckorna med dig har varit väldigt trevligt och jag har en bra känsla för det här. Vill du ge oss ett annat försök? Kanske ta saker långsamt och se hur det går? "
Var skeptisk

Observera att du inte vill be henne att vara din flickvän igen. Du vill be henne att gå med på att ta saker långsamt.

Du borde vara så skeptisk att komma tillbaka tillsammans som hon är. När allt är klart, bröt du båda en gång. Och du vill inte hamna i hjärtat igen. Så om du två bestämmer dig för att komma tillbaka ihop, ta saker långsamt och analysera ditt nya förhållande innan du förbinder dig helt.
Använd EPB Basics E-course

Som jag sa tidigare borde du fylla på attraktion, anslutning och förtroende innan du frågar din ex-flickvän att komma tillbaka med dig. För att göra det borde du följa denna artikel i sin helhet. Särskilt steg 2 och steg 4.

Jag har utformat EBP Basics E-kurs för att hjälpa dig att gå igenom steg 2 i den här artikeln. Det skickar dig ett mail varje dag för de närmaste 30 dagarna för att hjälpa dig att bli en bättre version av dig själv. Du kan prenumerera genom att ta denna quiz.
Handlingsbara mål

    Be henne att ge det ett annat försök med hjälp av mallen som nämns ovan
    Prenumerera på EBP Basics E-kurs genom att ta denna quiz

Vanligt fallfall: blir arg om hon inte håller med om att komma tillbaka ihop

Om hon säger nej att komma tillbaka ihop, ska du inte bli arg och / eller göra alla de fel som nämns i steg 1 i denna artikel.

I många fall kan din ex-flickvän säga nej först när du pratar om att komma tillbaka ihop. Men ibland förändrar de sig efter några dagar.

Om hon säger nej, är det viktigt att du är lugn och sammansatt. Ge henne några dagar och börja sedan bygga upp attraktion och anslutning igen.

Om hon fortfarande säger nej för andra gången är det dags att minska dina förluster och fortsätta.
3. Håll henne för gott

Nu när du har din ex-flickvän tillbaka, allt du behöver göra är att fortsätta jobba på relationen och göra den starkare. Du måste arbeta för att utveckla en djup kontakt med henne så hon tänker aldrig ens att lämna dig.
Fortsätt arbeta med att förbättra anslutningen

Bara för att du har henne betyder inte att du borde sluta arbeta med den anslutning du har med henne.

Romantisk anslutning är som en växt. Om du inte vattnar det i en vecka kommer det att vissna men överleva. Om du inte vattnar det i en månad kommer det att förlora det skina, se hemskt ut, men ändå vara vid liv.

Men om du försummar det i flera månader kommer det att dö.
Fortsätt arbeta med ditt självförtroende

Att ha någon älskar dig är en stor förtroendehöjare. Men om du bara beror på din flickvän för giltighet, godkännande och kärlek, hon kommer så småningom att tröttna på det och lämna dig.

Därför är det viktigt att du fortsätter att arbeta med självkänsla och självförtroende även efter att du har fått henne tillbaka. Läs steg 2 i den här guiden för att förstå hur du gör det.
Var ärlig och kommunicera bra

Ärlighet och god kommunikation är nyckeln till ett hälsosamt förhållande. Om du lär dig att vara ärlig och kommunicera effektivt i ditt förhållande, så kommer varje gång du båda har ett argument att bara ta dig närmare. Ja, du kommer närmare varje gång du har en oenighet.

Så lära dig de färdigheter som behövs för det. (Återigen, gå med i EBP Basics E-course för det).
Handlingsbara tips (mycket viktigt)

    Gå på ett datum med din nya flickvän minst två gånger i månaden.
    Arbeta på dina lustar i minst 10 timmar i månaden.

Vanliga fallgropar: Kommer att klaga

Att bli självklar är den främsta orsaken till att de flesta killar hamnar förlora kärleken i sitt liv. Du kan bli självkänsla över dig själv. Eller om ditt förhållande.

Livet handlar om utmaningar. Även om du framgångsrikt vinner ryggen, bör du fortfarande sträva efter större och större saker. Du bör sträva efter att bygga en starkare grund och ett bättre förhållande med henne.

Även om du tror att du är säker på det här steget, bör du fortfarande sträva efter att bli en bättre version av dig själv. Du borde fortfarande arbeta med saker som är viktiga för dig, inklusive dina passioner och dina livsmål.
Slutsats:

Denna artikel är lång. Om du har läst det hittills, lovar jag dig för ditt engagemang. Det betyder att du verkligen är seriös om att få henne tillbaka och hålla henne.

Det finns en bra chans att du kommer att behöva hänvisa till den här artikeln igen och igen under de kommande månaderna, så jag rekommenderar att du bokmärker det så att du kan komma hit hit igen.
 

 
 
 

Kommentarer

Postat av: AllieReyna

Publicerad 2019-05-02 10:23:49

Hej, jag heter "ALLIE REYNA" Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut ... Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter ... Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter ... Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: [email protected] eller WhatsApp honom på +7 (926) 512-8701.

Postat av: Allie Reyna

Publicerad 2019-05-19 16:06:04

Hej, jag heter "ALLIE REYNA" Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut ... Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter ... Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter ... Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: [email protected] eller WhatsApp honom på +7 (926) 512-8701.

Postat av: Jan Moore

Publicerad 2019-05-21 13:16:20

Hej jag är Jan Moore. Efter att ha varit i relation till Scott i åratal bröt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allting var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för Han frågade honom allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslår att jag hellre skulle kontakta en stavningskontor som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trodde jag stavade, jag hade inget annat val än att försöka det, Jag mailade stavningskanalen och han berättade för mig att det inte var något problem att allt kommer att bli bra inom tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig inom tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen var det runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som han ville att jag skulle återvända till honom att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess älskade jag att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en person genom att hänvisa honom till den enda verkliga och kraftfulla stavningskontrollen Dr Evans, som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {[email protected]} Du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

Hans WhatsApp nummer: +2348167472976

1) älska spel
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Makens makar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förbanna en före detta älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / lotteri stavning
9) Vill du tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {[email protected]}

Postat av: Allie Reyna

Publicerad 2019-05-23 00:09:34

Hej, jag heter "ALLIE REYNA" Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut ... Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter ... Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter ... Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: [email protected] eller WhatsApp honom på +7 (926) 512-8701.

Postat av: Nela Klaudio

Publicerad 2019-05-23 13:43:05

Hej allihopa. Jag såg nyligen ett vittnesbörd om Dr ISIKOLO i en blogg jag besöker för förhållande och dating counseling problem eftersom jag hade haft allvarliga problem med min man och vi hade varit dating i sex månader, han ändras plötsligt, han var inte hemma med mig och mina barn som alltid började han fuska, han skadade mig på många sätt jag trodde aldrig att det var möjligt och jag trodde bara att jag skulle prova det kanske av desperation av något slag och jag kontaktade Dr ISIKOLO. I början kände allt drömigt och otroligt, hans samråd och lösning var lite lätt och konstigt och jag var rädd för en liten anledning, eftersom jag hörde läsa och hörde massor av berättelser om falska stavhjul, bedrägerier och jag trodde aldrig riktigt på magi. Jag spelade med lite hopp och tro och jag skickade några få saker efter allt och det fungerade som ett mirakel. Allt gick en stund ny riktning, det var och är fantastiskt. Jag antar att det var all tro som gjorde mig läs det speciella posta den trogen dagen .. jag hoppas att han kunde hjälpa andra människor som han gjorde mig .. jag gjorde lite och jag fick allt jag ville ha och önskade min man och verkligen han återvände tillbaka till mig efter 48 timmar som dr Isikolo försäkrade mig. min familj och mitt liv tillbaka. E-post: [email protected] Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

Postat av: Malinka Radanovic

Publicerad 2019-05-24 15:37:44

Dr Ben är verkligen en gud som sände att hjälpa människor.
Jag heter Malinka Radanovic. Är här för att vittna om en stor och kraftfull stavkista som heter Dr Ben Jag var så förvirrad och förödad när min älskare lämnade mig för en annan tjej. Jag behövde honom desperat för att jag älskade honom så mycket. Så jag kontaktade den här stora stavningskastern för hjälp. Han hjälpte mig att kasta en återvändande kärleksspell på honom och bara inom 48 timmar kom min pojkvän tillbaka till mig och grät och bad om förlåtelse. Dr Ben släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och han öppnade också ögonen för att visa hur mycket kärlek vi har delat ihop. När jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste kvinnan på jorden. Jag vill rekommendera den här stora stavningskastaren till någon som verkligen behöver en brådskande lösning på en kärleksbrott. Skicka honom till: [email protected] eller Whatsapp / ring hans mobilnummer +2348159101215.

Postat av: Aleksandra Bruno

Publicerad 2019-05-25 17:34:30

Min relation om 3 år sjönk och jag blev förödad. Min fiance bröt från mig och jag fick inga förklaringar från honom. för mig att få honom tillbaka, jag måste hitta en lösning, jag gick till 3 olika stavhjul som de alla misslyckades med att ta tillbaka min älskare, jag var verkligen inte säker längre om stavar var verkliga så som jag gjorde en sökning en morgon såg jag några bra recensioner om [email protected], jag var lite skeptisk först men en vän bad mig att försöka se vad som händer, så jag bad om en kärlek stavning från denna stavningskastare, han sa att han kommer att ta sig tid att göra en kärleksspell som kommer att föra min man tillbaka till mig, efter 2 dagar min älskare stämde med mig, det kände mig bra att få min älskare tillbaka, när han kom tillbaka sa han att han aldrig skulle lämna mig igen. Jag såg honom förvandla från en kille som ville ut till en kille som alltid ville vara med mig. nu är min älskare mer öppen, med Dr Isikolo Jag vet att kärleksspell är riktig, tack till Dr Isikolo för att få mig min man tillbaka. Jag uppskattar all sin tid, ansträngning och energi som han lägger under stavningen. kontakta honom via [email protected] Du kan också Whatsapp / Viber honom på +2348133261196

Postat av: theresa

Publicerad 2019-05-27 16:45:30

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {[email protected]} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Dödsstavning
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {[email protected]}

Postat av: faith

Publicerad 2019-06-01 08:48:59

Det är här för att vittna om vad denna stora stava har gjort för mig. Jag tror aldrig på pole gjutning, tills när jag blev frestad att prova det. Jag och min man har haft många problem att bo tillsammans, han kommer inte alltid göra mig glad för att han har blivit kär i en annan dam utanför vårt äktenskap. Jag försökte mitt bästa för att se till att min man lämnar den här kvinnan, men ju mer jag pratar med honom Ju mer han gör mig ledsen, så min äktenskap föll i skilsmässa för att han ger mig mer uppmärksamhet. Så med all denna smärta och ångest bestämde jag mig för att kontakta den här stavningen för att se om saker kan fungera mellan mig och min man igen. denna stavelse professor Pellar berättade för mig att min man verkligen är i ett stort pass, att han har varit charmig magi, så han berättade för mig att han skulle göra allt som vanligt igen. han fortsatte och kastade stavningen för mig efter 3 dagar stavning min man stavade helt förändrat han kom och ber om ursäkt för att säga hur han behandlade mig att han inte själv, jag tackar verkligen professor Pellar för att få min man tillbaka till mig jag vill ha er alla att kontakta professor Pellarfor de som har några problem i samband med äktenskaps- och förhållandeproblemen, kommer han att lösa det för dig. Dess e-postadress är här: [email protected]
1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) kärleksspel
(3) Du vill bli befordrad på kontoret.
(4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Du vill vara rik eller vinna en lotteri.
(7) Du vill knyta din make för att vara din för evigt.
(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(9) Om du inte kan träffa din partner.
(10) om du vill stoppa din skilsmässa.
(11) om du vill skilja från din make.
(12) om du vill ha dina förfrågningar.
(13) Graviditet stavar att tänka på barnet
(14) Garanti Du vinner störande rättsfall och skilsmässa oavsett scenen
(15) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
igen e-postadressen är [email protected]

Postat av: FINNA

Publicerad 2019-06-02 18:37:33


Har du något problem stör dig?
Vill du vinna lotteriet?
Har du någon sjukdom?
Är du deprimerad?
Behöver du läka?
Vill du ta tillbaka din ex?
Eller du måste bli gravid etc.
Jag tar med goda nyheter; Dr Ilekhojie, den stora psykiska / spell-casteren, hjälper dig. Han är mycket bra i stava, så han rekommenderas från långt och nära. Tala med honom idag, han kommer att kunna hjälpa dig. Din integritet är placerad Strikt konfidentiell. Tack! Akpabio kontakta [email protected] eller ring +2349056543070 dö inte med din sjukdom, röst ut ... du förtjänar att vara glad!

Postat av: Helena Teo

Publicerad 2019-06-04 19:37:28

Hej, jag är Helena Teo. Efter att ha varit i relation till min man i åratal bröt han upp med mig. Jag gjorde allt inom räckhåll för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så illa på grund av den kärlek jag hade för honom, jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min kompis och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, jag hade inget annat val än att prova det. Jag meddelade stavningskastern och han försäkrade mig att det inte fanns något problem och att allt kommer att bli bra innan tre dagar. Han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, min man ringde mig. Jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hade hänt. Han ville att jag skulle återvända till honom. Han sa också att han älskade mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Spellhjulets e-postadress är: [email protected] Du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

Doktor Ben kunde hjälpa dig med följande:

1) kärleksspell
2) Förlorade kärleksspell
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förbanna en förälskad älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning genom [email protected] kan ringa / WhatsApp honom genom är mobilnummer +2348159101215

Postat av: Lara Borna

Publicerad 2019-06-06 17:59:27

Vittnesmål Av Lara Borna, Hur får du din ex tillbaka snabbt!

Jag blev skadad och hjärtadbruten när ett stort problem uppstod i mitt äktenskap för sju månader sedan, mellan mig och min man. så hemskt att han tog saken till domstolen för en skilsmässa. Han sa att han aldrig ville stanna med mig igen, och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur huset och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärtor. Jag försökte alla mina möjligheter att få honom tillbaka efter mycket tiggeri, men allting till nytta och han bekräftade det att han har fattat sitt beslut och han ville aldrig se mig igen. Så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av mig som frågade min man. Så jag förklarade allt för honom, så han berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavningskastare som heter Dr Ben, för att det verkligen har fungerat för honom också. Så jag trodde aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än att följa hans råd. Då gav han mig e-postadressen till stavningskastaren som han besökte. Så nästa morgon skickade jag ett mail till adressen han gav mig, och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min man tillbaka de två dagarna. Vilket fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig, så han talade med mig och berättade för mig allt jag behöver göra. Då nästa morgon, så förvånansvärt, min man som inte ringde mig de senaste 7 månaderna, ringde mig att han skulle meddela att han kom tillbaka. Så underbart!! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och våra barn. Sedan från den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut, med hjälp av Dr Ben. Så jag kommer att rådgöra dig där ute om du har några problem med att kontakta honom, jag ger dig 100% garanti för att han hjälper dig .. E-posta honom på: [email protected],
WhatsApp / ring +2348159101215
Tack så mycket!!!

Postat av: Klara Niko

Publicerad 2019-06-09 14:55:13

Dr Ben är helt enkelt den bästa stavningskastaren och hjälpen.
Mitt namn är Klara Niko. Utan respekt för dig och dina förklaringar måste jag göra detta vittnesbörd känt för alla. Jag har varit på andra stavhjul utan att se något resultat. Jag ville bara att jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa av dig. Min ex make var borta i ett år och jag gick överallt och andra stavhjul för hjälp men inget resultat tills min vän presenterade mig för Dr Ben Efter att kärleksspell var klar fick jag äntligen ett samtal från honom. Hans stavar fungerade underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det är ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor och sa att jag skulle förlåta honom, jag var verkligen flabbergastad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och att jag skulle acceptera honom tillbaka. Jag är väldigt kortfattad av ord och glädje, du är en Gud som skickas till mig och hela familjen .. Och nu är jag en glad kvinna igen. Tack så mycket Dr Ben För alla som letar efter en riktig stavningskast bör kontakta dr ben på [email protected] eller whatsapp honom på +2348159101215.

Postat av: Viola Gonçalo

Publicerad 2019-06-10 15:28:30

Hej jag heter Viola Gonçalo. Jag kommer från Trondheim, men jag flyttade till Waterton Lakes National Park i Kanada med min man. orden kan inte förklara hur upphetsad jag är nu, tack vare Drigbinovia för att ha fixat mitt brutna äktenskap, lämnade min man mig och våra barn till en annan kvinna. Vi var gifta i sju år och under vårt äktenskap hade vi en hård kamp, ​​en trogen morgon berättade för mig att jag vill ha en skilsmässa med mig, så jag försöker mitt bästa för honom men han är att jag inte vill se att jag bor i Australien nu med en annan kvinna. och han gjorde alla meddelanden ogiltiga. Jag lärde mig att mitt liv var slut och mina barn såg aldrig sin far igen. Jag försökte vara stark för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta. Jag var säker i sju år eftersom jag verkligen älskade honom. Och jag tänker på honom varje dag och natt, och jag skulle vilja få honom tillbaka i mitt liv. Jag gick bokstavligen galen och behövde gudomligt ingripande. Jag har sagt alla mina problem till mina vänner som har liknande utmaningar i sitt gifta liv. Men hon tog mig till en mycket kraftfull man som heter DrIgbinovia. Hon sa att han var den enda anledningen till att hon var lycklig, så jag bestämde mig för att få honom att prova att jag gjorde en massage till sitt WhatsApp nummer på +2348144480786 eller du kan också maila honom på [email protected] då gjorde han kärlek stava för mig, till mina grejer överraskade, min man ringde mig för första gången under de senaste veckorna. Och han berättade för mig att han saknar oss lika mycket som barnen. Jag var så förvånad över att mitt hjärta var fyllt av glädje och spänning och han bad om ursäkt för hans misstag och ursäktade mig för smärtan jag orsakade. Så han kom hem med mycket kärlek och glädje tillbaka till oss, och från och med den dagen är vårt äktenskap nu starkare än tidigare. Tack vare Drigbinovia är han en mycket kraftfull man, så jag bestämde mig för att berätta för min historia för någon man eller kvinna som går igenom samma smärta. Jag vill att du ska veta att det finns en lösning. Drigbinovia är lösningen, en riktig och kraftfull trollkarl som bad att hjälpa kvinnor och barn att hjälpa till i deras smärtsamma tid. Och har också en stavning för att bota HIV, cancer, etc tack för din tid

Postat av: Stela Vedran

Publicerad 2019-06-11 15:42:54

Efter 9 år i äktenskap med min fästman med 3 barn började min man gå ut med andra damer och visade mig kall kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skilja sig från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, var jag helt förödad och förvirrad tills en gammal vän av mig berättade för en stavningskrock på internet DR Ben som hjälper människor med sitt förhållande och äktenskapsproblem genom kärleksförloppens krafter, tvivlade jag först om sådant någonsin existerade men bestämde mig för att ge det en försök när jag kontaktade honom hjälpte han mig att stava en stavning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med damer och han är med mig för gott och för riktigt. Det är svårt och konstigt men det är den enkla sanningen att det finns stora människor som Dr Ben där ute välsignade med krafter för att hjälpa människor som behöver lösningar på sina problem. Kontakta den här stora stavningskastern för ditt förhållande eller äktenskapsproblem via: [email protected] du kan ringa / whatsapp honom genom är mobilnummer +2348159101215

Postat av: Zara sime

Publicerad 2019-06-18 19:58:16

Min pojkvän lämnade mig för en annan tjej. Jag behövde honom desperat för att jag älskade honom så mycket. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet kom jag över ett visst vittnesbörd om det här bra. Dr Isikolo hjälper till att få ex tillbaka snabbt och sluta skilja sig eller skilja sig och så vidare, så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag ska göra och jag gjorde det då gjorde han en (återvänd kärlekstavling) för mig. 48 timmar senare kom min pojkvän tillbaka till mig och grät och bad om förlåtelse. Idag är jag så glad och jag vill rekommendera den här stora stavningskanalen till någon som verkligen behöver en brådskande lösning på hans eller hennes brutna relationer och äktenskap, maila honom på: [email protected] Kontakta bara den stora "Dr Isikolo" Om du har några problem kontakta honom och jag garanterar dig att han kommer att hjälpa dig., gråta inte längre, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu. Tack Dr Isikolo för att rädda mina trasiga relationer och tog min pojkvän tillbaka till mig! "Maila honom på: [email protected] Du kan också Whatsapp / Viber på +2348133261196

Postat av: caroline elizabeth diem

Publicerad 2019-06-21 20:56:12

Dr Noble ([email protected]) Tack för att du tog dig tid att lyssna på mig och svara på alla mina e-postmeddelanden. Jag känner mig känslomässig stark igen. Mitt självförtroende är tillbaka och jag ser tydligt fram min framtid. Jag är alltid tacksam för din hjälp för att återförena mig med min gamla kärlek.
Kontakta honom via [email protected]
Whatsapp nummer +1 {405} 990-5764

Postat av: Elizabeth

Publicerad 2019-06-22 17:57:54

Hej vänner, jag är Elizabeth Anders. Jag är ny här vet inte riktigt hur sakerna fungerar här, men jag har läst bra kommentarer här och jag kommer också att lägga till lite av mitt eget liv, eftersom det här kommer att vara användbart för många av oss här, söker svar och lösning på relationsproblem Efter att ha varit i relationen med Anderson fyra år bröt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom så mycket på grund av den kärlek jag har för min man, jag frågade honom med allt Jag gjorde löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt förhållande problem till min vän kollega på arbetsplatsen och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en kärleksspel älskare som kunde hjälpa mig att göra ett kärleksspel för att få mannen att komma hem till mig, men jag är den typ som aldrig levde magi , Jag hade inget val, jag gav det att försöka, jag skickade stavningskanalen och han berättade för mig att det inte fanns något problem att allt kommer att bli bra inom tre dagar, min ex kommer tillbaka till mig inom tre dagar, kastade professor Pellar stavningen stavning i luften och gjorde varje annan stavningskarm i sitt tempel på min räkning mitt på natten. Överraskande den andra dagen var det runt middagstid. 16,00. Jag fick ett telefonsamtal från ett okänt nummer, min ex-make ringde mig, jag var så förvånad över att jag svarade på mitt telefonsamtal, eftersom det var min man, vi hade en lång konversation och allt han sa var att han var så ledsen för att allt var fel hans fel, sa han att han ville att jag skulle återvända till honom att han fortfarande älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, vilket var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen till idag. Sedan dess lovade jag att dela mina bra nyheter med kärleksspel som fungerar perfekt utan några biverkningar. Jag har denna starka avsikt att någon jag vet som har problem med förhållandet skulle vara till hjälp för en sådan person genom att referera till honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskontrollen som hjälpt mig att lösa mitt eget äktenskapsproblem. email: [email protected] du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller i ett annat fall.
som:
1) kärleksspel får tillbaka förlust-kärleksrelation
2) Lost Love Spells som återförenas med ex
3) Skilsmässa
4) Äktenskapsroller
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Främjande av kontor rankningar
8.) Du vill vara gravid och ha ditt eget barn.
9) Vill du tillfredsställa din älskade ontop säng, stark erektion
Kontakta den här stora mannen om du har problem med en befintlig lösning
genom [email protected]

Postat av: Anonym

Publicerad 2019-06-22 17:59:02

Hej vänner, jag är Elizabeth Anders. Jag är ny här vet inte riktigt hur sakerna fungerar här, men jag har läst bra kommentarer här och jag kommer också att lägga till lite av mitt eget liv, eftersom det här kommer att vara användbart för många av oss här, söker svar och lösning på relationsproblem Efter att ha varit i relationen med Anderson fyra år bröt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom så mycket på grund av den kärlek jag har för min man, jag frågade honom med allt Jag gjorde löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt förhållande problem till min vän kollega på arbetsplatsen och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en kärleksspel älskare som kunde hjälpa mig att göra ett kärleksspel för att få mannen att komma hem till mig, men jag är den typ som aldrig levde magi , Jag hade inget val, jag gav det att försöka, jag skickade stavningskanalen och han berättade för mig att det inte fanns något problem att allt kommer att bli bra inom tre dagar, min ex kommer tillbaka till mig inom tre dagar, kastade professor Pellar stavningen stavning i luften och gjorde varje annan stavningskarm i sitt tempel på min räkning mitt på natten. Överraskande den andra dagen var det runt middagstid. 16,00. Jag fick ett telefonsamtal från ett okänt nummer, min ex-make ringde mig, jag var så förvånad över att jag svarade på mitt telefonsamtal, eftersom det var min man, vi hade en lång konversation och allt han sa var att han var så ledsen för att allt var fel hans fel, sa han att han ville att jag skulle återvända till honom att han fortfarande älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, vilket var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen till idag. Sedan dess lovade jag att dela mina bra nyheter med kärleksspel som fungerar perfekt utan några biverkningar. Jag har denna starka avsikt att någon jag vet som har problem med förhållandet skulle vara till hjälp för en sådan person genom att referera till honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskontrollen som hjälpt mig att lösa mitt eget äktenskapsproblem. email: [email protected] du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller i ett annat fall.
som:
1) kärleksspel får tillbaka förlust-kärleksrelation
2) Lost Love Spells som återförenas med ex
3) Skilsmässa
4) Äktenskapsroller
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Främjande av kontor rankningar
8.) Du vill vara gravid och ha ditt eget barn.
9) Vill du tillfredsställa din älskade ontop säng, stark erektion
Kontakta den här stora mannen om du har problem med en befintlig lösning
genom [email protected]

Postat av: Tena Adrian

Publicerad 2019-06-27 20:56:19

Vänligen läs och kontakta Dr Ben om du behöver en kraftfull kärleksspell för att fixa ditt trasiga förhållande.
Jag fick en skilsmässa från min man när jag var sex månader gravid med mitt andra barn. Vi hade argumenterat och kränkt nonstop sedan dagen vårt första barn var tänkt, ingen kärlek eller lita på honom längre så han skilde mig. Och alla dessa har jag försökt på alla sätt för att få tillbaka honom, jag försökte också göra några olika stavtrådar här i mitt hemland, men ingen av dem kunde få Andro tillbaka till mig. Det var bara Dr Ben som garanterade mig en brådskande 48 timmars stavgjutning, och han försäkrar mig att min man kommer att vara med mig igen. Jag skriver för att tacka dig och tacka dig för att hålla dina löften och för att använda dina begåvade och stora makter för att få honom tillbaka hemma. Jag var glad att veta att du är specialiserad på att återförena älskare. Tack, herre, för att hjälpa mig genom de värsta tiderna i mitt liv, för att vara en så stor stavning och för att ge mig en kärleksspell som har fört mig så mycket glädje i mitt äktenskap. Min man är tillbaka och lovar att aldrig lämna mig igen. Om du tvivlar på hans förmåga, lita på mig. Du borde ta en chans. Det lönar sig på sätt som du aldrig ens kunde föreställa dig. Om du är deras just nu och du behöver en kraftfull och brådskande kärleksspell för att ta tillbaka din ex vänliga kontakta Dr. Ben just nu är han det enda svaret för att återställa ditt trasiga förhållande eller äktenskap. [email protected]
Whats-App eller ring honom +2348159101215

Postat av: Ahiga

Publicerad 2019-07-02 06:47:45

Jag heter Ahiga Audrey, jag bor i Ohio, USA, och jag är lyckligt gift med en charmig och tillgiven man med tre barn. Ett stort problem inträffade i min familj för ett år sedan, mellan min man och jag, så hemskt att han tog saken till domstolen för en skilsmässa. Han sa att han aldrig ville stanna med mig igen och att han inte älskade mig längre. Så han lämnade huset och gjorde mig och barnen går igenom allvarlig smärta. Jag försökte återvända till honom genom mycket tiggeri, men allt var förgäves. Slutligen bekräftades att han hade fattat ett beslut och att han aldrig ville se mig igen.
En ödesdigra eftermiddag, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän som frågade min man. Jag förklarade allt för honom, så han berättade för mig att det enda sättet att få min man tillbaka är att besöka professor Pellar eftersom det verkligen fungerade för honom. Tvärtom trodde jag aldrig på stavningen, men jag hade inget annat val än att följa hans råd. han gav mig e-postadressen till stavningen som är EMAIL [email protected]
Sedan nästa morgon skickade jag ett mail till adressen han gav mig och professor Pellar försäkrade mig om att jag kommer att få min man tillbaka om två dagar.
Vilket fantastiskt uttalande! LOL !!! Jag visste inte vad jag skulle göra, men jag visste inte vad jag skulle göra nästa. Så otroligt, eller hur?
Jo, det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sina misstag och den smärta han orsakade för mig och mina barn. min man älskar mig nu starkare än den var förut. Tack för hjälpen från denna stora professor Pellar.
Jag råder alla som går igenom de olika utmaningarna för att komma i kontakt med den här stora mannen, och som han gjorde med mig, kommer han att lösa alla sina problem. Du kan skicka honom ett mail via denna e-postadress. och han skulle berätta för hela världen om hans magnifika krafter. ([email protected])
kontakta professor Pellar om följande problem
1) Främjas i vad du än gör.
2) Tjäna bra pengar eller vinna ett lotteri.
3) uppnå framgång i affärer.
4) andliga problem.
5) vinner rättegången.
6) Hitta din livspartner.
7) Få ett bra betalt jobb.
8) Få kontroll över ditt äktenskap.
9) Jag gillar och jag lockas till människor.
10) återhämta de förlorade pengarna.
(11) Han botar dig av alla sjukdomar. härdbar och ohälsosam som hiv / aids, cancer, allting
(12) Lös problem med graviditet och välsigna dig med barn.
om du står inför något problem i ditt liv, vänligen kontakta denna e-postadress [email protected]

Postat av: Luis anderson

Publicerad 2019-07-03 20:51:01

Hej gråter du att din fru har lämnat dig och barnen till en annan man, du behöver inte gråta längre eftersom jag var i samma position tills jag hörde om DR ISIKOLO hur han har hjälp så många människor i deras relation idag jag kan djärvt rekommendera Dr, ISIKOLO till alla som behöver hjälp. Han misslyckades inte med mig, jag tror också att han inte kan misslyckas med dig också. han är verkligen en mirakelarbetare. Jag har försökt så många stavhjul och psykiska efter att min älskare lämnade mig. DR ISIKOLO var den enda stavningskastern som kunde hjälpa mig. Det här är verkligen ett välståndstempel där du kan få tillbaka din ex-älskare. DR ISIKOLO kastade en kärleksspell och min fru förändrades för gott, han gjorde henne till en bättre kvinna och distanserade alla hennes hemliga älskare. Jag är glad att ha en enad familj, det kunde inte vara möjligt utan DR Isikolos ansträngning. Min fru är tillbaka med full av kärlek och uppriktighet och det hände bara på 48 timmar. Ta kontakt med DR ISIKOLO för relationshjälp Skicka honom till;
[email protected] Du kan också WhatsApp / Viber honom på +2348133261196

Postat av: Petra Antonio

Publicerad 2019-07-07 15:38:39

Vem som helst som har upplevt känslomässigt hjärtat kommer att förstå hur jag känner och kommer att förstå hur jag gick till någon längd för att få älska livet i mitt liv tills jag träffade Dr Isikolo, det kände allt omöjligt och jag har börjat förlora hoppet på att få Patrik tillbaka eftersom han lämnade och sa till mig att han aldrig ville se mig igen i sitt liv och jag har varit häxan bakom hans brist på framsteg och han kan inte utvecklas i livet. men efter att ha träffat den stora dr Isikolo för att uppfylla sina krav på mitt arbete, gav han mig min älskare tillbaka inom 48 timmar och det var något jag aldrig kände mig möjligt längre eftersom jag blev ett skrattlager till alla hemma och jobbar även med hans verksamhet associerat skrattade åt mig och kallade mig namn men nu är han tillbaka till mitt liv. nu ler jag när mitt äktenskapsinbjudan ges till dem för att även få hjälp från den här god manens email på [email protected] och berätta för honom att Magret länkar dig och jag tror att du gör det så att det kommer att få ett slut på hela ditt förhållande problem eller Whatsapp / Viber honom på +2348133261196

Postat av: Andrea Maria

Publicerad 2019-07-10 00:20:21

Hej vänner efter att ha läst det här kommer du att hålla med det här Det är väldigt bra att dela ut här i kommentar. Jag tror att det också kommer att inspirera andra eftersom jag har funnit lycka och glädje i mitt äktenskap idag, jag är ett levande vittne som det fungerar för mig, min man återvänder hem efter 2 år av skilsmässa, det är nästan otroligt men mirakulöst.
Jag heter Anders Maria, från Buenos Aires - Argentina, jag är medicinsk doktor vid yrke. För några veckor sedan läste jag liknande kommentarer om en relationsrådgivning Bloggpost om en USA-kvinna som heter Theresa, hon vittnade om hur hon återställde äkta kärlek och lita på hennes brutna äktenskap, sa hon Dr.Oduduwa som hjälpte henne att förena med man efter flera månader av separation. Jag var så lycklig att läsa det coment och jag kopierade ut Dr.Oduduwa personlig e-postadress för att kommunicera med honom personligen för hjälp omedelbart hjälp att ta tillbaka min ex mans hem {dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}
Förra veckan måndag morgon skickar jag ett e-postmeddelande för att kommunicera med samma doktor Oduduwa för hjälp.
För två månader sedan hade jag stor kamp med min man Anders såg han rakt in i mina ögon; sade att vårt äktenskap är över, han sa att han var färdig med vårt äktenskap, tog bort min son Felix och reser vårt land för att bo i Kanada med en annan kvinna, sedan dess har jag försökt ringa och skicka meddelanden till honom genom telefoner, socialmedian och email men han blockerade helt min linje från att nå honom och vår son Felix var med honom och jag kunde inte höra mina söner röst, den här smärtan har jag gått igenom hela mitt liv fram till dagen jag mötte Stora DrOduduwa Love Spell Caster, jag var så frustrerad och behövde hjälp för att åtminstone komma att prata med vår son Felix, jag var läst för att be om ursäkt även när vi båda vet att han gjorde mig skyldig, tog han min son ifrån mig i över 7 månader inga ord inget brev. denna situation dödade mig varje dag jag var deprimerad och jag hade desperat behov av brådskande hjälp och lösning för att lösa detta problem så jag kontaktar e-postadressen till Dr.Oduduwa som jag tror att han bara kan hjälpa mig att få tillbaka min make hem med min son Felix . Dr Oduduwa försäkrade mig emellertid om att han kan hjälpa mig att återvända tillbaka till min man och barnet hemma inom 7 dagar efter kärleksstavning böner, jag blev chockad och jag försökte, jag följ noga hans instruktioner steg för steg. Två dagar efter att Droduduwa sade att han gjort färdiga förtrollande kärleksstavningskraftar i luften vid Tempelverket, blev alla dessa gjort av honom ensam, jag gjorde ingenting för att bara tillhandahålla nödvändiga föremål. Samma natt ringde min make Anders mig på mobil för att be om ursäkt, han var väldigt snäll och pratade med mig, han kände mig väldigt ledsen för allt han gjorde för att skada mig. Anders återvänder hem med vår Felix. Jag är så glad idag att jag har återställt min familj och min man och jag älskar varandra mer än någonsin. Jag kommer för alltid att uppskatta och tacka Oduduwa. Jag lovar att dela mitt goda nyhets vittnesbörd till mina vänner och alla här ute i världen.
Oduduwa berättade också att han har begåvade befogenheter för att lösa utmaningar i livet.
 * Love Spells Win-Back Ex älskare
* Framgång och befordran Talismanring * Lycklig charmring.
* avdelningar - SKYDD HÖG
* Traditionella rötter och örter för att bota sjukdom, botemedel mot cancer
  Sjukdom, Cure HIV, högt blodtryck.
* fruktbarhet magi
* Lucky Lotter Numbers
* BLESSED RING FOR WINNING - SPEL etc.
Du är mycket lycklig att läsa mitt goda nya vittnesbörd här ute idag, det fungerar för mig. Jag tror att det kommer att fungera för dig också.
{[email protected]}

Postat av: martin

Publicerad 2019-07-23 13:37:30

Mitt namn är martin Marisa från Kanada, jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig onlinespel som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig, När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärleksförtrollning för mig, och min make som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa trasiga förhållanden tillbaka. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolsmål, graviditet stavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post [email protected] ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

Postat av: Howard Mary

Publicerad 2019-07-28 14:11:00


Hej alla jag är här för att dela det underbara arbete som Dr Ade gjorde för mig. Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn, började min man vara konstig och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr. Ade som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem genom kärleksformers krafter, jag tvivlade först på om något sådant någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt. Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via e-post: [email protected] eller Ring eller WhatsApp: +13069939253
Kontakta honom för följande:
(1) Om du vill att din ex make tillbaka.
(2) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
(3) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
(4) Om du vill få ett barn.
(5) Du vill skyddas andligt.
(6) Hjälp med att få människor ur fängelset
(7) Lotterikraftboll
Vad är appen eller ring + 13069939253 (ignorera om du inte behöver hjälp)

Postat av: Göran Jörgen

Publicerad 2019-07-30 00:02:38

Den som läser detta vittnesmål idag borde fira med mig och min familj eftersom det hela började som ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt. Jag heter Göran Jörgen och är från stockholm, men jag flyttar till Chicago USA med min fru. Jag är lyckligt gift med två barn och en vacker fru. Något hemskt hände med min familj, jag tappade jobbet och min fru lämnade mitt hus eftersom jag inte kunde ta hand om mig själv och familjen. henne och mina barn vid den tidpunkten. Jag lyckades i nio år, ingen fru stödde mig för att ta hand om barnen. Jag försöker skicka ett testmeddelande till min fru men hon hindrar mig från att prata med henne. Jag försöker prata med hennes vän och hennes familj men jag vet fortfarande att någon kan hjälpa mig och jag har skickat begäran senare till så många företag, men ändå ring inte mig, förrän en trogen dag kommer att jag aldrig kommer att glömma i mitt liv . När jag träffade en gammal vän till mig som jag förklarade alla mina svårigheter och han berättade för mig om en bra man som hjälpte honom att få ett bra jobb på Coca cola-företaget och han berättade för mig att det var en caster-charm, men jag är en person som aldrig tror på trollformler, men jag bestämde mig för att prova och Drosagiede instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra i dessa tre dagar av lunchen. Jag följer alla anvisningar och gör vad han bad mig göra bra. Drosagiede se till att allt gick bra och min fru skulle se mig igen efter det underbara arbetet Drosagiede. Min fru ringer till mig med ett okänt nummer och ber om ursäkt och hon sa till mig att hon verkligen saknar mig och våra barn och min fru kommer hem. Och efter två dagar ett företag som jag har skickat mitt tackbrev kallat, nu är jag den föredömliga företagschefen här i USA. Jag rekommenderar att om du har några problem skickar du ett meddelande till detta e-postmeddelande: [email protected] eller whatsapp +2349014523836 och du kommer att få det bästa resultatet. Ta saker för givet och det kommer att tas bort från dig. Jag önskar dig det bästa.

Postat av: Macaulay

Publicerad 2019-08-01 00:05:49

Hej alla jag vill tacka Dr omode för att jag har räddat mitt äktenskapsliv. Jag hade allvarligt problem med min penis eftersom jag inte mättade min fru på sängen vilket orsakade problem i mitt förhållande tills jag hittade Dr omode e-postadress Dr. omodeherbahome @ gmail. com på Facebook av någon han hjälpte jag beslutade att ge honom ett försök till min överraskning Dr omode förbereda en örtförstoringsgrädde och skickade till mig som jag använde när jag fick instruktion att göra kära vänner, du tror inte att min lilla penis som var att orsaka problem i mitt äktenskapsliv var större än tidigare när jag började applicera örtförstoringsgrädden är väldigt glad nu när min penis är större och nu kan jag lugna min fru i sängen hon är alltid nöjd med mig alla tack till Dr omode du kan mail dr. [email protected] eller Whatsapp +2347015927966 för hjälp ..

Postat av: Göran Jörgen

Publicerad 2019-08-02 23:40:12

Den som läser detta vittnesmål idag borde fira med mig och min familj eftersom det hela började som ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt. Jag heter Göran Jörgen och är från stockholm, men jag flyttar till Chicago USA med min fru. Jag är lyckligt gift med två barn och en vacker fru. Något hemskt hände med min familj, jag tappade jobbet och min fru lämnade mitt hus eftersom jag inte kunde ta hand om mig själv och familjen. henne och mina barn vid den tidpunkten. Jag lyckades i nio år, ingen fru stödde mig för att ta hand om barnen. Jag försöker skicka ett testmeddelande till min fru men hon hindrar mig från att prata med henne. Jag försöker prata med hennes vän och hennes familj men jag vet fortfarande att någon kan hjälpa mig och jag har skickat begäran senare till så många företag, men ändå ring inte mig, förrän en trogen dag kommer att jag aldrig kommer att glömma i mitt liv . När jag träffade en gammal vän till mig som jag förklarade alla mina svårigheter och han berättade för mig om en bra man som hjälpte honom att få ett bra jobb på Coca cola-företaget och han berättade för mig att det var en caster-charm, men jag är en person som aldrig tror på trollformler men jag bestämde mig för att försöka och Drosagiede instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra under dessa tre dagar av lunchen. Jag följer alla anvisningar och gör vad han bad mig göra bra. Drosagiede se till att allt gick bra och min fru skulle se mig igen efter det underbara arbetet Drosagiede. Min fru ringer till mig med ett okänt nummer och ber om ursäkt och hon sa till mig att hon verkligen saknar mig och våra barn och min fru kommer hem. Och efter två dagar ett företag som jag har skickat mitt tackbrev kallat, nu är jag den föredömliga företagschefen här i USA. Jag rekommenderar att om du har några problem skicka ett meddelande till detta e-postmeddelande: [email protected] eller whatsapp +2349014523836 så får du det bästa resultatet. Ta saker för givet och det kommer att tas bort från dig. Jag önskar dig det bästa.

Postat av: Lena Roberts

Publicerad 2019-08-13 09:27:12

Vänligen läs och kontakta även Dr Isikolo om du behöver en kraftfull kärleksförtrollning för att fixa din trasiga relation.
Jag fick en skilsmässa från min man när jag var sex månader gravid med mitt andra barn. Vi hade kranglat och grälat oavbrutet sedan dagen som vårt första barn blev undfanget, ingen kärlek eller förtroende från honom längre så han skilde sig från mig. Och alla dessa whiles, jag har försökt alla olika sätt att få honom tillbaka, jag har också provat några olika trollspelare här i mitt hemland, men ingen av dem kunde föra Andro tillbaka till mig. Det var bara Dr Isikolo som garanterade mig ett brådskande 48 timmars stavspel, och han försäkrar mig att min man kommer att vara med igen. Jag skriver för att ge mitt tack och djupa tacksamhet till dig för att ha hållit dina löften och för att använda din begåvade och stora krafter för att föra honom hem. Jag var glad att veta att du är specialiserad på att återförena älskare. Tack, herr, för att du hjälpte mig genom de värsta tiderna i mitt liv, för att du var en så stor stava caster, och för att ha gett mig en kärlek som har gett mig så mycket glädje i mitt äktenskap. Min man är tillbaka och lovar att aldrig lämna mig igen. Om du tvivlar på hans förmåga, lita på mig. Du borde ta en chans. Det lönar sig på sätt som du aldrig ens kunde föreställa dig. Om du är högre just nu och du behöver en kraftfull och brådskande kärleksformulär för att få tillbaka ditt ex vänligen kontakta Dr. Isikolo just nu är han det enda svaret för att återställa ditt trasiga förhållande eller äktenskap. [email protected] eller Whatsapp honom på +2348133261196. Tack.

Postat av: anonymous

Publicerad 2019-08-31 02:46:35

HUR JAG STOPP MITT HUSBAND FRÅN BILLIGT 2019.

Hej, jag heter Irene från USA. Jag vill berätta för världen om den stora och mäktiga trollspelaren som heter Priest Murugu. Min man lurade på mig och inte längre engagerade mig och våra barn, när jag frågade honom vad problemet berättade han för mig han har fallit av kärlek till mig och ville ha en skilsmässa, jag var så hjärtsnäckt att jag grät hela dagen och natten men han lämnade hemmet jag letade efter något på nätet när jag såg en artikel om hur den stora och kraftfulla prästen Murugu har hjälpt så många i liknande situation som min var hans e-postadress där så jag skickade ett e-postmeddelande till honom om mitt problem han sa till mig att han skulle återvända tillbaka till mig inom 72 timmar jag gjorde allt han bad mig göra, nästa dag till min största överraskning min man kom hem och grät och bad om att jag skulle förlåta och acceptera honom tillbaka, han kan också hjälpa dig. E-post: [email protected]

Webbplats: www.reallovespels.com

https://drmakinidrmurugu.blogspot.com

Whatsapp: +90 536 069 0236

Postat av: anonymous

Publicerad 2019-08-31 02:47:32

JAG BEHÖVER EN RIKTIG STAVKASTER FÖR ATT TILLBAKA MITT EX LOVER CALL Dr.Murugu +905360690236

Världen behöver veta om det enda riktiga stavaggregatet som återställde min lycka, Dr. Murugu är fantastisk! Jag heter Blessing, jag bor och arbetar i Storbritannien. Efter 3 och ett halvt år av trasigt äktenskap lämnade min man mig med två barn, jag kändes som att avsluta allt, jag begick nästan självmord eftersom han lämnade oss med ingenting, jag var känslomässigt nere allt detta medan. Men tack vare den stora stavsnäckaren Dr. Murugu Makini, på en trogen dag var jag online och lyckligtvis stötte jag på flera vittnesbörd om just detta stavbeslag. Vissa vittnade om att han tog tillbaka sin ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botade cancer och andra sjukdomar. Efter att ha kontaktat honom, på mindre än 48 timmar gjorde han en besvärjelse som har återfört min man, vackrare än han brukade vara och för att vara ärlig kan jag inte vara lyckligare. Du kan kontakta honom på hans e-post; [email protected]
Webbplats: www.reallovespels.com
https://drmakinidrmurugu.blogspot.com
Whatsapp: +90 536 069 0236

Postat av: anonymous

Publicerad 2019-08-31 10:39:24

HUR JAG STOPP MITT HUSBAND FRÅN BILLIGT 2019.

Hej, jag heter Irene från USA. Jag vill berätta för världen om den stora och mäktiga trollspelaren som heter Priest Murugu. Min man lurade på mig och inte längre engagerade mig och våra barn, när jag frågade honom vad problemet berättade han för mig han har fallit av kärlek till mig och ville ha en skilsmässa, jag var så hjärtsnäckt att jag grät hela dagen och natten men han lämnade hemmet jag letade efter något på nätet när jag såg en artikel om hur den stora och kraftfulla prästen Murugu har hjälpt så många i liknande situation som min var hans e-postadress där så jag skickade ett e-postmeddelande till honom om mitt problem han sa till mig att han skulle återvända tillbaka till mig inom 72 timmar jag gjorde allt han bad mig göra, nästa dag till min största överraskning min man kom hem och grät och bad om att jag skulle förlåta och acceptera honom tillbaka, han kan också hjälpa dig. E-post: [email protected]

Webbplats: www.reallovespels.com
https://drmakinidrmurugu.blogspot.com
Whatsapp: +90 536 069 0236

Postat av: anonymous

Publicerad 2019-08-31 10:39:54

HUR JAG STOPP MITT HUSBAND FRÅN BILLIGT 2019.

Hej, jag heter Irene från USA. Jag vill berätta för världen om den stora och mäktiga trollspelaren som heter Priest Murugu. Min man lurade på mig och inte längre engagerade mig och våra barn, när jag frågade honom vad problemet berättade han för mig han har fallit av kärlek till mig och ville ha en skilsmässa, jag var så hjärtsnäckt att jag grät hela dagen och natten men han lämnade hemmet jag letade efter något på nätet när jag såg en artikel om hur den stora och kraftfulla prästen Murugu har hjälpt så många i liknande situation som min var hans e-postadress där så jag skickade ett e-postmeddelande till honom om mitt problem han sa till mig att han skulle återvända tillbaka till mig inom 72 timmar jag gjorde allt han bad mig göra, nästa dag till min största överraskning min man kom hem och grät och bad om att jag skulle förlåta och acceptera honom tillbaka, han kan också hjälpa dig. E-post: [email protected]

Webbplats: www.reallovespels.com
https://drmakinidrmurugu.blogspot.com
Whatsapp: +90 536 069 0236

Postat av: anonymous

Publicerad 2019-08-31 10:40:24

HUR JAG STOPP MITT HUSBAND FRÅN BILLIGT 2019.

Hej, jag heter Irene från USA. Jag vill berätta för världen om den stora och mäktiga trollspelaren som heter Priest Murugu. Min man lurade på mig och inte längre engagerade mig och våra barn, när jag frågade honom vad problemet berättade han för mig han har fallit av kärlek till mig och ville ha en skilsmässa, jag var så hjärtsnäckt att jag grät hela dagen och natten men han lämnade hemmet jag letade efter något på nätet när jag såg en artikel om hur den stora och kraftfulla prästen Murugu har hjälpt så många i liknande situation som min var hans e-postadress där så jag skickade ett e-postmeddelande till honom om mitt problem han sa till mig att han skulle återvända tillbaka till mig inom 72 timmar jag gjorde allt han bad mig göra, nästa dag till min största överraskning min man kom hem och grät och bad om att jag skulle förlåta och acceptera honom tillbaka, han kan också hjälpa dig. E-post: [email protected]

Webbplats: www.reallovespels.com
https://drmakinidrmurugu.blogspot.com
Whatsapp: +90 536 069 0236

Postat av: anonymous

Publicerad 2019-08-31 10:41:50

JAG BEHÖVER Omedelbart KÄRLIGHET SPELL CASTER FÖR ATT BRÄNKA MITT KÄRLIGHET TILLBAKA RÄTT BORT

Voodoo Love Spells är förfaranden som är utformade för att få tillbaka en bortflykt älskare, ta tag i en motvillig älskares intresse och uppmärksamhet, förstärka en befintlig kärlek, krydda ett kärleksförhållande och riva onaturliga par isär. om du har en familjemedlem eller en kär vän som har blivit förtrollad av en smart guldgrävare, så är voodoo vad du behöver för att lösa upp en sådan självisk förening. det finns den här killen eller flickan som helt har fångat ditt hjärta. du kan inte sova på natten på grund av att du tänker på honom eller henne. du har gjort allt du vet för att locka hans eller hennes uppmärksamhet och dina ansträngningar har misslyckats med att få dig märkt. vid det tillfället, vad du behöver är en kraftfull voodoo-kärleksformulär för att få honom eller henne för förvaringar.
allt vi behöver av dig är hans eller hennes foto, namn och födelsedatum. vi kommer först att gifta er med er två i mitt tempel andligt. några dagar senare kommer den fysiska manifestationen av denna andliga aktivitet att tvinga honom eller henne att närma sig dig och bekänna hans eller hennes kärlek. Från och med därefter kommer du, initiativtagaren till voodoo-kärleksförtrycket, bestämma för unionens livslängd. om du av någon anledning i framtiden inte längre är intresserad av förhållandet, ring bara ett samtal för att bekräfta din röst och vi avslutar facket utan vidare.

Vi måste ödmjukt säga att vi har hög framgångsgrad under följande omständigheter:
KÄRLEKSFÖRTROLLNING
• Få tillbaka din älskare
• Fånga hjärtat till den du älskar
• Stoppa en skilsmässa
• Sexuell attraktion
• Bryt dem och återvänd min älskare
• Gör kärleksbindelsen mellan dig stark och okrossbar
KONTAKT Dr. Murugu NU VIA E-post; [email protected]

E-post: [email protected]
Webbplats: www.reallovespels.com
https://drmakinidrmurugu.blogspot.com
Whatsapp: +90 536 069 0236

Postat av: anonymous

Publicerad 2019-08-31 10:42:07

JAG BEHÖVER Omedelbart KÄRLIGHET SPELL CASTER FÖR ATT BRÄNKA MITT KÄRLIGHET TILLBAKA RÄTT BORT

Voodoo Love Spells är förfaranden som är utformade för att få tillbaka en bortflykt älskare, ta tag i en motvillig älskares intresse och uppmärksamhet, förstärka en befintlig kärlek, krydda ett kärleksförhållande och riva onaturliga par isär. om du har en familjemedlem eller en kär vän som har blivit förtrollad av en smart guldgrävare, så är voodoo vad du behöver för att lösa upp en sådan självisk förening. det finns den här killen eller flickan som helt har fångat ditt hjärta. du kan inte sova på natten på grund av att du tänker på honom eller henne. du har gjort allt du vet för att locka hans eller hennes uppmärksamhet och dina ansträngningar har misslyckats med att få dig märkt. vid det tillfället, vad du behöver är en kraftfull voodoo-kärleksformulär för att få honom eller henne för förvaringar.
allt vi behöver av dig är hans eller hennes foto, namn och födelsedatum. vi kommer först att gifta er med er två i mitt tempel andligt. några dagar senare kommer den fysiska manifestationen av denna andliga aktivitet att tvinga honom eller henne att närma sig dig och bekänna hans eller hennes kärlek. Från och med därefter kommer du, initiativtagaren till voodoo-kärleksförtrycket, bestämma för unionens livslängd. om du av någon anledning i framtiden inte längre är intresserad av förhållandet, ring bara ett samtal för att bekräfta din röst och vi avslutar facket utan vidare.

Vi måste ödmjukt säga att vi har hög framgångsgrad under följande omständigheter:
KÄRLEKSFÖRTROLLNING
• Få tillbaka din älskare
• Fånga hjärtat till den du älskar
• Stoppa en skilsmässa
• Sexuell attraktion
• Bryt dem och återvänd min älskare
• Gör kärleksbindelsen mellan dig stark och okrossbar
KONTAKT Dr. Murugu NU VIA E-post; [email protected]

E-post: [email protected]
Webbplats: www.reallovespels.com
https://drmakinidrmurugu.blogspot.com
Whatsapp: +90 536 069 0236

Postat av: anonymous

Publicerad 2019-08-31 10:42:08

JAG BEHÖVER Omedelbart KÄRLIGHET SPELL CASTER FÖR ATT BRÄNKA MITT KÄRLIGHET TILLBAKA RÄTT BORT

Voodoo Love Spells är förfaranden som är utformade för att få tillbaka en bortflykt älskare, ta tag i en motvillig älskares intresse och uppmärksamhet, förstärka en befintlig kärlek, krydda ett kärleksförhållande och riva onaturliga par isär. om du har en familjemedlem eller en kär vän som har blivit förtrollad av en smart guldgrävare, så är voodoo vad du behöver för att lösa upp en sådan självisk förening. det finns den här killen eller flickan som helt har fångat ditt hjärta. du kan inte sova på natten på grund av att du tänker på honom eller henne. du har gjort allt du vet för att locka hans eller hennes uppmärksamhet och dina ansträngningar har misslyckats med att få dig märkt. vid det tillfället, vad du behöver är en kraftfull voodoo-kärleksformulär för att få honom eller henne för förvaringar.
allt vi behöver av dig är hans eller hennes foto, namn och födelsedatum. vi kommer först att gifta er med er två i mitt tempel andligt. några dagar senare kommer den fysiska manifestationen av denna andliga aktivitet att tvinga honom eller henne att närma sig dig och bekänna hans eller hennes kärlek. Från och med därefter kommer du, initiativtagaren till voodoo-kärleksförtrycket, bestämma för unionens livslängd. om du av någon anledning i framtiden inte längre är intresserad av förhållandet, ring bara ett samtal för att bekräfta din röst och vi avslutar facket utan vidare.

Vi måste ödmjukt säga att vi har hög framgångsgrad under följande omständigheter:
KÄRLEKSFÖRTROLLNING
• Få tillbaka din älskare
• Fånga hjärtat till den du älskar
• Stoppa en skilsmässa
• Sexuell attraktion
• Bryt dem och återvänd min älskare
• Gör kärleksbindelsen mellan dig stark och okrossbar
KONTAKT Dr. Murugu NU VIA E-post; [email protected]

E-post: [email protected]
Webbplats: www.reallovespels.com
https://drmakinidrmurugu.blogspot.com
Whatsapp: +90 536 069 0236

Postat av: anonymous

Publicerad 2019-08-31 10:42:10

JAG BEHÖVER Omedelbart KÄRLIGHET SPELL CASTER FÖR ATT BRÄNKA MITT KÄRLIGHET TILLBAKA RÄTT BORT

Voodoo Love Spells är förfaranden som är utformade för att få tillbaka en bortflykt älskare, ta tag i en motvillig älskares intresse och uppmärksamhet, förstärka en befintlig kärlek, krydda ett kärleksförhållande och riva onaturliga par isär. om du har en familjemedlem eller en kär vän som har blivit förtrollad av en smart guldgrävare, så är voodoo vad du behöver för att lösa upp en sådan självisk förening. det finns den här killen eller flickan som helt har fångat ditt hjärta. du kan inte sova på natten på grund av att du tänker på honom eller henne. du har gjort allt du vet för att locka hans eller hennes uppmärksamhet och dina ansträngningar har misslyckats med att få dig märkt. vid det tillfället, vad du behöver är en kraftfull voodoo-kärleksformulär för att få honom eller henne för förvaringar.
allt vi behöver av dig är hans eller hennes foto, namn och födelsedatum. vi kommer först att gifta er med er två i mitt tempel andligt. några dagar senare kommer den fysiska manifestationen av denna andliga aktivitet att tvinga honom eller henne att närma sig dig och bekänna hans eller hennes kärlek. Från och med därefter kommer du, initiativtagaren till voodoo-kärleksförtrycket, bestämma för unionens livslängd. om du av någon anledning i framtiden inte längre är intresserad av förhållandet, ring bara ett samtal för att bekräfta din röst och vi avslutar facket utan vidare.

Vi måste ödmjukt säga att vi har hög framgångsgrad under följande omständigheter:
KÄRLEKSFÖRTROLLNING
• Få tillbaka din älskare
• Fånga hjärtat till den du älskar
• Stoppa en skilsmässa
• Sexuell attraktion
• Bryt dem och återvänd min älskare
• Gör kärleksbindelsen mellan dig stark och okrossbar
KONTAKT Dr. Murugu NU VIA E-post; [email protected]

E-post: [email protected]
Webbplats: www.reallovespels.com
https://drmakinidrmurugu.blogspot.com
Whatsapp: +90 536 069 0236

Postat av: anonymous

Publicerad 2019-08-31 10:42:39

JAG BEHÖVER Omedelbart KÄRLIGHET SPELL CASTER FÖR ATT BRÄNKA MITT KÄRLIGHET TILLBAKA RÄTT BORT

Voodoo Love Spells är förfaranden som är utformade för att få tillbaka en bortflykt älskare, ta tag i en motvillig älskares intresse och uppmärksamhet, förstärka en befintlig kärlek, krydda ett kärleksförhållande och riva onaturliga par isär. om du har en familjemedlem eller en kär vän som har blivit förtrollad av en smart guldgrävare, så är voodoo vad du behöver för att lösa upp en sådan självisk förening. det finns den här killen eller flickan som helt har fångat ditt hjärta. du kan inte sova på natten på grund av att du tänker på honom eller henne. du har gjort allt du vet för att locka hans eller hennes uppmärksamhet och dina ansträngningar har misslyckats med att få dig märkt. vid det tillfället, vad du behöver är en kraftfull voodoo-kärleksformulär för att få honom eller henne för förvaringar.
allt vi behöver av dig är hans eller hennes foto, namn och födelsedatum. vi kommer först att gifta er med er två i mitt tempel andligt. några dagar senare kommer den fysiska manifestationen av denna andliga aktivitet att tvinga honom eller henne att närma sig dig och bekänna hans eller hennes kärlek. Från och med därefter kommer du, initiativtagaren till voodoo-kärleksförtrycket, bestämma för unionens livslängd. om du av någon anledning i framtiden inte längre är intresserad av förhållandet, ring bara ett samtal för att bekräfta din röst och vi avslutar facket utan vidare.

Vi måste ödmjukt säga att vi har hög framgångsgrad under följande omständigheter:
KÄRLEKSFÖRTROLLNING
• Få tillbaka din älskare
• Fånga hjärtat till den du älskar
• Stoppa en skilsmässa
• Sexuell attraktion
• Bryt dem och återvänd min älskare
• Gör kärleksbindelsen mellan dig stark och okrossbar
KONTAKT Dr. Murugu NU VIA E-post; [email protected]

E-post: [email protected]
Webbplats: www.reallovespels.com
https://drmakinidrmurugu.blogspot.com
Whatsapp: +90 536 069 0236

Postat av: anonymous

Publicerad 2019-08-31 10:43:17

JAG BEHÖVER Omedelbart KÄRLIGHET SPELL CASTER FÖR ATT BRÄNKA MITT KÄRLIGHET TILLBAKA RÄTT BORT

Voodoo Love Spells är förfaranden som är utformade för att få tillbaka en bortflykt älskare, ta tag i en motvillig älskares intresse och uppmärksamhet, förstärka en befintlig kärlek, krydda ett kärleksförhållande och riva onaturliga par isär. om du har en familjemedlem eller en kär vän som har blivit förtrollad av en smart guldgrävare, så är voodoo vad du behöver för att lösa upp en sådan självisk förening. det finns den här killen eller flickan som helt har fångat ditt hjärta. du kan inte sova på natten på grund av att du tänker på honom eller henne. du har gjort allt du vet för att locka hans eller hennes uppmärksamhet och dina ansträngningar har misslyckats med att få dig märkt. vid det tillfället, vad du behöver är en kraftfull voodoo-kärleksformulär för att få honom eller henne för förvaringar.
allt vi behöver av dig är hans eller hennes foto, namn och födelsedatum. vi kommer först att gifta er med er två i mitt tempel andligt. några dagar senare kommer den fysiska manifestationen av denna andliga aktivitet att tvinga honom eller henne att närma sig dig och bekänna hans eller hennes kärlek. Från och med därefter kommer du, initiativtagaren till voodoo-kärleksförtrycket, bestämma för unionens livslängd. om du av någon anledning i framtiden inte längre är intresserad av förhållandet, ring bara ett samtal för att bekräfta din röst och vi avslutar facket utan vidare.

Vi måste ödmjukt säga att vi har hög framgångsgrad under följande omständigheter:
KÄRLEKSFÖRTROLLNING
• Få tillbaka din älskare
• Fånga hjärtat till den du älskar
• Stoppa en skilsmässa
• Sexuell attraktion
• Bryt dem och återvänd min älskare
• Gör kärleksbindelsen mellan dig stark och okrossbar
KONTAKT Dr. Murugu NU VIA E-post; [email protected]

E-post: [email protected]
Webbplats: www.reallovespels.com
https://drmakinidrmurugu.blogspot.com
Whatsapp: +90 536 069 0236

Postat av: anonymous

Publicerad 2019-08-31 10:46:48

JAG BEHÖVER Omedelbart KÄRLIGHET SPELL CASTER FÖR ATT BRÄNKA MITT KÄRLIGHET TILLBAKA RÄTT BORT

Voodoo Love Spells är förfaranden som är utformade för att få tillbaka en bortflykt älskare, ta tag i en motvillig älskares intresse och uppmärksamhet, förstärka en befintlig kärlek, krydda ett kärleksförhållande och riva onaturliga par isär. om du har en familjemedlem eller en kär vän som har blivit förtrollad av en smart guldgrävare, så är voodoo vad du behöver för att lösa upp en sådan självisk förening. det finns den här killen eller flickan som helt har fångat ditt hjärta. du kan inte sova på natten på grund av att du tänker på honom eller henne. du har gjort allt du vet för att locka hans eller hennes uppmärksamhet och dina ansträngningar har misslyckats med att få dig märkt. vid det tillfället, vad du behöver är en kraftfull voodoo-kärleksformulär för att få honom eller henne för förvaringar.
allt vi behöver av dig är hans eller hennes foto, namn och födelsedatum. vi kommer först att gifta er med er två i mitt tempel andligt. några dagar senare kommer den fysiska manifestationen av denna andliga aktivitet att tvinga honom eller henne att närma sig dig och bekänna hans eller hennes kärlek. Från och med därefter kommer du, initiativtagaren till voodoo-kärleksförtrycket, bestämma för unionens livslängd. om du av någon anledning i framtiden inte längre är intresserad av förhållandet, ring bara ett samtal för att bekräfta din röst och vi avslutar facket utan vidare.

Vi måste ödmjukt säga att vi har hög framgångsgrad under följande omständigheter:
KÄRLEKSFÖRTROLLNING
• Få tillbaka din älskare
• Fånga hjärtat till den du älskar
• Stoppa en skilsmässa
• Sexuell attraktion
• Bryt dem och återvänd min älskare
• Gör kärleksbindelsen mellan dig stark och okrossbar
KONTAKT Dr. Murugu NU VIA E-post; [email protected]

E-post: [email protected]
Webbplats: www.reallovespels.com
https://drmakinidrmurugu.blogspot.com
Whatsapp: +90 536 069 0236

Postat av: anonymous

Publicerad 2019-08-31 10:47:05

JAG BEHÖVER Omedelbart KÄRLIGHET SPELL CASTER FÖR ATT BRÄNKA MITT KÄRLIGHET TILLBAKA RÄTT BORT

Voodoo Love Spells är förfaranden som är utformade för att få tillbaka en bortflykt älskare, ta tag i en motvillig älskares intresse och uppmärksamhet, förstärka en befintlig kärlek, krydda ett kärleksförhållande och riva onaturliga par isär. om du har en familjemedlem eller en kär vän som har blivit förtrollad av en smart guldgrävare, så är voodoo vad du behöver för att lösa upp en sådan självisk förening. det finns den här killen eller flickan som helt har fångat ditt hjärta. du kan inte sova på natten på grund av att du tänker på honom eller henne. du har gjort allt du vet för att locka hans eller hennes uppmärksamhet och dina ansträngningar har misslyckats med att få dig märkt. vid det tillfället, vad du behöver är en kraftfull voodoo-kärleksformulär för att få honom eller henne för förvaringar.
allt vi behöver av dig är hans eller hennes foto, namn och födelsedatum. vi kommer först att gifta er med er två i mitt tempel andligt. några dagar senare kommer den fysiska manifestationen av denna andliga aktivitet att tvinga honom eller henne att närma sig dig och bekänna hans eller hennes kärlek. Från och med därefter kommer du, initiativtagaren till voodoo-kärleksförtrycket, bestämma för unionens livslängd. om du av någon anledning i framtiden inte längre är intresserad av förhållandet, ring bara ett samtal för att bekräfta din röst och vi avslutar facket utan vidare.

Vi måste ödmjukt säga att vi har hög framgångsgrad under följande omständigheter:
KÄRLEKSFÖRTROLLNING
• Få tillbaka din älskare
• Fånga hjärtat till den du älskar
• Stoppa en skilsmässa
• Sexuell attraktion
• Bryt dem och återvänd min älskare
• Gör kärleksbindelsen mellan dig stark och okrossbar
KONTAKT Dr. Murugu NU VIA E-post; [email protected]

E-post: [email protected]
Webbplats: www.reallovespels.com
https://drmakinidrmurugu.blogspot.com
Whatsapp: +90 536 069 0236

Postat av: alfread

Publicerad 2019-09-07 10:26:04

Hej, vänner för gott nytt år, det här är mitt år. Underet händer fortfarande, läs mitt underbara vittnesbörd. Jag kan inte ens förklara hur allt hände, det fungerar som ett löfte från doktor Pellar, den stora mannen som Gud har använt för att få till verklig kärlek i mitt äktenskap med sin magi. Min make undertecknade ett skilsmässebrev för sex år sedan efter att en vän besökte vårt hem. Vi bor i Maryland USA, i över sex år, vi hade två barn tillsammans, för mina två söner, jag offrar allt för att göra mitt äktenskap arbete, efter några månader slutade min man göra saker som han brukade och när Jag försöker säga till honom att vi slutade slåss, en dag såg min man mig i ögat och sa att det var upp till oss bland oss. Jag blev så förvånad så jag frågar honom vad jag gjorde fel, men den armen, han ville ha ett nytt liv. Jag älskar min man så mycket att jag inte kan leva en dag utan honom på min sida och mina barn kan bo med mig längre bort. Min man lämnade hemmet i fyra månader. inga telefonsamtal eller textmeddelanden från honom. Jag var så orolig och skrek hela dagen och natten på tallriken En dag kom han hem berusad med något dokument med honom, jag försökte prata med honom men han sovnade så när han sov var jag tvungen att titta på dokument jag var så förvånad över att se skilsmässapapper, så jag läste skilsmässebrevet och var så chockad över att se mitt namn på dokumentet. Nästa dag frågar jag honom vad detta betyder, men han vill att ett nytt liv ska kalla en bön för att stoppa vad han gör. den morgonen kom en kvinna och sa att hon är min mans advokat. Jag släppte in henne, låt henne sedan veta vad som hände, och den sidan skulle jag få en advokat, men jag ber henne att jag inte har några pengar eller någon du kan hjälpa till. Jag undertecknade skilsmässebrevet och det var det, förra året berättade en gammal vän till mig att min ex make nu arbetade nära sitt hem och nu har en ung fru med sig, jag bestämde mig för att se vem hon var. Jag blev chockad över att se samma advokat som jag började gråta. sedan min väns sida kan hon hjälpa mig att återfå min man igen hon berättade om doktorn Pellar hur han har hjälpt så att folk säger, så jag älskar hemma och läste en onlineblogg om rådgivning / skilsmässa, jag läste ett vittnesbörd från en kvinna som heter Mary Michael också. Doktor Pellar hjälpte henne att få sitt äktenskap tillbaka, jag trodde aldrig på magi, men jag bestämde mig för att prova det. Så jag skickade ett e-postmeddelande till adressen [email protected], två timmar innan han svarade mig, och jag berättade för honom om äktenskapsproblemet, han lovade att hjälpa mig att komma tillbaka till min man. Doktor Pellar vägledde mig och berättade vad jag skulle göra under dessa sju lunchdagar kärlekens magi. Jag följer alla instruktioner och gör vad du bad mig att göra bra. Bara tre dagar efter att kärlekens magi var lunch i luften, ringde min man till mig med ett okänt nummer. Jag blev så förvånad över att min man fortfarande har mitt telefonnummer för att kontakta mig så bra. Till en början var min man omtänksam och kände sig skyldig för att ha bott ensam med mig och våra barn i många månader utan att säga något, men min make Raymond kom till kyrkan på korset på natten för att be om ursäkt. Jag är så glad, jag är tacksam för det som doktor Pellar hjälpte mig med. Jag rekommenderar det starkt till alla med äktenskapsproblem eller partnerproblem. Kontakta läkaren Pellar idag för att snabbt återvända till din verkliga kärlek.
du kan kontakta läkaren via hans e-postadress;
[email protected]

Postat av: Bridget Helen

Publicerad 2019-09-19 23:37:10

Kärlek är vacker när du har någon att dela den med 💝💝 Dr Ekpen ogiogun är en väldigt äkta stavbeslag och en mycket unik och en mäktig man av visdom. Jag kunde inte bli gravid eftersom jag hade fertilitetsproblem. Min make skilde mig på grund av det. Jag var så orolig och grät alltid och jag tänkte till och med på att begå självmord men en vän till mig introducerade mig för en stor man som heter Dr Ekpen ogiogun som också hjälpte henne med hennes problem. Hon gav mig hans e-postmeddelande och jag kontaktade honom och förklarade allt för honom. Han försäkrade mig att han skulle hjälpa mig och jag borde inte oroa mig. Dr Ekpen ogiogun väckte glädje i mitt liv och till min familj igen genom att föra min man tillbaka till mig med sina andliga krafter, genom att få mig att bli gravid, genom att bota min systers cancersjukdom, genom att även bota min kusins ​​hiv-virus med sin speciella krafter, och han gjorde också min styvbror att vinna ett lotteri på 2 miljoner dollar. Dr Ekpen är verkligen en begåvad, fantastisk och en mycket bra man som verkligen vet hur man gör sitt jobb bättre och om inte för honom, vad skulle mitt liv vända sig till? Dr Ekpen ogiogun tack så mycket och jag kommer aldrig att sluta prata om dina stora gärningar. Ord kan inte uttrycka hur mycket du har gjort för mig och min familj och jag tror att till och med tusen ord inte kommer att räcka för att beskriva dina goda verk. Om du behöver någon andlig hjälp varför inte springa till Dr Ekpen ogiogun? kontakta bara Dr Ekpen ogiogun på hans e-post: ([email protected]) Och han hjälper dig. Dr Ekpen ogiogun är ofarlig, säker och pålitlig så kontakta honom nu och få din lösning. Tack Dr, [email protected], WhatsApp nummer 2348108933275

Postat av: Bridget Helen

Publicerad 2019-09-19 23:38:05

Kärlek är vacker när du har någon att dela den med 💝💝 Dr Ekpen ogiogun är en väldigt äkta stavbeslag och en mycket unik och en mäktig man av visdom. Jag kunde inte bli gravid eftersom jag hade fertilitetsproblem. Min make skilde mig på grund av det. Jag var så orolig och grät alltid och jag tänkte till och med på att begå självmord men en vän till mig introducerade mig för en stor man som heter Dr Ekpen ogiogun som också hjälpte henne med hennes problem. Hon gav mig hans e-postmeddelande och jag kontaktade honom och förklarade allt för honom. Han försäkrade mig att han skulle hjälpa mig och jag borde inte oroa mig. Dr Ekpen ogiogun väckte glädje i mitt liv och till min familj igen genom att föra min man tillbaka till mig med sina andliga krafter, genom att få mig att bli gravid, genom att bota min systers cancersjukdom, genom att även bota min kusins ​​hiv-virus med sin speciella krafter, och han gjorde också min styvbror att vinna ett lotteri på 2 miljoner dollar. Dr Ekpen är verkligen en begåvad, fantastisk och en mycket bra man som verkligen vet hur man gör sitt jobb bättre och om inte för honom, vad skulle mitt liv vända sig till? Dr Ekpen ogiogun tack så mycket och jag kommer aldrig att sluta prata om dina stora gärningar. Ord kan inte uttrycka hur mycket du har gjort för mig och min familj och jag tror att till och med tusen ord inte kommer att räcka för att beskriva dina goda verk. Om du behöver någon andlig hjälp varför inte springa till Dr Ekpen ogiogun? kontakta bara Dr Ekpen ogiogun på hans e-post: ([email protected]) Och han hjälper dig. Dr Ekpen ogiogun är ofarlig, säker och pålitlig så kontakta honom nu och få din lösning. Tack Dr, [email protected], WhatsApp nummer 2348108933275

Postat av: Harriet....

Publicerad 2019-09-20 00:50:59

Mitt liv har förstörts och min man förpackat en skickad, 13 år sedan, vi var tillsammans.Jag förlorade den förra OCH vad en hjälplös efter så många försökte på ett sätt som min man kommer tillbaka till min. En dag på jobbet blev jag distraherad , inte att veta att min chef ringde mig, så när han satte sig och frågade mig vad ordet var, sa jag till honom och han log och sa att det inte var något problem. Jag förstod inte vad det betyder att säga imp detta en tidigare NoproblemgettingBackmyhusband , sa han att man använde en stavning för att få tillbaka sin fru, och hon lämnade för en man en annan FN, och nu är de tillsammans tills datum Iparaphrase OCH SÅ KAT Tidigare från CEVA som hörde min chef. Han gav mig en e-postadress från Dr alashi, vårdande hjälpte sin fru Tillbaka, jag trodde inte att detta arbete skulle fungera, men jag hade inte en omtänksam öl som kom i kontakt med orden om att jag tog hand om dem, och han bad om min information och att mitt hus KAN FÖR ATT FÖRSLAGA TILLBAKA THESPRAYAND Jag skickade informationen, men efter två dagar, min mamma ljudde mig att mitt hus BEGÄR ATT HAN VILL ATT MIG DETTE trodde jag inte, eftersom Tidigare ENDAST EN dröm och jag var tvungen att rusa till min mammas plats och VAD min största överraskning, en före detta knäande min man bad mig att förlåta mig och ville ha barnet hemma, då Och jag gav DR Alashira en konversation på ett ögonblick Plötsligt skiftande make Och han fick mig till en klarhet GÖRA HUSBAND ÄLSKA TILL VÄRLDENS SLUT, ATT HAN INTE GÅR FÖR EN ANDRA KVINNA. Nu är min man och jag nya FRÅN OCH De har börjat tillsammans för att göra några roliga saker att göra förut, han konfronterar glatt mig och gör vad man behöver göra för en hemlös man. VÄNLIGT, OM DU BEHÖVER HJÄLP..kontaktDr alashira [email protected] orWhatsApp + 2348034395438tack.

Postat av: madam, rose

Publicerad 2019-09-23 21:31:40

kontakta honom och dina problem kommer att lösas omedelbart. Efter att ha varit i
förhållandet med honom i sju år, Han lämnade mig, jag gjorde allt
möjligt att föra tillbaka honom men allt var förgäves. Jag ville ha honom tillbaka
på grund av den kärlek jag har till honom, bad jag honom men han vägrade tills jag
förklarade mitt problem för någon online och hon föreslog att jag skulle göra det
skicka snarare ett stavbeslag som kan hjälpa mig att förtrolla för att få honom
tillbaka men jag är den typ som aldrig tror på stava, jag hade inget annat val än att göra
pröva det, jag skickade stavbeslagen, han sa till mig att det inte var några problem med det
allt kommer att vara okej innan tre dagar, så att mitt ex kommer tillbaka till mig
innan tre dagar Dr.omini kan du maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande på [email protected],
löfte, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen,
det var omkring 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, svarade jag
samtal och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände,
att han ville återvända till mig, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och
överraskad. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner kommer att göra det
har aldrig ett förhållande problem, att jag kommer att hänvisa dem till trollformeln
caster för att hjälpa dem. Vem som helst kan behöva hjälp av stavaggregatet, hans
e-post [email protected]
Han kastade också så många trollformler,

(1) vill ha din ex tillbaka.
(2) Du har alltid mardrömmar.
(3) Att befordras på ditt kontor
(4) Vill ha ett barn.
(5) Vill du bli rik.
(6) vill hålla din man / hustru att vara din ensam för alltid.
(7) behöver ekonomiskt stöd.
8) Vill du ha kontroll över ditt äktenskap
9) Vill du bli lockad av människor
10) Barnlöshet
11) BEHÖVER ETT HUSBAND / Hustru
13) HUR VINNA DITT LOTTERI
14) FRÄMNINGSSTAV
15) SKYDDSSTAV
16) FÖRETAGSSTAV
17) GODT JOBBSTAV
18) bot för varje sjukdom / h.i.v.
Kontakta honom idag på: [email protected]
whatsapp +2348152178164
eller kolla hans wb-sida https://mamuduhighspiritua.wixsite.com/spell

Postat av: Howard Mary

Publicerad 2019-09-23 21:42:27

Hej alla jag är här för att dela det underbara arbete som Dr Ade gjorde för mig. Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn, började min man vara konstig och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr. Ade som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem genom kärleksformers krafter, jag tvivlade först på om något sådant någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt. Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via e-post: [email protected] eller Ring eller WhatsApp: +2348148487280
Kontakta honom för följande:
(1) Om du vill att din ex make tillbaka.
(2) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
(3) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
(4) Om du vill få ett barn.
(5) Du vill skyddas andligt.
(6) Hjälp med att få människor ur fängelset
(7) Lotterikraftboll
Vad är appen eller ring + 2348148487280.

Postat av: Mariam

Publicerad 2019-09-28 06:59:22

Jag lider verkligen av kärlek och senare återhämtar jag mig
Jag heter Mariam Alex, jag tänkte aldrig
för att le igen, lämnade min man mig med två barn i fyra år. min man följer en ung doktorand i fem år utan att titta tillbaka och han tog inget ansvar på barnen, jag trodde att jag inte skulle träffa honom igen förrän jag träffade kvinnan Mary, som berättade för mig om en trollbok som heter Dr .Pellar, hon gav mig sin e-post och kontaktade honom och han försäkrade mig att han skulle komma tillbaka inom 48 timmar. Min man kommer tillbaka till mig. Mindre än
48 timmar senare kom min man tillbaka för att be om förlåtelse och han sa att det här är djävularbete, så jag undrar fortfarande om detta mirakel, jag kunde inte föreställa mig att förtrollningen gjordes, blev gravid och födde det tredje barnet, om du behöver hjälp av Dr, Pellar som hjälper mig att få min man tillbaka vänligen kontakta honom på detta följande e-postmeddelande; [email protected]

Postat av: Anne Persson

Publicerad 2019-10-23 23:22:43

Hej, jag heter "Anne Persson" Jag kommer från Eslöv, Sverige. Jag var gift i 12 år med Petter. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång på grund av min oförmåga att fostra honom ett barn. Min man började plötsligt sova ute och ge olika ursäkter varför han inte kan komma hem. Han började ha affärer med andra kvinnor utanför och tänkte inte på hur jag kommer att känna.

Hela min värld blev knust och det verkar för mig att jag förlorade den enda person som jag någonsin verkligen älskat. Oscar var min bästa vän, min själsfrände, min superhjälte och min hjärtslag men han ser inte längre något bra i mig. Det blev värre vid en tidpunkt som han ansökte om skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra tanken och stanna hos mig men all ansträngning var meningslös. Jag bad och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

Genombrottet kom när någon introducerade mig för den här underbara, stora stava caster som så småningom hjälpte mig ... Jag har aldrig varit ett fan av saker som det här men bara beslutat att motvilligt försöka att jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter ... Inom två dagar ringde Petter till mig och var ledsen för alla de känslomässiga trauma som han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vad ett underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj. De goda nyheterna är Petter och jag är nu tillbaka tillsammans och lever lyckligt och vi har välsignats med två härliga pojkar efter 12 år av barndom. Han hjälpte mig också att lösa mitt artritproblem som jag har jobbat med i flera år

Jag har introducerat honom för många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter ... Jag tror starkt att någon där ute behöver hans hjälp. För brådskande hjälp av alla slag, kontakta Baba Egbe nu via hans e-post: [email protected] eller WhatsApp honom på +2347013499818

Postat av: Robert Jason

Publicerad 2019-11-01 06:49:58

HUR JAG HAR MITT EX EX KONSEKVIK MED HJÄLPEN AV DR ODION ...... Hej alla, jag heter Robert Jason, efter 15 års äktenskap bodde jag och min fru lyckligt tillsammans vi älskade varandra så mycket och jag älskade min familj de var min högsta prioritet, tills en morgon hade jag och min fru ett litet argument som jag vet att alla par har eftersom det inte finns några perfekta par i den här världen efter argumentet jag gick på jobbet när jag kom hem kunde jag inte hitta min fru och våra barn, hon packade också sina väskor och barnens och lämnade jag försökte ringa henne men jag kunde inte nå henne, jag gick till hennes väns hus men de kunde inte säga mig var de skulle hitta henne, jag var frustrerad Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag började dricka alkohol varje dag och natt. Jag slutade gå på jobbet, det var en svår sak för mig eftersom hon och mina barn betyder allt för mig att det var som att en del av min kropp lämnade mig, jag kunde inte fungerar bra, en dag surfar jag på internet när jag såg ett vittnesbörd om någon som vittnade om en man c alled Dr. ODION och hur han tog tillbaka sin fru inom tre dagar, jag tänkte inte två gånger om det jag messaged honom och berättade för honom allt som hände mellan mig och min fru och han sa att han tycker att mitt problem är mycket lätt för honom att lösa han sa också att jag skulle lita på honom att min fru kommer tillbaka och jag sa till honom att jag litar på honom och han bad om lite information som jag gav honom, 3 dagar senare kom min fru hem hem med barnen att jag var så förvånad över att se henne att det var som en dröm för mig började hon gråta och ber om ursäkt för mig. Jag sa till henne att det är okej, jag förlåter henne att hon är glad att hon är tillbaka, vi lever nu lyckligt tillsammans. Om du är hjärtbruten för att din fru eller make lämnade dig, kontakta honom via hans e-post för någon form av dödsstavning, skyddsstavning och även för att lösa rättsfall. ([email protected]) eller så kan du också appa honom på +2349060503921.

Postat av: Valentina

Publicerad 2019-11-08 03:07:05

Hej alla jag är Valentina och är här för att dela det underbara arbete som Dr ODION gjorde för mig. Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man vara konstig och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr ODION som hjälper människor med relation och äktenskapsproblem genom kärlekens magt, till att börja med tvivlade jag på om det någonsin existerar men beslutade att prova, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt. Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via e-post: ([email protected]) eller så kan du också appa honom på +2349060503921.

Postat av: martinmarisa

Publicerad 2019-11-13 09:53:43

Mitt namn är martin Marisa från Kanada, jag vill snabbt säga världen att det finns en verklig onlinebrev som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig, När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärleksförtrollning för mig, och min make som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa trasiga förhållanden tillbaka. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan Dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolssak, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post [[email protected]] ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

Postat av: ALICE LUCAS

Publicerad 2019-11-18 18:36:54

Hej, säsongs hälsningar till alla mina vänner där ute, är här för att berätta lite om hur jag fick min man tillbaka med hjälp av en stor man som heter Dr.Amiso. Är Alice Lucas, efter att ha varit i förhållande med honom i tio år, min make bröt med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka på grund av den kärlek jag har till honom, bad jag honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän på nätet och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta Dr.Amiso, den stora stavmästaren som kunde hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än för att pröva det, mailade jag Dr.Amiso, och han sa till mig att det inte fanns något problem att allt kommer att vara okej innan 48 timmar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan 48 timmar, han kastade trollben och överraskande under den andra dagen, det var cirka 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, vem som helst kan behöva hjälp av Dr.Amiso stavmästaren, hans e-postadress är ([email protected]) du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller cancer, vill gifta sig med älskaren efter ditt val eller skilsmässoärenden, hälso- eller äktenskapsproblem, vad som helst, ge inte upp, kontakta honom på [email protected]

Postat av: mary

Publicerad 2019-12-05 21:43:48

HUR DU GÄLLER EFTER 10 ÅR RAPPORTERADE MED DR OGUNAMEN

Hallå! Jag är väldigt glad för Mary, om jag delade mitt underbara vittnesbörd om hur jag blev gravid, kunde jag inte tro att jag skulle bli gravid en dag eftersom jag hade problem med livmodern, vilket gjorde att jag inte kunde föda, men med med hjälp av Dr. OGUNAMEN det omöjliga blev möjligt, jag var gift i tio år, jag kunde inte föda ett barn när min man och jag gick för att se föräldrar som lekte med sina barn, det gjorde mig sorgligt eftersom min man ville ha hans egna barn eftersom han min man började dricka alkohol och komma hem sent på kvällen och jag var inte längre intresserad av vad som stör mig, för två veckor sedan sa han till mig att jag ville ha en skilsmässa detta bröt mitt hjärta helt, jag grät i flera dagar tills Jag kom över e-sedan dr. OGUNAMEN när jag letade efter infertilitetsbehandling och jag e-postade honom för att förklara min situation och han beställde mig vad jag skulle göra och jag gjorde och han gjorde en förtrollning för mig att hon kände sig dålig att gå till läkaren några veckor senare och hon gjorde några tester och berättade jag var gravid 1 vecka. Jag var så glad när jag kom hem att jag berättade för min man om det och han tvivlade på det och jag visade honom resultatet när han hoppade av glädje och ber om ursäkt för hur det hade fungerat de senaste veckorna. Om du var gift och inte har fött eller har några andra problem, vänligen maila Dr. OGUNAMEN till: {[email protected]}

Postat av: veronica

Publicerad 2019-12-13 00:39:51

Jag skulle vilja dela min erfarenhet med dig. då kan du lära dig och använda det för att lösa ditt problem, om något. Jag heter Veronica de Los Angelia.
Mitt hjärta var ömt och mitt hjärta bröt när ett stort problem dök upp i mitt äktenskap med min make för sju månader sedan. så fruktansvärt att han blev prövad för en skilsmässa. han sa att han aldrig ville stanna hos mig längre och att han inte ville ha mig längre. Så han lämnade huset och fick mina barn och jag lider smärtsamt. Jag har försökt alla möjliga medel för att återhämta det efter många böner, men allt onödigt. Han bekräftade att han hade fattat sitt beslut och att han aldrig ville träffa mig igen. En kväll kom jag hem från jobbet och träffade en gammal vän som frågade min man. Så jag förklarade allt för honom och han berättade för mig att det enda sättet att få min man tillbaka är att besöka en spell som heter Dr.Pellar eftersom det verkligen fungerade för honom också. Även om jag aldrig har trott på stavning har jag inget annat val än att följa hans råd. Han gav mig sedan den besökande författarens e-post. E-postadress. Så nästa morgon skickade jag ett brev till adressen de gav mig och författaren försäkrade mig att jag skulle återlämna min man inom de kommande 48 timmarna så snart jag skulle göra det. Vilket underbart uttalande !! Jag trodde det aldrig. Så han pratade med mig och berättade för mig allt jag behövde göra. Sedan arbetade jag och 48 timmar senare, min man, som inte hade ringt mig på sju månader, ringde mig för att berätta att han skulle komma tillbaka. Så underbart !! Så han återvände den dagen med kärlek och glädje och ber om ursäkt för sitt misstag och smärtan som han och mina barn hade orsakat. Sedan den dagen var vårt förhållande starkare än med Dr.Pellars hjälp. Jag råder dig, i händelse av problem, att ta kontakt och garantera dig 100% att det kommer att hjälpa dig.
om du behöver hjälp kan du kontakta honom på hans e-post [email protected]

Postat av: Sofia

Publicerad 2019-12-29 09:49:05

Jag heter Sofia från USA.
Vet du att Dr.Pellar är som en gud på jorden? Det var som en dröm för mig när min man berättade för mig att det var över och att vi ville ha en skilsmässa, Alexis var mitt livs kärlek och vi älskar varandra, så länge vi inte kan hålla oss borta från varandra för mycket , vi för allt och vårt äktenskapsliv var underbart och vackert tills jag hörde ett missförstånd och sedan kämpade jag med Alexis för skilsmässa och han sa till mig att det var över, jag försökte allt stoppa honom på hans beslut att han inte slutade, men han vägrade. Jag var deprimerad, grät och berättade för min vän Hannah om det beslut som Alexis fattade när min vän berättade för mig att Dr.Pellar hade återförenat sitt äktenskap, så jag kontaktade omedelbart Dr.Pella via hans e-post [email protected] och han berättade min situation och han svarade och sa att han skulle hjälpa mig med sin förtrollning och jag kommer att se resultatet om 12-16 timmar. Jag gjorde exakt vad han berättade för mig och jag blev så förvånad när min man ringde till mig och sa att jag var ledsen och avbröt min skilsmässa. Dr.Pella är en gud på jorden Kontakta honom via e-post: [email protected]

Postat av: Maci

Publicerad 2019-12-29 09:49:39

Läs och kontakta Dr.Sango om du behöver en stark häxa för att lösa ditt trasiga förhållande. Jag heter Maci och min mans namn är Isaac, båda lämnar i USA.
Jag skilde mig från min man när jag var sex månader gravid med ett andra barn. Vi har krånglat och argumenterat sedan den dag då vårt första barn blev undfanget, ingen kärlek och inget förtroende från honom, så han skilde sig från mig. Och ändå, jag försökte alla möjliga olika sätt att få tillbaka den, jag försökte också olika trollhjul i mitt område, men ingen av dem kunde föra Isaac tillbaka. Endast Dr.Sango garanterade mig en 48-timmars nödläge och försäkrade mig om att min man skulle vara med igen. Jag skriver för att ge er djupt tack och tacksamhet för er för att ni hållit dina löften och för att ha använt era stora och begåvade krafter för att få det hem. Jag var glad att veta att du är specialiserad på att träffa älskare. Tack, herr, för att du hjälpte mig genom de värsta tiderna i mitt liv, för att du var en stor besvärjelse och för att ha gett mig trolldom som gav mig stor glädje i mitt äktenskap. Min man kommer tillbaka och lovar att aldrig lämna mig igen. Om du tvivlar på hans förmåga, tro mig. Du borde ha en chans. Det lönar sig på sätt som du aldrig kunde ha föreställt dig. Om du är just nu och behöver en stark och brådskande kärleksförtroll för att få tillbaka din vänliga kontakt, är Dr. Sango nu det enda svaret för att återställa ditt trasiga förhållande eller äktenskap. om du har några problem i sådana följande tillstånd, kontakta honom via hans e-post: [email protected]
om du har några problem med
(1) Om du vill att din ex ska vara tillbaka
(2) om du alltid har dåliga drömmar.
3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
(4) Om du vill ha ett barn.
(5) växtbaserade läkemedel
(6) Du vill bli rik.
(7) Du vill att din make ska vara för alltid.
(8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
(9) Låt människor lyssna på dina ord och göra vad de vill
Kontakta Dr.Sango på hans e-postadress: [email protected]

Postat av: martinmarisa

Publicerad 2020-01-14 11:10:34

Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig stavstång som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärlek för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa bruten relation igen. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan Dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolssak, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post [email protected] ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

Postat av: martinmarisa

Publicerad 2020-01-19 22:48:44

Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig stavstång som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärlek för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa bruten relation tillbaka. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolsärenden, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post [email protected] ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

Postat av: Favourite

Publicerad 2020-02-21 06:13:57

Det är sant att många av stavhjulet är falska, det här är det enda som har kunnat återlämna min flickvän till mig förra veckan efter att några falska trollspelare tog mina pengar. Försök kontakta Dr Alashira, han hjälper dig att tro mig E-MAILdr .alashirao1 @ gmail.com eller whatsapp / viber +2348034395438 om du behöver hans hjälp ... Tack.

Postat av: fatima

Publicerad 2020-02-27 08:32:01

TACK TILL STOR Dr.Sango för att lösa Mina problem med hans e-post är [email protected]
Jag heter Miss Fatima. Jag var gift med min man i 5 år. Vi bodde lyckligt tillsammans i år, inte förrän han åkte till Australien på affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar jag mig och barnen och älskar henne ensam, så när min man kom tillbaka ur vägen sa han att han inte gjorde det Jag vill inte längre se mig och mina barn, så han körde oss ur huset och åkte till Australien för att träffa den här andra kvinnan. både jag och mina barn var så frustrerade och jag stannade hos min mamma och jag skulle inte bete mig bra eftersom min mor gifte sig med en annan man efter att min far dog så att mannen som gifte sig inte behandlade henne väl och mina barn var så förvirrade. och jag letade efter ett sätt att få min man hem för jag älskar honom och jag respekterar honom så mycket att en dag när jag bläddrade på min dator såg jag mannen som Dr.Sango hjälpte till att få sin fru tillbaka för honom, vittnesbörd som delades på internet av många flickor och jag var så imponerad att jag trodde att jag försökte.
Till att börja med var jag rädd, men med tanke på vad mina barn och jag gick igenom kontaktade jag Dr.Sango och gjorde allt han bad mig göra med tro och han sa till mig att hålla mig lugn bara i 24 timmar som min man skulle ge mig tillbaka till min största överraskning Jag fick ett samtal från min man häromdagen och frågade om barnen och jag ringde Dr.Sango och han sa att hans problem löstes av min son. så jag kom tillbaka till min familj efter en lång stress av att stoppa den onda damen, med all den hjälp från Dr.Sango, jag vill att ni alla ska gå med mig i det här forumet tack så mycket Dr.Sango och jag också råd för alla i sådana eller liknande problem eller problem som han behöver för att kontakta honom på sin e-post [email protected] han är lösningen på alla dina problem och svårigheter i livet.
SPECIALISERAD I NÄSTA SERIEN.
(1) Om du vill ha din tidigare återvändande.
(2) om du alltid har dåliga drömmar.
(3) Om du vill bli befordrad till ditt kontor.
(4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Om du vill bli rik.
(7) Om du vill binda din man / hustru för alltid.
(8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
(9) Hur du är lurad och vill återvinna dina förlorade pengar.
(10) om du vill avsluta skilsmässan.
(11) om du vill skilja dig från din man.
(12) om du vill att dina önskemål beviljas.
(13) Graviditet för att bli gravid
(14) Se till att du får problematiska rättsfall och skilsmässa oavsett scen
(15) Sluta äktenskapet eller förhållandet från separationen.
(16) om du har några sjukdomar som (H OCH V), (cancer) eller någon sjukdom.
(17) om du behöver böner för ditt barn eller för dig själv.
(18) du vill bota diabetes, herpesmedicin, HIV- och AIDS-medicin, bröstcancermedicin och cancerläkemedel,
igen, se till att kontakta honom via e-post på [email protected] han är lösningen på alla dina problem och svårigheter i livet.

Postat av: fatima

Publicerad 2020-02-27 08:33:57

TACK TILL STOR Dr.Sango för att lösa Mina problem med hans e-post är [email protected]
Jag heter Miss Fatima. Jag var gift med min man i 5 år. Vi bodde lyckligt tillsammans i år, inte förrän han åkte till Australien på affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar jag mig och barnen och älskar henne ensam, så när min man kom tillbaka ur vägen sa han att han inte gjorde det Jag vill inte längre se mig och mina barn, så han körde oss ur huset och åkte till Australien för att träffa den här andra kvinnan. både jag och mina barn var så frustrerade och jag stannade hos min mamma och jag skulle inte bete mig bra eftersom min mor gifte sig med en annan man efter att min far dog så att mannen som gifte sig inte behandlade henne väl och mina barn var så förvirrade. och jag letade efter ett sätt att få min man hem för jag älskar honom och jag respekterar honom så mycket att en dag när jag bläddrade på min dator såg jag mannen som Dr.Sango hjälpte till att få sin fru tillbaka för honom, vittnesbörd som delades på internet av många flickor och jag var så imponerad att jag trodde att jag försökte.
Till att börja med var jag rädd, men med tanke på vad mina barn och jag gick igenom kontaktade jag Dr.Sango och gjorde allt han bad mig göra med tro och han sa till mig att hålla mig lugn bara i 24 timmar som min man skulle ge mig tillbaka till min största överraskning Jag fick ett samtal från min man häromdagen och frågade om barnen och jag ringde Dr.Sango och han sa att hans problem löstes av min son. så jag kom tillbaka till min familj efter en lång stress av att stoppa den onda damen, med all den hjälp från Dr.Sango, jag vill att ni alla ska gå med mig i det här forumet tack så mycket Dr.Sango och jag också råd för alla i sådana eller liknande problem eller problem som han behöver för att kontakta honom på sin e-post [email protected] han är lösningen på alla dina problem och svårigheter i livet.
SPECIALISERAD I NÄSTA SERIEN.
(1) Om du vill ha din tidigare återvändande.
(2) om du alltid har dåliga drömmar.
(3) Om du vill bli befordrad till ditt kontor.
(4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Om du vill bli rik.
(7) Om du vill binda din man / hustru för alltid.
(8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
(9) Hur du är lurad och vill återvinna dina förlorade pengar.
(10) om du vill avsluta skilsmässan.
(11) om du vill skilja dig från din man.
(12) om du vill att dina önskemål beviljas.
(13) Graviditet för att bli gravid
(14) Se till att du får problematiska rättsfall och skilsmässa oavsett scen
(15) Sluta äktenskapet eller förhållandet från separationen.
(16) om du har några sjukdomar som (H OCH V), (cancer) eller någon sjukdom.
(17) om du behöver böner för ditt barn eller för dig själv.
(18) du vill bota diabetes, herpesmedicin, HIV- och AIDS-medicin, bröstcancermedicin och cancerläkemedel,
igen, se till att kontakta honom via e-post på [email protected] han är lösningen på alla dina problem och svårigheter i livet.

Postat av: Anonym

Publicerad 2020-03-03 15:26:39

Allt tack vare Dr Ajayi kunde jag återfå min man, det verkar som en dröm när det hände för att vi var separerade i nästan ett år och den perioden var bland min värsta stunder i livet eftersom jag verkligen älskar min make. Jag säckade honom för att komma hem för att vara med mig och mina barn men han vägrade. Min vän Doris berättade för mig hur hon kunde vinna tillbaka sin man med hjälp av stavagern Dr Ajayi eftersom de gick igenom skilsmässa, hon sa att han hjälpte henne att få tillbaka fred i sitt hem. Jag har inget annat val än att ge stavbeslagen Dr Ajayi ett försök, jag skrev honom på hans WhatsApp-nummer: +2347084887094 och förklarade saker för honom. Han berättade för mig att vara lugn och vissa saker som behövs för att återfå mitt hem följde jag hans instruktioner, efter tre dagar av trollformeln kom min man hem med en stor nallebjörn och bad mig förlåta honom för alla hans fel och utifrån det till denna dag har min familj fyllts av kärlek. Kontakta Dr Ajayi stavsagare idag, han har lösningar på alla livsproblem, var inte blyg för dina problem, du bör kontakta honom på WhatsApp: +2347084887094 eller E-post: [email protected] för en varaktig lösning.

Postat av: Anna Erickson

Publicerad 2020-03-06 14:48:38

mitt namn är Annika Erickson, bor från Lund, min man skilde mig från mig senast 2 år, han flyttar ut för att träffa en annan kvinna, jag grät varje kväll när jag kommer ihåg att min dotter frågar mig när är pappa tillbaka hem, jag älskar min man så mycket och vi har en flicka på 9 år. Jag kontaktade så många stavspelare förra året ingen kunde få tillbaka min man, de krävde alla massor av pengar från mig, jag gav upp kärleksförtrycket tills förra veckan, jag gick på besök hos min vän hemma, sa jag till min vän allt som händer med mig och jag delar min hjärta smärta till min vän Michelle, hon presenterade mig för en mäktig Dr.oduduwa från tropiska afrikanska länder, som har en svart magisk kraft som raderar alla onda trollformler som förstör mitt äktenskap. Min man var under en ond besvär från en annan kvinna som fick min man att skilja sig från mig. Min man med namnet Erickson återvände hem till mig just igår och ber om ursäkt med tårar i ögonen gråtande sade att han var mycket ledsen för att ha skadat mina känslor och med skilsmässedokument som han skickade till mig, beklagade han och sa att han inte var på rätt sätt. det är sant att min man var under en ond förtrollning från en annan kvinna eftersom hon hävdar att min make daterade hennes år tillbaka innan hon gifte sig med mig. Oduduwa hjälper mig lösa mitt äktenskapsproblem. ikväll äter jag och min man med vår dotter middag tillsammans i grand moms house. Jag är väldigt glad och använder detta medium för att uppskatta Oduduwa kärlek stavkrafter. Jag rekommenderar starkt Oduduwa Love spell spellista, om du har liknande äktenskapsproblem skicka e-postmeddelande till Dr.Oduduwa personlig kommunikation via [email protected]

Postat av: Anonym

Publicerad 2020-03-10 10:05:57

Jag tror aldrig på ett kärleksförhållande förrän jag träffade en vän som berättade för mig allt om Dr.Pellar som kom med sin ex-pojkvän, även när hon berättade för mig att jag inte trodde henne eftersom jag trodde att hon skulle ha samma falska cykel också att ta bort mina pengar. Även om jag gav henne möjligheten att förklara allt hon har att säga om Dr.Pellar, sa jag till henne att det finns många fuskare som vill ta våra pengar och jag kommer aldrig att bli offer för dem, även om min fästman bör gifta sig med mig. mig några månader bort, jag väntade tålmodigt på en annan kille men jag älskade honom så mycket. Hon sa till mig att den här Dr.Pellar inte är falsk att han har rätt och han har hjälpt många att återfå sin kärlek, jag frågar henne hur fungerar den här stavningen och vilka krav måste jag ställa innan han kan kasta min kärlek roll-on mig? Hon sa till mig att jag skulle maila honom till [email protected] och jag borde säga honom vad jag vill. Jag skickade faktiskt honom och sa till honom att jag behövde den tidigare killen igen och sa till honom att det var min vän som ledde mig till honom, varför tvivlar jag på hans arbete? Han sa att hans arbete är 100% säkert och säkerställer att ingen någonsin kom till sitt tempel och är samma sak. Jag var otydlig över hans ord, berättade han för mig, och jag tänkte på hur jag vet detta om allt vi pratade om tidigare. Han sa innan han kunde kliva på mig att jag var tvungen att tro och lita på honom och lämna andra stavningschack och vänta tålmodigt på mig att om jag kan säga att göra allt detta kommer jag att få tillbaka mitt barn om 72 timmar. Jag sa okej, jag lovar att arbeta med dig ensam, sedan gav han mig formuläret att fylla som jag gjorde och skicka det till honom med mina bilder och bilder av min tidigare älskare. Han svarade mig 30 minuter senare och berättade för mig att hans gudar behövde något för att stava på mig och mitt problem är mycket enkelt om jag kan erbjuda dessa saker. När jag frågade honom hur kan jag få det här och hur kan jag skicka det till honom för att kasta kärlekspelet, sa han till mig att jag inte borde oroa mig för att säljaren skulle vara i mitt eget land. få det för mig. Då frågar jag honom hur mycket kostar det att köpa alla dessa produkter? Han berättade för mig vad jag skickade honom med fullt förtroende. Efter en timme senare ringde han till mig och berättade att mitt problem var löst så jag väntar i 72 timmar på att min kärlek skulle be för mig som jag gjorde enligt hans ord när det var cirka 6 på de kommande tre dagarna, min man ringde mig och han sa att han är hemma, han vill träffa mig snabbt. Jag sa till honom att han hoppades att allt var bra att han sa ja när jag sa till honom att han kunde komma, min tidigare kille kom tillbaka till mig och bad förlåtelse för att han visste vad som kom över honom. Nu är jag så glad att jag har återhämtat min älskare igen och vi planerar vår smekmånad snart, jag ringde Dr.Pellar och tackade honom väldigt mycket och frågade honom vad jag skulle göra för honom som ett tack, han sa att jag skulle glömma och behålla min pengar som han inte är ute efter pengar utan att hjälpa människor som behöver hjälp där ute, allt han behöver göra är att ge fler vittnesbörd om honom så att människor där ute som behöver hjälp också skickar honom varför en dag för att ge mitt vittnesbörd. Må din goda herre fortsätta att välsigna honom och ge honom lång livstid och visdom. DETTA ÄR Dr.Pellar E-postadress [email protected]

Postat av: Anonym

Publicerad 2020-03-10 10:09:00

DU MÅSTE LÄSA:
Hej, jag är Michael Traversa. Efter 3 år med Helena, hon gick upp med mig, jag gjorde allt för att få henne tillbaka, men allt var bortkastat. Jag ville ha henne så mycket på grund av den kärlek jag har till henne, jag bad och lovade henne, men hon vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän, och han föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavskärare som kunde hjälpa mig att skicka en förtrollning för att få tillbaka den, men jag är den typ som aldrig trodde på trollformler förut, jag hade inget annat val än att ge honom ett försök, jag kontaktade stavskärmaren på hans e-post och sa till mig att det inte fanns något problem, att allt skulle gå bra inom 24 timmar, att mitt ex skulle komma tillbaka till mig inom 24 timmar efter att ha spelat besväret stavning, och överraskande, inom 24 timmar var det omkring 16.00 07.02.2020. Helena (min ex) ringde mig, jag blev så förvånad över att jag tog upp telefonen och sa bara att hon var så ledsen över allt och hon gick med på att bo med mig igen. Jag var väldigt glad och gick till henne, så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett relationsproblem kommer att hjälpa en sådan person genom att leda dem till den enda verkliga och kraftfulla casting spell som har hjälpt mig med mitt problem. Kontakta doktor Sango på hans e-post [email protected] "Mitt liv är tillbaka !!! Efter 14 år med trasigt äktenskap lämnade min man mig och våra två tvillingar. Jag kände att mitt liv var över, jag begick nästan självmord, jag var känslomässigt deprimerad under väldigt länge, men tack vare stavningskastaren Doctor Sango, som jag träffade online en trogen dag medan jag surfar på internet och letade efter en bra spell-casting som kunde lösa mina problem, stötte jag på många vittnesmål om just detta stavgjutning Vissa vittnade om att han hade återställt sin älskare Ex, andra vittnade om att han återställd livmodern, botade Herpes och andra sjukdomar, andra vittnade om att han kunde kasta en förtrollning för att stoppa skilsmässan och så vidare. Jag kom också över ett särskilt vittnesbörd som rörde en kvinna som hette Sonia, vittnade om hur doktor Sango förde sin älskare Ex på mindre än sju dagar och vändde cancereffekterna av sina små pojkar, och i slutet av vittnesbörden tappade jag Doctor Sango e-postadress. Efter att ha läst alla beslutade jag att prova doktor Sangon. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara tre dagar kom min man tillbaka till mig och vi löste våra problem, och vi är ännu gladare än tidigare. Doktor Sango är en riktigt begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar man ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig casting spell som skulle lösa alla dina problem. Prova när som helst doktor Sango, det kan vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt [email protected]

Postat av: Sea master

Publicerad 2020-03-28 13:31:37

(VÄLKOMMEN TILL SEA MASTER SPIRITUAL TEMPEL). Går du igenom hårdskap i livet, behöver du din ex tillbaka, pengar stavning, skönhet stavning, returnera stavning eller alla typer av stavning Vill du rikedom, eller lycka, eller en kompis E.T.C. Jag är en förlorad älskarsspecialist Jag har hjälpt så många människor runt om i världen att kasta stava på 1. få tillbaka förlorad älskare 2. vinna ditt älskade hjärta 3. hjälpa enskilda människor att hitta partners 4. vara gift 5. kärlek attraktion 6. Giftproblem och skilsmässa 7. Kärleksdel 8. njurproblem all slags sjukdom du kan kontakta mig på whatsapp med (+2348158911896) Eller maila mig på: [email protected]

Postat av: Sea master

Publicerad 2020-03-28 13:33:12

(VÄLKOMMEN TILL SEA MASTER SPIRITUAL TEMPEL). Går du igenom hårdskap i livet, behöver du din ex tillbaka, pengar stavning, skönhet stavning, returnera stavning eller alla typer av stavning Vill du rikedom, eller lycka, eller en kompis E.T.C. Jag är en förlorad älskarsspecialist Jag har hjälpt så många människor runt om i världen att kasta stava på 1. få tillbaka förlorad älskare 2. vinna ditt älskade hjärta 3. hjälpa enskilda människor att hitta partners 4. vara gift 5. kärlek attraktion 6. Giftproblem och skilsmässa 7. Kärleksdel 8. njurproblem all slags sjukdom du kan kontakta mig på whatsapp med (+2348158911896) Eller maila mig på: [email protected]

Postat av: Hanna A

Publicerad 2020-03-31 09:17:01

En av de bästa beslut jag någonsin gjort var att kontakta Dr Adeleke att hjälpa mig att få min man tillbaka, jag var liv fylld av lycka efter att jag kontaktade Dr Adeleke eftersom han inte bara föra min man tillbaka till mig han också gjort vår kärlek till varandra mer unik och superb. Om du behöver krydda din relation med mer kärlek och romantik kontakta Dr Adeleke på samtal / WhatsApp honom på (+27740386124 ) E-postadress: aoba5019@gmail. Com

Postat av: JANE ANDREW

Publicerad 2020-03-31 14:21:01

Al tack till Dr ADELEKE för att föra min man till mig jag är mycket glad att jag aldrig tror att jag kommer att vara med min man igen en vän till mig berättade för mig om Dr ADELEKE så jag bestämde mig för att ge ett försök och det fungerar innan 48 timmar min man ringa mig och var vädjar mig att förlåta honom det var som en dröm för mig Dr ADELEKE är en riktig spell caster kontakta honom på samtal / WhatsApp +27740386124 eller E-post: ([email protected]) Tack mig senare

Postat av: JEAN GARY

Publicerad 2020-04-01 23:48:00

Jag är Jean från USA , jag hade problem med att bli gravid och föda barn efter 11år av äktenskapet, jag har varit på flera sjukhus men kunde inte föreställa sig förrän jag såg ett vittnesbörd på internet om hur Dr Adeleke hjälpa en dam med sina rötter och örter sirap.. Jag kontaktade honom utan tvekan och han sa till mig allt jag behöver göra, vilket jag gjorde därefter, till min största förvåning, jag blev gravid inom en kort period och jag är så glad att berätta för alla att jag är en mor till barn. Han är en Gud skickas så kontakta honom för alla problem på ([email protected]) eller kontakta honom på Whatsapp: +27740386124 

Postat av: JEAN GARY

Publicerad 2020-04-02 00:06:52

Jag är Jean från USA , jag hade problem med att bli gravid och föda barn efter 11år av äktenskapet, jag har varit på flera sjukhus men kunde inte föreställa sig förrän jag såg ett vittnesbörd på internet om hur Dr Adeleke hjälpa en dam med sina rötter och örter sirap.. Jag kontaktade honom utan tvekan och han sa till mig allt jag behöver göra, vilket jag gjorde därefter, till min största förvåning, jag blev gravid inom en kort period och jag är så glad att berätta för alla att jag är en mor till barn. Han är en Gud skickas så kontakta honom för alla problem på ([email protected]) eller kontakta honom på Whatsapp: +27740386124 

Postat av: Ellen Plotkowiak

Publicerad 2020-06-03 04:55:33

problem men vi har nu passerat dessa och lever faktiskt mycket

bekvämt liv under de senaste 5 åren eller så. Vi tillbringar mycket tid tillsammans och hade verkligen nollproblem tills för ett år sedan.

I juli förra året åkte vi till ett hotell för en helg och när vi kom tillbaka, medgav min fru att jag grät att hon hade börjat

rökning. Jag reagerade väldigt dåligt (nu inser jag) och försökte pressa henne att sluta, alltid för att jag bryr mig. Det senaste året hade vi 6

incidenter där vi hade stora slagsmål alltid av samma anledning. Eftersom hon inte skulle röka i huset röker hon på jobbet.

Under helgerna besökte hon en flickvän som bor bredvid vårt hus där hon skulle åka i en halvtimme, till

rök.

Våra helger blev stressade på grund av hennes nya vana och för en månad sedan plockade hon upp sina saker, hyrde en lägenhet och flyttade

där. Jag var ute med min dotter när det hände och när jag kom hem och såg hennes saker saknas kollapsade jag i princip.

I 2-3 veckor gjorde jag alla misstag med att tigga och gråta men hennes hjärta var så härdat att jag inte kunde tro hur hon

behandlade mig.

Förra veckan bestämde jag mig för att semestra med min dotter. Min fru har inte kontaktat mig alls under den senaste veckan utan kontakter

vår dotter morgon och natt genom att skicka henne,

Jag gjorde allt jag kunde för att få henne tillbaka men vet hur ... just för 2 månader sedan var jag igenom någon artikel online innan ooi såg en kvinna

När jag delade några nyheter om en mäktig man som hjälper henne att få fred till sitt hem, blev jag så imponerad av vittnesbörden

                                                                                                                            

 och jag bestämde mig för att försöka .. Jag förklarar alla mina problem för doktorn ALAM .. han lovar att hjälpa mig och han gjorde som han lovade,

 se min fru är tillbaka och tigger, hon har till och med slutat röka..kanske hans namn beröm .. för mer information kan du kontakta

honom för hjälp om du har problem i ditt hem .. e-post [email protected] eller ring whatsap + 2348115720823.tack för att dela

min berättelse med mig.
   e-post [email protected]

      ring eller whatsapp: +2348115720823

Postat av: Maria

Publicerad 2020-06-10 12:10:28

Det är fantastiskt och fantastiskt att DR ISIKOLO tog tillbaka min man till mig. Jag heter Maria Leonardo. Att få min man tillbaka är vad jag minst förväntade mig och aldrig kunde föreställa mig. Jag och min man har varit gift i fem år och vi har levt lyckligt men plötsligt ändrade han sig helt och vände mig från mig men jag visste aldrig vad som hände, och jag försökte fråga honom men han vägrade att berätta för mig vad problemet är, och när tiden gick han sökte en skilsmässa. Jag var så orolig och förvirrad. Under min sökning efter en utväg berättade en vän till mig som hade liknande problem om en stor stavagare som heter DR ISIKOLO som hjälpte henne med sin situation. Jag brukar aldrig tro på trollspel i hela mitt liv för jag trodde aldrig att det skulle fungera men jag försökte ge den här mannen en chans och till min största överraskning fick DR ISIKOLO mig ett positivt resultat och han kunde få min man tillbaka till mig. Efter att stavspelaren gjorde sitt arbete upptäckte jag strax efter 48 timmar att min man blev så kär i mig till skillnad från tidigare. Det här trollspel är inte hjärntvätt men han öppnade ögonen för att se hur mycket jag älskar och behövde honom. Nu är jag en glad kvinna igen och jag vet inte hur jag ska tacka DR ISIKOLO så jag använder denna möjlighet för att berätta för alla som har liknande problem att besöka honom på [email protected] Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

Postat av: Carl

Publicerad 2020-06-14 19:36:30

Jag heter Carl från Mexiko
Min flickvän slogs upp med mig för 5 månader sedan eftersom hon kände att jag fuskade på henne med sin vän, jag försökte allt jag kunde förklara för henne, men hon betalade döva öron, jag var känslomässigt förstörd eftersom jag verkligen älskade henne tills jag såg en post på internet om Guds man som hjälper människor att återfå sin förlorade älskare. Till att börja med tvivlade jag på att det var riktigt eftersom jag aldrig trodde på något sådant, men jag bestämde mig för att prova det, jag kontaktade honom och sa till honom, vad ska jag göra gör, och det gjorde jag, sedan gjorde jag en förtrollning för mig Processen med att stava för att förena älskare är mycket enkel och fungerar osjälviskt för människor på samma sätt som han återställde mitt förhållande inom 48 timmar och min flickvän ringde mig igår och bad mig igen om du behöver hjälpa till att fixa ditt förhållande eller äktenskapsproblem. Här är hans Guds man genom sin [email protected]

Postat av: Carl

Publicerad 2020-06-14 19:38:15

Jag heter Carl från Mexiko
Min flickvän slogs upp med mig för 5 månader sedan eftersom hon kände att jag fuskade på henne med sin vän, jag försökte allt jag kunde förklara för henne, men hon betalade döva öron, jag var känslomässigt förstörd eftersom jag verkligen älskade henne tills jag såg en post på internet om Guds man som hjälper människor att återfå sin förlorade älskare. Till att börja med tvivlade jag på att det var riktigt eftersom jag aldrig trodde på något sådant, men jag bestämde mig för att prova det, jag kontaktade honom och sa till honom, vad ska jag göra gör, och det gjorde jag, sedan gjorde jag en förtrollning för mig Processen med att stava för att förena älskare är mycket enkel och fungerar osjälviskt för människor på samma sätt som han återställde mitt förhållande inom 48 timmar och min flickvän ringde mig igår och bad mig igen om du behöver hjälpa till att fixa ditt förhållande eller äktenskapsproblem. Här är hans Guds man genom sin [email protected]

Postat av: Kate

Publicerad 2020-06-27 09:24:56

Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr Charles som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem av kärleksformers makter, till att börja med tvivlar jag på om det någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärlek och efter 3 dagar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt . Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via: [email protected] WhatSApp: +2348146708557

Postat av: Kate

Publicerad 2020-07-02 00:51:22

Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr Charles som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem av kärleksformers makter, till att börja med tvivlar jag på om det någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärlek och efter 3 dagar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt . Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via: [email protected] WhatSApp: +2348146708557


u

Postat av: Ann Brackett

Publicerad 2020-07-18 05:14:30

Hej, jag heter "Ann Brackett" Jag är från Galveston, Texas. Jag var gift i 17 år med Victor. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång på grund av min oförmåga att fostra honom ett barn. Min man började plötsligt sova ute och ge olika ursäkter varför han inte kan komma hem. Han började ha affärer med andra kvinnor utanför och tänkte inte på hur jag kommer att känna.

Hela min värld blev knust och det verkar för mig att jag förlorade den enda person som jag någonsin verkligen älskat. Victor var min bästa vän, min själsfrände, min superhjälte och min hjärtslag men han ser inte längre något bra i mig. Det blev värre vid en tidpunkt som han ansökte om skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra tanken och stanna hos mig men all ansträngning var meningslös. Jag bad och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

Genombrottet kom när någon introducerade mig för den här underbara, stora stava caster som så småningom hjälpte mig ... Jag har aldrig varit ett fan av saker som det här men bestämde mig bara för att motvilligt försöka att jag var desperat och lämnade inget val. Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter. Inom två dagar ringde Victor till mig och var ledsen för alla känslomässiga trauma som han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. Vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj. De goda nyheterna är Victor och jag är nu tillbaka tillsammans och lever lyckligt och vi har välsignats med två vackra pojkar efter 17 år med barnlöshet. Han hjälpte mig också att lösa mitt artritproblem som jag har jobbat med i flera år

Jag har introducerat honom för många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter ... Jag tror starkt att någon där ute behöver sin hjälp. För akut hjälp av alla slag, kontakta Baba Egbe nu via hans e-post: [email protected] eller WhatsApp honom på +2347013499818 och även kontakta Baba Egbe på Viber via +2347013499818

Postat av: Muna Skrilovski

Publicerad 2020-08-04 22:39:16

min fru och jag är gift de senaste 15 åren och har en vacker 12-årig dotter. Under hela det har varit ett kärleksförhållande och jag älskar verkligen ingen mer i världen än jag älskar henne.

Vi hade ett tufft liv i början med ekonomiska problem men vi har nu passerat dessa och lever faktiskt ett mycket bekvämt liv under de senaste 5 åren eller så. Vi tillbringar mycket tid tillsammans och hade verkligen nollproblem fram till för ett år sedan.

I juli förra året åkte vi till ett hotell för en helg och när vi kom tillbaka, erkände min fru att jag grät att hon hade börjat röka. Jag reagerade väldigt dåligt (nu inser jag) och försökte driva henne att sluta, alltid för att jag bryr mig. Det senaste året hade vi 6 incidenter där stora slagsmål alltid av samma anledning. Eftersom hon inte skulle röka i huset röker hon på jobbet. Under helgerna besökte hon en flickvän som bor bredvid vårt hus där hon skulle åka i en halvtimme för att röka.

Våra helger blev stressade på grund av hennes nya vana och för en månad sedan plockade hon upp sina saker, hyrde en lägenhet och flyttade dit. Jag var ute med min dotter när det hände och när jag kom hem och såg hennes saker saknas kollapsade jag i princip. I 2-3 veckor gjorde jag alla misstag med att tigga och gråta men hennes hjärta var så härdat att jag inte kunde tro hur hon behandlade mig.

Förra veckan bestämde jag mig för att semestra med min dotter. Min fru har inte kontaktat mig alls under den senaste veckan, men kontaktar vår dotter morgon och natt genom att smssa henne, jag gjorde allt jag kunde för att få henne tillbaka men vet hur ... just för 2 månader sedan var jag igenom en artikel online innan ooi såg en kvinna som delar några nyheter om en mäktig man som hjälper henne att få fred till sitt hem, jag var så imponerad av vittnesbörden och jag bestämde mig för att försöka .. Jag förklarar alla mina problem till läkaren ALAM .. han lovar att hjälpa jag och han gjorde som han lovade, se min fru är tillbaka och tigger, hon har till och med slutat röka..kanske hans namn beröm .. för mer information kan du kontakta honom för hjälp om du har problem i ditt hem .. e-post dralahalah @ gmail.com eller ring whatsap + 2348115720823. Tack för att du delar min historia med mig.

Postat av: Muna Skrilovski

Publicerad 2020-08-04 22:39:18

min fru och jag är gift de senaste 15 åren och har en vacker 12-årig dotter. Under hela det har varit ett kärleksförhållande och jag älskar verkligen ingen mer i världen än jag älskar henne.

Vi hade ett tufft liv i början med ekonomiska problem men vi har nu passerat dessa och lever faktiskt ett mycket bekvämt liv under de senaste 5 åren eller så. Vi tillbringar mycket tid tillsammans och hade verkligen nollproblem fram till för ett år sedan.

I juli förra året åkte vi till ett hotell för en helg och när vi kom tillbaka, erkände min fru att jag grät att hon hade börjat röka. Jag reagerade väldigt dåligt (nu inser jag) och försökte driva henne att sluta, alltid för att jag bryr mig. Det senaste året hade vi 6 incidenter där stora slagsmål alltid av samma anledning. Eftersom hon inte skulle röka i huset röker hon på jobbet. Under helgerna besökte hon en flickvän som bor bredvid vårt hus där hon skulle åka i en halvtimme för att röka.

Våra helger blev stressade på grund av hennes nya vana och för en månad sedan plockade hon upp sina saker, hyrde en lägenhet och flyttade dit. Jag var ute med min dotter när det hände och när jag kom hem och såg hennes saker saknas kollapsade jag i princip. I 2-3 veckor gjorde jag alla misstag med att tigga och gråta men hennes hjärta var så härdat att jag inte kunde tro hur hon behandlade mig.

Förra veckan bestämde jag mig för att semestra med min dotter. Min fru har inte kontaktat mig alls under den senaste veckan, men kontaktar vår dotter morgon och natt genom att smssa henne, jag gjorde allt jag kunde för att få henne tillbaka men vet hur ... just för 2 månader sedan var jag igenom en artikel online innan ooi såg en kvinna som delar några nyheter om en mäktig man som hjälper henne att få fred till sitt hem, jag var så imponerad av vittnesbörden och jag bestämde mig för att försöka .. Jag förklarar alla mina problem till läkaren ALAM .. han lovar att hjälpa jag och han gjorde som han lovade, se min fru är tillbaka och tigger, hon har till och med slutat röka..kanske hans namn beröm .. för mer information kan du kontakta honom för hjälp om du har problem i ditt hem .. e-post dralahalah @ gmail.com eller ring whatsap + 2348115720823. Tack för att du delar min historia med mig.

Postat av: Amanda

Publicerad 2020-08-05 08:45:25

Min man lämnade mig för en annan kvinna efter två år av vårt äktenskap. Jag behövde honom tillbaka desperat eftersom jag älskade honom så mycket. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. På denna trofasta dag när jag surfar på internet, stötte jag på ett visst vittnesbörd om den stora SEA MASTER som kan hjälpa till att få ex tillbaka snabbt och stoppa en skilsmässa eller uppdelning och så vidare, så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (return Love spell) för mig. 28 timmar senare kom min man tillbaka till mig och grät och bad om min förlåtelse. Idag är jag så lycklig och jag vill rekommendera denna fantastiska stavspelare till alla som verkligen behöver en brådskande lösning på hans eller hennes trasiga relationer och äktenskap maila honom till: ([email protected]) Helt enkelt kontakta den stora ”SEA MASTER” Om du har problem kontaktar du honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Gråt inte längre - kontakta den här kraftfulla stavmästaren nu. Tack SEA MASTER för att du räddade min trasiga relationer och förde min man tillbaka till mig! ” maila honom på: ([email protected]) eller whatsapp honom via: +2348158911896

Postat av: Amanda

Publicerad 2020-08-05 08:45:28

Min man lämnade mig för en annan kvinna efter två år av vårt äktenskap. Jag behövde honom tillbaka desperat eftersom jag älskade honom så mycket. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. På denna trofasta dag när jag surfar på internet, stötte jag på ett visst vittnesbörd om den stora SEA MASTER som kan hjälpa till att få ex tillbaka snabbt och stoppa en skilsmässa eller uppdelning och så vidare, så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (return Love spell) för mig. 28 timmar senare kom min man tillbaka till mig och grät och bad om min förlåtelse. Idag är jag så lycklig och jag vill rekommendera denna fantastiska stavspelare till alla som verkligen behöver en brådskande lösning på hans eller hennes trasiga relationer och äktenskap maila honom till: ([email protected]) Helt enkelt kontakta den stora ”SEA MASTER” Om du har problem kontaktar du honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Gråt inte längre - kontakta den här kraftfulla stavmästaren nu. Tack SEA MASTER för att du räddade min trasiga relationer och förde min man tillbaka till mig! ” maila honom på: ([email protected]) eller whatsapp honom via: +2348158911896

Postat av: Aras

Publicerad 2020-08-16 06:32:35

Jag heter Aras jag bor i Los Angeles, jag bor utan min man i 2 år, han reste till Grekland och ville inte längre gå tillbaka och säga att han hittade en älskare där. Det var besvärligt eftersom till skillnad från honom lämnade han mig med tre barn och jag måste försvara mig alla för dem själv, jag bad honom att åka hem flera gånger men han vägrar, jag tappade kontakten med 5 månader när jag såg en annons för en trollkarl hjul som heter Dr.Pellar, jag läste att han hjälpte Många familjer hade igen fred och kärlek i sina hem och hjälpte till att bota olika sjukdomar. Jag tog hans e-postmeddelande och kontaktade honom, jag förklarade vem jag stod inför i äktenskapet och hur min man reser i affärer. Han ville inte gå hem och fick mig att inse att min man inte är hans normala jag, att han hypnotiserades av kvinnan hon är i Grekland med, så ändrar hans beteende. Han sa också att jag inte skulle oroa mig för de saker som behövde göras för att få min man tillbaka. Jag följde alla hans instruktioner, ungefär en vecka efter trollformeln tisdag kväll hörde jag en bank på min dörr. När jag öppnade, plötsligt var det min make, hans ögon var fulla av tårar och jag kramade honom och hälsade honom när han återvände hem. Nu lever vi ett underbart liv, jag vill att författaren ska tjäna, jag rekommenderar att man ser en Dr.Pellar, han är en pålitlig och kraftfull person.
om du behöver hans hjälp kan du kontakta läkaren Pellar på hans e-postadress [email protected]

Postat av: Egle

Publicerad 2020-08-16 06:33:12

Jag heter Egle från Lituana.
De senaste fyra månaderna har jag varit så deprimerad och smärtsamt skadat när jag förlorade en make till en annan kvinna, och min pengarsituation har också förvärrats att jag trodde att jag skulle behöva ansöka om konkurs. Jag hade en enorm skuld och visste inte vad jag skulle göra. Av fullständig och fullständig förtvivlan kontaktade jag många av de så kallade individerna som lovade kraftfull magi, trolldom eller svart magi. Ingen av dem fungerade och ingen var lika underbar, kärleksfull och varm som Dr.Sango. Han var verkligen annorlunda än andra stavskribenter och när jag hörde talas om de löften han hade att erbjuda kände jag direkt hopp och styrka. Den bär en luft av renhet och gudomlig styrka som är lika ren och fräsch som snön på jorden. Jag frågade Dr.Sango om de mest kraftfulla trollformlerna och det gjorde det omedelbart lättare för mig att ha något att fixa åt mig. Hans trollformler gjorde underverk, och jag är nu tillbaka med min make, och mina pengar är borta efter att ha vunnit lotteriet. Dr.Sango, jag har ingen aning om vad jag skulle ha gjort om du inte hade hjälpt där. Här är hans e-post. E-postadress [email protected]

Postat av: Edita

Publicerad 2020-08-16 06:33:56

Jag heter Edita från London. Med respekt för dig och dina trollformler måste jag informera alla om detta vittnesbörd. Jag var med andra författare, jag såg inga resultat, allt de ville var mina pengar. Jag ville bara komma till dig förr och jag gjorde det bästa av dig. Min exman var borta i ett år och jag åkte överallt för att hjälpa andra guiderådgivare, men till ingen nytta, tills min vän introducerade mig för Dr.Sango. Efter ett kärleksförhållande fick jag äntligen samtal från honom på mindre än 48 timmar. Hans trollformler gjorde underverk och min man igen med kärlek. Det var som ett mirakel! Plötsligt kom han tillbaka med blommor och sa att jag skulle ge det till honom, jag var uppriktigt bedövad och chockad när min man knälade och bad om förlåtelse och ville ta honom tillbaka. Jag saknar verkligen ord och glädje, du är en Gud som skickas till mig och hela familjen. Och jag är en glad kvinna igen. Tack så mycket Dr.Sango. För att kontakta Dr.Sango [email protected]

Postat av: alliereyna

Publicerad 2020-08-20 23:04:40

Hej, jag heter "ALLIE REYNA" Jag är från sverige. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev värre vid en tidpunkt som han ansökte om skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra tanken och stanna hos mig men all ansträngning var meningslös. Jag bad och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

Genombrottet kom när någon introducerade mig för den här underbara, stora spell spellisten dr obasuyi som så småningom hjälpte mig ... Jag har aldrig varit ett fan av sådana saker men bestämde mig bara för att motvilligt försöka att jag var desperat och lämnade inget val. .. Han höll speciella böner och använde rötter och örter ... Inom två dagar ringde Ruben till mig och var ledsen för alla känslomässiga trauma som han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vad ett underbart mirakel BABA OBASUYI gjorde för mig och min familj.

Jag har introducerat honom för många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter ... Jag tror starkt att någon där ute behöver sin hjälp. För akut hjälp av alla slag, kontakta dr obasuyi via WhatsApp: +2348059424310
Eller Gmail honom: [email protected]

Postat av: Hannah

Publicerad 2020-09-08 22:01:36

Jag vill tacka SEA MASTER för att han hjälpte mig att få tillbaka min man, Gud kommer att fortsätta att öka sin visdom och kraft för att göra mer exploatering. Om du har något livsproblem, vad du än vet är ett problem och du letar efter en lösning och du inte vet vad du ska göra, kontakta [email protected]! Han är en problemlösare. Jag trodde aldrig på kärleksförtrollningar eller magi förrän jag träffade den här trollkarlen när jag besökte min vän i Afrika de senaste tre åren på ett handelsmöte. Jag träffade en man som heter den stora SEA MASTER, han är väldigt kraftfull och kan hjälpa till med trollformler som skulle återlämna förlorade älskare och pengar eller förtrollningar för gott arbete eller tur. Jag är glad nu. Jag vittnar om att mannen jag ville gifta mig lämnade mig fem veckor innan bröllopet och mitt liv var upp och ner eftersom vårt förhållande varar i tre år. Jag älskade honom verkligen, men hans mor var emot oss och jag hade inget välbetalt jobb. När jag träffade denna trollkarl berättade jag för honom vad som hade hänt och förklarade situationen för honom. Först var jag obeslutsam och tveksam, men jag försökte. Och två dagar senare, när jag återvände till Tyskland, ringde en vän (nu min man) till mig och kom till mig och bad om ursäkt för att allt hade lösts med min mamma och familj och han hade en ny anställningsintervju och ville gifta sig. Jag trodde inte på det eftersom SEA MASTER frågade mitt namn och namnet på min vän och allt jag ville att han skulle göra. Vi är nu lyckligt gift och förväntar oss vårt lilla barn, och min man har också fått ett nytt jobb och våra liv har förbättrats. Kontakta honom bara via e-post [email protected] eller Whatsapp: +2348158911896

Postat av: glory

Publicerad 2020-09-16 11:44:28

Jag är här för att vittna om hur den här kraftfulla trollformeln kallade
Dr Wale hjälpte mig att fixa mitt förhållande. jag blev hjärtskadad när min
forlovade sa till mig att han inte längre är intresserad av att gifta sig med mig för att han
hade en affär med andra kvinnor utanför. Jag grät och snyftade
varje dag, tills det blev så illa att jag sträckte mig till Internet för
hjälp, det var när jag läste en recension om Dr Wales fantastiska arbete,
sedan kontaktade jag honom för hjälp för att få tillbaka min älskare, han hjälpte mig att kasta
en kraftfull trollformel (försoning kärlek trollformel) och till min största
överraskning efter några veckor med att göra kärleksstaven min fiancee kom tillbaka
på hans knän och ber mig att förlåta honom. Nu är vi lyckligt gift och
allt tack går till Dr Wale för att han hjälpte mig att rädda mitt liv och
relation. Det var samma Dr Wale som hjälpte en vän till mig att vinna
befordran i hans arbetsplats. Min vän har jobbat i några
år utan några framsteg efter att han bekräftat hur Dr Wale hjälpte mig han
också gav honom ett försök och allt fungerar bra. bara om du
gå igenom allt du inte är okej med är du välkommen att kontakta Dr Wale
via hans e-postadress: [email protected] eller WhatsApp honom
på +2349015141346

Postat av: Stacy

Publicerad 2020-10-17 23:49:40

HUR MIN EX-ELSKARE KOMT TILLBAKA MED Tår som tigger för äktenskap

Am Stacy vid namn Min ex-pojkvän dumpade mig för 6 månader sedan efter att jag anklagat honom för att ha sett någon annan och förolämpat honom. Jag vill ha honom tillbaka i mitt liv men han vägrar ha någon kontakt med mig. Jag var så förvirrad och vet inte vad jag ska göra tills en vän till mig presenterade mig för den stora SEA MASTER genom att ge mig sin e-post, jag trodde aldrig förrän jag kontaktade honom och förklarade mitt problem för honom och han gjorde en förtrollning åt mig och försäkra mig om 3 dagar att mitt ex kommer att återvända till mig och till min största förvåning den tredje dagen kom mitt ex och bankade på min dörr och bad om förlåtelse. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka igen och inte bara det, vi gifte oss. allt tack vare den stora SEA MASTER. (se är att tro) bara sätta honom på prov och se hans mäktiga kraft. Om du har ett liknande problem, kontakta honom via e-post ([email protected]) eller whatsapp honom på +2348158911896

Postat av: Helen

Publicerad 2020-11-03 08:19:26

Mitt namn är Helen, från svenska men bas i ohio united state. Jag vill dela mitt vittnesbörd med allmänheten om vad den här andliga fadern kallade baba okojie just har gjort för mig, den här mannen har precis tagit tillbaka min ex-man till mig med sin stora besvärjelse, jag gifte mig med min man vi var tillsammans för länge och vi älskade oss själva men när jag inte kunde ge honom ett barn på 5 år lämnade han mig och sa att han inte längre kan fortsätta med förhållandet, och han lämnade för att vara med en annan kvinna, jag ber honom att återvänd till mig, han vägrar, hans familj vädjade till honom men han vägrade. Jag letade nu efter sätt att få honom tillbaka tills jag såg ett vittnesbörd om samma andliga far på internet hur han har botat så många sjukdomar och hjälpt människor att återförenas med sin familj och andra liknande problem, då tror du inte på det här när jag kontaktade den här mannen om mina problem förberedde han denna förtrollning och på två dagar efter att han berättade för mig att han var klar med förtrollningsarbetet kom min förlorade man tillbaka med mer kärlek i ögonen, och efter en månad saknar jag min månad och gå till ett test och resultatet anges är gravid.
Jag är väldigt glad idag är mamma till en pojke.
Jag vill tacka honom än en gång och låta allmänheten få veta om den här stora mannen för vad han har gjort för mig och min familj, om du är ute och söker efter någon av dessa trollformler eller läkning, vänligen kontakta honom via hans e-postadress av babaokojiesolution @ gmail.com. och här är mitt whatsapp-telefonnummer om du behöver mer information från mig. +16163684004.
(1) Stava för skydd mot fara
(2) Stava för magi
(3) Stava för kön av samma kön
(4) Stava för läkning av sjukdomar
(5) Stava för osynlighet
(6) Stava för rikedom och berömmelse
(7) Stava för att få ett bra jobb
(8) Stava för stark kärlek och relation
(9) Stava för att få tillbaka ditt ex
(10) Stava för att bli gravid
Du kan kontakta den här fantastiska baban på hans e-post [email protected] och få alla dina problem lösta

Postat av: Felicia Ruiz

Publicerad 2020-12-01 11:55:34

Tack Dr Kpukpu för dina äkta trollformler. Det här är verkligen överraskande och chockerande, och jag har aldrig upplevt något liknande i mitt liv. Innan jag kom i kontakt med Dr Kpukpu har jag försökt alla möjliga medel för att få tillbaka min man, men jag insåg faktiskt att ingenting fungerade för mig och att min man hade utvecklat mycket hat mot mig. Jag trodde att det inte fanns något hopp att återförenas med min familj. Men när jag läste bra recensioner om Dr Kpukpus arbete bestämde jag mig för att prova och jag gjorde allt som han instruerade mig och jag litade på honom och följde hans instruktioner precis som han har garanterat mig på 32 timmar, och det var precis när min man ringde mig och bad om ursäkt ... Vi är mer nöjda nu än någonsin. Allt ser perfekt ut, riktigt och så naturligt. Tack så mycket för dina autentiska och obestridliga trollformler. Tack Dr Kpukpu för din hjälp. Om du behöver hjälp i ditt äktenskap eller trasiga förhållande, kontakta Dr Kpukpu direkt för snabb hjälp
E-post: [email protected]

WhatsApp / Viber honom: +2348124313399

Postat av: Felicia Ruiz

Publicerad 2020-12-01 11:55:50

Tack Dr Kpukpu för dina äkta trollformler. Det här är verkligen överraskande och chockerande, och jag har aldrig upplevt något liknande i mitt liv. Innan jag kom i kontakt med Dr Kpukpu har jag försökt alla möjliga medel för att få tillbaka min man, men jag insåg faktiskt att ingenting fungerade för mig och att min man hade utvecklat mycket hat mot mig. Jag trodde att det inte fanns något hopp att återförenas med min familj. Men när jag läste bra recensioner om Dr Kpukpus arbete bestämde jag mig för att prova och jag gjorde allt som han instruerade mig och jag litade på honom och följde hans instruktioner precis som han har garanterat mig på 32 timmar, och det var precis när min man ringde mig och bad om ursäkt ... Vi är mer nöjda nu än någonsin. Allt ser perfekt ut, riktigt och så naturligt. Tack så mycket för dina autentiska och obestridliga trollformler. Tack Dr Kpukpu för din hjälp. Om du behöver hjälp i ditt äktenskap eller trasiga förhållande, kontakta Dr Kpukpu direkt för snabb hjälp
E-post: [email protected]

WhatsApp / Viber honom: +2348124313399

Postat av: Felicia Ruiz

Publicerad 2020-12-01 11:56:19

Tack Dr Kpukpu för dina äkta trollformler. Det här är verkligen överraskande och chockerande, och jag har aldrig upplevt något liknande i mitt liv. Innan jag kom i kontakt med Dr Kpukpu har jag försökt alla möjliga medel för att få tillbaka min man, men jag insåg faktiskt att ingenting fungerade för mig och att min man hade utvecklat mycket hat mot mig. Jag trodde att det inte fanns något hopp att återförenas med min familj. Men när jag läste bra recensioner om Dr Kpukpus arbete bestämde jag mig för att prova och jag gjorde allt som han instruerade mig och jag litade på honom och följde hans instruktioner precis som han har garanterat mig på 32 timmar, och det var precis när min man ringde mig och bad om ursäkt ... Vi är mer nöjda nu än någonsin. Allt ser perfekt ut, riktigt och så naturligt. Tack så mycket för dina autentiska och obestridliga trollformler. Tack Dr Kpukpu för din hjälp. Om du behöver hjälp i ditt äktenskap eller trasiga förhållande, kontakta Dr Kpukpu direkt för snabb hjälp
E-post: [email protected]

WhatsApp / Viber honom: +2348124313399

Postat av: Felicia Ruiz

Publicerad 2020-12-01 11:56:22

Tack Dr Kpukpu för dina äkta trollformler. Det här är verkligen överraskande och chockerande, och jag har aldrig upplevt något liknande i mitt liv. Innan jag kom i kontakt med Dr Kpukpu har jag försökt alla möjliga medel för att få tillbaka min man, men jag insåg faktiskt att ingenting fungerade för mig och att min man hade utvecklat mycket hat mot mig. Jag trodde att det inte fanns något hopp att återförenas med min familj. Men när jag läste bra recensioner om Dr Kpukpus arbete bestämde jag mig för att prova och jag gjorde allt som han instruerade mig och jag litade på honom och följde hans instruktioner precis som han har garanterat mig på 32 timmar, och det var precis när min man ringde mig och bad om ursäkt ... Vi är mer nöjda nu än någonsin. Allt ser perfekt ut, riktigt och så naturligt. Tack så mycket för dina autentiska och obestridliga trollformler. Tack Dr Kpukpu för din hjälp. Om du behöver hjälp i ditt äktenskap eller trasiga förhållande, kontakta Dr Kpukpu direkt för snabb hjälp
E-post: [email protected]

WhatsApp / Viber honom: +2348124313399

Postat av: Olga Defrel

Publicerad 2021-01-14 00:34:55

Jag var gift i 6 år och jag och min man var båda lyckliga tillsammans. Det gick smidigt för oss. Först idag kom min man bara hem och sa till mig att han vill ha en skilsmässa som han inte vill ha mig och inte längre. Jag blev överraskad och chockad eftersom jag aldrig trodde att den typen av ord kommer ut ur hans mun. Han skickade mig parkering från huset utan goda skäl. Jag bad honom också berätta för mig vad jag gjorde fel han sa inget behov av att jag så bara går bort. Så jag lämnade huset och gick också till mitt familjehus. Efter ett och ett halvt år att inte ha bott hos honom igen. Jag träffade en gammal vän till mig och jag berättade för henne vad som har hänt för mig sedan ett och ett halvt år och hon berättade för mig, det kommer inte att vara ett problem för DR WALE att hantera. Hon presenterade mig för DR WALE så jag förklarade allt för DR WALE och han sa att jag aldrig skulle gråta och mer. Allt DR WALE gjorde var att ge en besvärjelse åt mig, och jag följde alla instruktioner som DR WALE gav mig. När DR WALE var klar med trollformeln kom min man och bad mig att komma tillbaka, han köpte mig många snälla gåvor. E-post: [email protected] ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

Postat av: Olga Defrel

Publicerad 2021-01-14 00:35:01

Jag var gift i 6 år och jag och min man var båda lyckliga tillsammans. Det gick smidigt för oss. Först idag kom min man bara hem och sa till mig att han vill ha en skilsmässa som han inte vill ha mig och inte längre. Jag blev överraskad och chockad eftersom jag aldrig trodde att den typen av ord kommer ut ur hans mun. Han skickade mig parkering från huset utan goda skäl. Jag bad honom också berätta för mig vad jag gjorde fel han sa inget behov av att jag så bara går bort. Så jag lämnade huset och gick också till mitt familjehus. Efter ett och ett halvt år att inte ha bott hos honom igen. Jag träffade en gammal vän till mig och jag berättade för henne vad som har hänt för mig sedan ett och ett halvt år och hon berättade för mig, det kommer inte att vara ett problem för DR WALE att hantera. Hon presenterade mig för DR WALE så jag förklarade allt för DR WALE och han sa att jag aldrig skulle gråta och mer. Allt DR WALE gjorde var att ge en besvärjelse åt mig, och jag följde alla instruktioner som DR WALE gav mig. När DR WALE var klar med trollformeln kom min man och bad mig att komma tillbaka, han köpte mig många snälla gåvor. E-post: [email protected] ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

Postat av: Erna Jonas

Publicerad 2021-01-25 21:40:15

Efter att ha bott i ett dåligt äktenskap i några år avgifter för att tänka på det förlorar jag också mitt jobb, jag grät dag och natt och jag blev nästan arg. Men nu är jag tillbaka till fot alla tack också DR WALE som återställer min lycka. Efter att jag läst om alla de bra saker som DR WALE har gjort för människor kontaktade jag honom snabbt och berättade för honom vad som går igenom. Min man slog mig alltid utan anledning att han alltid kränker allt jag gör. Efter att ha berättat för DR WALE allt detta gjorde han en Voodoo-förtrollning för mig och fick reda på att min man såg någon annan utanför vårt äktenskap, det är anledningen till att han kommer hem och letade efter fel. Men allt tack till DR WALE att han nu har återställt allting till det normala igen. min man har bett om förlåtelse från mig och min chef på min arbetsplats har bett mig att komma tillbaka till jobbet. Jag rekommenderar DR WALE också alla som behöver hjälp. E-post: [email protected] ELLER Ring / WhatsApp +2347054019402

Postat av: Anthonio

Publicerad 2021-01-26 06:27:48

Hur kan jag förklara detta för världen att det finns en man som heter När jag äntligen hittade vittnesmål från denna trollkarl Dr.Sango, som många människor som hjälper till att få tillbaka mina älskare och trasiga hem, kontaktade jag honom för att min flickvän, som jag verkligen älskar av hela mitt hjärta förändras plötsligt och vänder ryggen mot mig och hatar mig utan anledning när hon lämnade hemmet och senare hörde att hon bodde hos en annan man, ett sådant beteende var väldigt konstigt som om hon manipulerades, hon blockerade mig från alla hans sociala nätverk och jag kunde inte kommunicera med henne. Jag ville verkligen få tillbaka min flickvän. Jag söker hjälp från hennes nära vänner och familj men kommer inte tillbaka. Efter att ha pratat med Dr.Sango berättade han för mig de nödvändiga sakerna jag var tvungen att göra och efter två dagar till min förvåning följde jag hans instruktioner, min flickvän ringde mig för att få honom hem och sedan dess har vi levt tyst, kontakta den stora andliga mannen Dr.Sangoon hans. E-post: [email protected]
försök att kontakta den andliga läkaren om du har några svårigheter som det kan vara på din arbetsplats eller inom din familj. tack
Jag heter Anthonio

Postat av: Nomi pereh

Publicerad 2021-02-28 23:25:25

Att bryta upp är smärtsamt, ibland låtsas vi vara bra, men det gör vi inte, genom att slåss för att få tillbaka vår nära och kära kämpar vi också för att få tillbaka vår glädje och lycka. När min ettåriga pojkvän gick upp med mig kunde jag knappt prata utan att gråta. Jag kände mig avvisad och nedslagen och visste inte heller vad jag skulle göra. Jag visste inte om jag kunde få tillbaka honom och ångest var outhärdlig. Jag surfa på Internet och när jag läste artiklar och webbplatser om otaliga trollformler kom jag över voodoo lord via Whatsapp (+ 234- 08097014925). Jag ville ha vårt förhållande tillbaka och voodoo lord försäkrade mig om att min pojkvän skulle återvända till mig. Så jag följde instruktionerna och planerna som voodoo lord gjorde för mig, och inom 48 timmar var vi tillsammans igen och så kär! Jag vet att det inte alltid händer så snabbt, men voodoolord sa att trollformlerna är effektiva och det hände! Jag är så tacksam och jag kan med djärvhet säga att om du är frånskild och du vill få tillbaka den personen, vänligen kontakta honom då voodoo lord håller sig till hans ord och han specialiserar sig också i trollformler som gör att kamrat blir gravid, för att läka alla sjukdomar eller sjukdomar, vinna lotteri ETC, jag kommer aldrig att glömma hur han hjälpte mig. Mejla honom via ([email protected]), så kommer en rättegång att övertyga dig

Postat av: Nomi pereh

Publicerad 2021-02-28 23:25:25

Att bryta upp är smärtsamt, ibland låtsas vi vara bra, men det gör vi inte, genom att slåss för att få tillbaka vår nära och kära kämpar vi också för att få tillbaka vår glädje och lycka. När min ettåriga pojkvän gick upp med mig kunde jag knappt prata utan att gråta. Jag kände mig avvisad och nedslagen och visste inte heller vad jag skulle göra. Jag visste inte om jag kunde få tillbaka honom och ångest var outhärdlig. Jag surfa på Internet och när jag läste artiklar och webbplatser om otaliga trollformler kom jag över voodoo lord via Whatsapp (+ 234- 08097014925). Jag ville ha vårt förhållande tillbaka och voodoo lord försäkrade mig om att min pojkvän skulle återvända till mig. Så jag följde instruktionerna och planerna som voodoo lord gjorde för mig, och inom 48 timmar var vi tillsammans igen och så kär! Jag vet att det inte alltid händer så snabbt, men voodoolord sa att trollformlerna är effektiva och det hände! Jag är så tacksam och jag kan med djärvhet säga att om du är frånskild och du vill få tillbaka den personen, vänligen kontakta honom då voodoo lord håller sig till hans ord och han specialiserar sig också i trollformler som gör att kamrat blir gravid, för att läka alla sjukdomar eller sjukdomar, vinna lotteri ETC, jag kommer aldrig att glömma hur han hjälpte mig. Mejla honom via ([email protected]), så kommer en rättegång att övertyga dig

Postat av: Nomi pereh

Publicerad 2021-02-28 23:25:31

Att bryta upp är smärtsamt, ibland låtsas vi vara bra, men det gör vi inte, genom att slåss för att få tillbaka vår nära och kära kämpar vi också för att få tillbaka vår glädje och lycka. När min ettåriga pojkvän gick upp med mig kunde jag knappt prata utan att gråta. Jag kände mig avvisad och nedslagen och visste inte heller vad jag skulle göra. Jag visste inte om jag kunde få tillbaka honom och ångest var outhärdlig. Jag surfa på Internet och när jag läste artiklar och webbplatser om otaliga trollformler kom jag över voodoo lord via Whatsapp (+ 234- 08097014925). Jag ville ha vårt förhållande tillbaka och voodoo lord försäkrade mig om att min pojkvän skulle återvända till mig. Så jag följde instruktionerna och planerna som voodoo lord gjorde för mig, och inom 48 timmar var vi tillsammans igen och så kär! Jag vet att det inte alltid händer så snabbt, men voodoolord sa att trollformlerna är effektiva och det hände! Jag är så tacksam och jag kan med djärvhet säga att om du är frånskild och du vill få tillbaka den personen, vänligen kontakta honom då voodoo lord håller sig till hans ord och han specialiserar sig också i trollformler som gör att kamrat blir gravid, för att läka alla sjukdomar eller sjukdomar, vinna lotteri ETC, jag kommer aldrig att glömma hur han hjälpte mig. Mejla honom via ([email protected]), så kommer en rättegång att övertyga dig

Postat av: Nomi pereh

Publicerad 2021-02-28 23:25:35

Att bryta upp är smärtsamt, ibland låtsas vi vara bra, men det gör vi inte, genom att slåss för att få tillbaka vår nära och kära kämpar vi också för att få tillbaka vår glädje och lycka. När min ettåriga pojkvän gick upp med mig kunde jag knappt prata utan att gråta. Jag kände mig avvisad och nedslagen och visste inte heller vad jag skulle göra. Jag visste inte om jag kunde få tillbaka honom och ångest var outhärdlig. Jag surfa på Internet och när jag läste artiklar och webbplatser om otaliga trollformler kom jag över voodoo lord via Whatsapp (+ 234- 08097014925). Jag ville ha vårt förhållande tillbaka och voodoo lord försäkrade mig om att min pojkvän skulle återvända till mig. Så jag följde instruktionerna och planerna som voodoo lord gjorde för mig, och inom 48 timmar var vi tillsammans igen och så kär! Jag vet att det inte alltid händer så snabbt, men voodoolord sa att trollformlerna är effektiva och det hände! Jag är så tacksam och jag kan med djärvhet säga att om du är frånskild och du vill få tillbaka den personen, vänligen kontakta honom då voodoo lord håller sig till hans ord och han specialiserar sig också i trollformler som gör att kamrat blir gravid, för att läka alla sjukdomar eller sjukdomar, vinna lotteri ETC, jag kommer aldrig att glömma hur han hjälpte mig. Mejla honom via ([email protected]), så kommer en rättegång att övertyga dig

Postat av: Nomi pereh

Publicerad 2021-02-28 23:25:36

Att bryta upp är smärtsamt, ibland låtsas vi vara bra, men det gör vi inte, genom att slåss för att få tillbaka vår nära och kära kämpar vi också för att få tillbaka vår glädje och lycka. När min ettåriga pojkvän gick upp med mig kunde jag knappt prata utan att gråta. Jag kände mig avvisad och nedslagen och visste inte heller vad jag skulle göra. Jag visste inte om jag kunde få tillbaka honom och ångest var outhärdlig. Jag surfa på Internet och när jag läste artiklar och webbplatser om otaliga trollformler kom jag över voodoo lord via Whatsapp (+ 234- 08097014925). Jag ville ha vårt förhållande tillbaka och voodoo lord försäkrade mig om att min pojkvän skulle återvända till mig. Så jag följde instruktionerna och planerna som voodoo lord gjorde för mig, och inom 48 timmar var vi tillsammans igen och så kär! Jag vet att det inte alltid händer så snabbt, men voodoolord sa att trollformlerna är effektiva och det hände! Jag är så tacksam och jag kan med djärvhet säga att om du är frånskild och du vill få tillbaka den personen, vänligen kontakta honom då voodoo lord håller sig till hans ord och han specialiserar sig också i trollformler som gör att kamrat blir gravid, för att läka alla sjukdomar eller sjukdomar, vinna lotteri ETC, jag kommer aldrig att glömma hur han hjälpte mig. Mejla honom via ([email protected]), så kommer en rättegång att övertyga dig

Postat av: Nomi pereh

Publicerad 2021-02-28 23:25:40

Att bryta upp är smärtsamt, ibland låtsas vi vara bra, men det gör vi inte, genom att slåss för att få tillbaka vår nära och kära kämpar vi också för att få tillbaka vår glädje och lycka. När min ettåriga pojkvän gick upp med mig kunde jag knappt prata utan att gråta. Jag kände mig avvisad och nedslagen och visste inte heller vad jag skulle göra. Jag visste inte om jag kunde få tillbaka honom och ångest var outhärdlig. Jag surfa på Internet och när jag läste artiklar och webbplatser om otaliga trollformler kom jag över voodoo lord via Whatsapp (+ 234- 08097014925). Jag ville ha vårt förhållande tillbaka och voodoo lord försäkrade mig om att min pojkvän skulle återvända till mig. Så jag följde instruktionerna och planerna som voodoo lord gjorde för mig, och inom 48 timmar var vi tillsammans igen och så kär! Jag vet att det inte alltid händer så snabbt, men voodoolord sa att trollformlerna är effektiva och det hände! Jag är så tacksam och jag kan med djärvhet säga att om du är frånskild och du vill få tillbaka den personen, vänligen kontakta honom då voodoo lord håller sig till hans ord och han specialiserar sig också i trollformler som gör att kamrat blir gravid, för att läka alla sjukdomar eller sjukdomar, vinna lotteri ETC, jag kommer aldrig att glömma hur han hjälpte mig. Mejla honom via ([email protected]), så kommer en rättegång att övertyga dig

Postat av: Vanessa

Publicerad 2021-05-11 10:12:39

Hej alla, det här är det mest underbara jag någonsin har upplevt och jag måste dela detta fantastiska vittnesbörd. Jag Vanessa Tobby och jag vill bara säga tack till DR ISIKOLO för att de tog sig tid att hjälpa mig att förtrollas som ger tillbaka min ex-älskare som plötsligt tappade intresset för mig efter sex månaders engagemang men idag är vi gift och gladare än aldrig tidigare . Jag blev verkligen uppslukad och chockad när han gjorde jobbet för mig och på 48 timmar efter återvände Kris till mitt hus och började tigga om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. Jag saknar ord och jag vet inte hur mycket för att förmedla min uppskattning till dig DR ISIKOLO du är en Gud som skickas för att återställa bruten relation. Han tycker mycket om att hjälpa människor att uppnå sina önskningar, hitta sann kärlek, få tillbaka sina exälskare, stoppa kränkande relationer, hitta framgång, locka lycka, hitta själsfränder och mer. Kontakta honom idag och låt honom visa underverk och förvåning i hans Love Spell System. Han levererar resultat när han är som bäst i verkliga trollformler. Skicka ett mejl: [email protected] Du kan också Whatsapp honom på: +1(725)240-4536

Postat av: Flowrer

Publicerad 2021-05-17 21:02:26

Jag har varit gift i 19 år och min man sa plötsligt att han inte älskar mig längre. Han flyttade ut och ansökte om skilsmässa tre veckor efter separationen
Att se år på äktenskap slutar skada mer än själva helvetet. Jag har varit gift i flera år med hopp om att min man och jag aldrig ska lämna efter att ha bott så mycket tillsammans. Trots allt sa han till mig att han inte längre var intresserad av äktenskap, jag kunde inte säga vad som ledde till den här saken, vi hade aldrig riktigt en allvarlig kamp som kunde leda till ett sådant beslut. Jag var så mycket värre än jag inte kunde fortsätta. En eftermiddag var jag hemma och pratade online med en nära vän och läste en artikel och såg sedan hur en kvinna gifte sig. Det slog mig verkligen för jag trodde aldrig att det var möjligt, jag tänkte och försökte. Jag kontaktade assistenten som gjorde alla dessa under. När jag gjorde det berättade jag för honom om allt jag gick igenom under mitt äktenskap, då försäkrade han mig att sluta gråta och borde tro att min man kommer att ändra sig om sju dagar. Jag gjorde mitt bästa för att tro det, så jag gjorde allt han frågade mig och efter de senaste sju dagarna kom min man och bad mig att förlåta honom att han ville träffa oss tillsammans och som nu är över fem år gammal. nu är vi en lycklig familj. Är jag verkligen tacksam för den här hjälpen för vad han har gjort för mig menar jag hans vänlighet. Kontakta den här stora mannen via e-post [email protected]

Postat av: Alvis

Publicerad 2021-05-17 22:55:23

Hej allihopa. Jag är Alvis Moore och är här för att dela det underbara arbete som den stora mästaren gjorde för mig. Efter 5 års äktenskap med min man med två barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kall kärlek, vid flera tillfällen hotade han att skilja sig från mig om jag vågade fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förkrossad och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade om en trollformell på internet som heter SEA MASTER som hjälper människor med relationer och äktenskapsproblem genom kärleksförtrollningar, först tvivlade jag på om sådant någonsin existerar men bestämde mig för att ge det ett försök, när jag kontaktar honom hjälpte han mig att göra en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och han är med mig för gott och på riktigt. Kontakta den här stora kärleksformulären för att ditt förhållande eller äktenskapsproblem ska lösas idag via e-post: [email protected] eller Ring eller WhatsApp: +2348158911896

Postat av: Alvis

Publicerad 2021-05-17 22:55:23

Hej allihopa. Jag är Alvis Moore och är här för att dela det underbara arbete som den stora mästaren gjorde för mig. Efter 5 års äktenskap med min man med två barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kall kärlek, vid flera tillfällen hotade han att skilja sig från mig om jag vågade fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förkrossad och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade om en trollformell på internet som heter SEA MASTER som hjälper människor med relationer och äktenskapsproblem genom kärleksförtrollningar, först tvivlade jag på om sådant någonsin existerar men bestämde mig för att ge det ett försök, när jag kontaktar honom hjälpte han mig att göra en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och han är med mig för gott och på riktigt. Kontakta den här stora kärleksformulären för att ditt förhållande eller äktenskapsproblem ska lösas idag via e-post: [email protected] eller Ring eller WhatsApp: +2348158911896

Postat av: Alvis

Publicerad 2021-05-17 22:55:23

Hej allihopa. Jag är Alvis Moore och är här för att dela det underbara arbete som den stora mästaren gjorde för mig. Efter 5 års äktenskap med min man med två barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kall kärlek, vid flera tillfällen hotade han att skilja sig från mig om jag vågade fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förkrossad och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade om en trollformell på internet som heter SEA MASTER som hjälper människor med relationer och äktenskapsproblem genom kärleksförtrollningar, först tvivlade jag på om sådant någonsin existerar men bestämde mig för att ge det ett försök, när jag kontaktar honom hjälpte han mig att göra en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och han är med mig för gott och på riktigt. Kontakta den här stora kärleksformulären för att ditt förhållande eller äktenskapsproblem ska lösas idag via e-post: [email protected] eller Ring eller WhatsApp: +2348158911896

Postat av: Alvis

Publicerad 2021-05-17 22:55:24

Hej allihopa. Jag är Alvis Moore och är här för att dela det underbara arbete som den stora mästaren gjorde för mig. Efter 5 års äktenskap med min man med två barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kall kärlek, vid flera tillfällen hotade han att skilja sig från mig om jag vågade fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förkrossad och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade om en trollformell på internet som heter SEA MASTER som hjälper människor med relationer och äktenskapsproblem genom kärleksförtrollningar, först tvivlade jag på om sådant någonsin existerar men bestämde mig för att ge det ett försök, när jag kontaktar honom hjälpte han mig att göra en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och han är med mig för gott och på riktigt. Kontakta den här stora kärleksformulären för att ditt förhållande eller äktenskapsproblem ska lösas idag via e-post: [email protected] eller Ring eller WhatsApp: +2348158911896

Postat av: Alvis

Publicerad 2021-05-17 22:55:25

Hej allihopa. Jag är Alvis Moore och är här för att dela det underbara arbete som den stora mästaren gjorde för mig. Efter 5 års äktenskap med min man med två barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kall kärlek, vid flera tillfällen hotade han att skilja sig från mig om jag vågade fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förkrossad och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade om en trollformell på internet som heter SEA MASTER som hjälper människor med relationer och äktenskapsproblem genom kärleksförtrollningar, först tvivlade jag på om sådant någonsin existerar men bestämde mig för att ge det ett försök, när jag kontaktar honom hjälpte han mig att göra en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och han är med mig för gott och på riktigt. Kontakta den här stora kärleksformulären för att ditt förhållande eller äktenskapsproblem ska lösas idag via e-post: [email protected] eller Ring eller WhatsApp: +2348158911896

Postat av: Alvis

Publicerad 2021-05-17 22:55:25

Hej allihopa. Jag är Alvis Moore och är här för att dela det underbara arbete som den stora mästaren gjorde för mig. Efter 5 års äktenskap med min man med två barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kall kärlek, vid flera tillfällen hotade han att skilja sig från mig om jag vågade fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förkrossad och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade om en trollformell på internet som heter SEA MASTER som hjälper människor med relationer och äktenskapsproblem genom kärleksförtrollningar, först tvivlade jag på om sådant någonsin existerar men bestämde mig för att ge det ett försök, när jag kontaktar honom hjälpte han mig att göra en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och han är med mig för gott och på riktigt. Kontakta den här stora kärleksformulären för att ditt förhållande eller äktenskapsproblem ska lösas idag via e-post: [email protected] eller Ring eller WhatsApp: +2348158911896

Postat av: Alvis

Publicerad 2021-05-17 22:55:25

Hej allihopa. Jag är Alvis Moore och är här för att dela det underbara arbete som den stora mästaren gjorde för mig. Efter 5 års äktenskap med min man med två barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kall kärlek, vid flera tillfällen hotade han att skilja sig från mig om jag vågade fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förkrossad och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade om en trollformell på internet som heter SEA MASTER som hjälper människor med relationer och äktenskapsproblem genom kärleksförtrollningar, först tvivlade jag på om sådant någonsin existerar men bestämde mig för att ge det ett försök, när jag kontaktar honom hjälpte han mig att göra en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och han är med mig för gott och på riktigt. Kontakta den här stora kärleksformulären för att ditt förhållande eller äktenskapsproblem ska lösas idag via e-post: [email protected] eller Ring eller WhatsApp: +2348158911896

Postat av: Midred jackson

Publicerad 2021-05-18 12:44:33

Jag ger detta vittnesbörd för att jag är glad

Mitt namn är Midred Jackson från Michigan. Jag trodde aldrig på kärleksförtrollningar eller magi förrän jag träffade denna trollformler en gång. när jag åkte till Afrika 28 juni 2020 i år på affärsresa. Jag träffade en man som heter den stora havsmästaren. Han är kraftfull, han kan hjälpa dig att besvärja för att få tillbaka din ex-älskare, letar du efter någon som kommer att älska dig, få tillbaka förlorade pengar och magiska pengar eller förtrolla för ett bra jobb. jag är nu glad och är ett levande vittnesbörd för att mannen jag ville gifta mig lämnade mig tre veckor innan vårt bröllop och mitt liv var upp och ner för att vårt förhållande har varit i 2 år ... jag älskade honom verkligen, men hans mor var emot jag och han hade inget bra betalningsjobb. så när jag träffade den här trollformeln, berättade jag för honom vad som hände och förklarade saker och ting för honom..först var jag obesluten, skeptisk och tvivelaktig, men jag försökte bara. och på sex dagar när jag återvände till skatt, ringde min pojkvän (nu min man) mig själv och kom till mig och bad om ursäkt för att allt hade ordnats med hans mamma och familj och han fick en ny anställningsintervju så vi skulle gifta oss ..jag trodde inte på det för att stava-spelaren bara bad om mitt namn och mina pojkväns namn och allt jag ville att han skulle göra ... ja, vi är lyckligt gift nu och vi förväntar oss vårt barn, och min man fick också ett nytt jobb och våra liv blev mycket bättre. om någon behöver stavningshjulet för lite hjälp, e-postadress: [email protected]
STOR SJÖMÄSTARE Jag tackar dig mycket tack 1000000 gånger .. om inte du skulle jag ha gått vilse och slösat bort tack.
Vilken mäktig man som den stora havsmästaren. han är så mycket kraftfull .. \ e-posta honom för eventuella svårigheter .. [email protected]………………. DU KAN OCH LÄGGA TILL HEM PÅ WHATSAPP MED DETTA MOBILNUMMER: +2348158911896

Postat av: Cathrine

Publicerad 2021-05-19 13:26:42

Detta är ett måste läsa vittnesbörd av alla, jag är här för att låta hela världen veta om en man som räddade mitt förhållande och den här stora mannen heter SEA MASTER. Han gjorde verkligen ett bra jobb för mig genom att ta tillbaka min före detta älskare som lämnade mig och lovar att aldrig återvända till mig igen. Med detta har jag insett att att ge ut SEA MASTER-detaljer till världen kommer att göra mycket bra för dem som har trasiga hem eller förhållande för honom att hjälpa dig att fixa det trasiga förhållandet eller ditt äktenskap. Du kan nå honom via hans e-postadress: [email protected]. eller kontakta honom på hans WhatsApp-nummer (+2348158911896) Kontakta honom och se hur ditt problem kommer att lösas inom 24 timmar. Han har också specialiserat sig på följande frågor ... (1) Du vill ha ditt ex tillbaka. (2) Du vill bli befordrad på ditt kontor. (3) Du vill att män / kvinnor ska följa dig. (4) Du vill ha ett barn . (5) Du är en entreprenör och du vill vinna kontrakt (6) Du vill att din man ska vara din för alltid (7) Du behöver andlig hjälp. (8) Du har blivit lurad och vill få tillbaka förlorade pengar. (9) Stoppa skilsmässan (10) bota alla typer av sjukdomar (11) Vinn val och gör dig också rik och många fler

Postat av: Roze

Publicerad 2021-06-05 23:04:34

Mitt namn är Roze Från Frankrike vill jag dela med mig av min erfarenhet
Jag kan aldrig tacka dig tillräckligt DR.Sango för det underbara arbete du har gjort för mig och mina barn för att få tillbaka min man. Jag hade allvarliga förhållandeproblem med min man och han var inte längre hängiven åt mig och våra barn när jag frågade honom vad problemet var, han sa att han älskade mig av kärlek och ville ha skilsmässa och jag var så sårad, jag grät allt dag och natt så flyttade han in i sin väns lägenhet. Det blev ännu värre när han ofta började gå till barer och strippklubbar med sin vän ofta, bli full och sova. Han hotar mig alltid i telefon så snart jag ringer till honom på grund av alla dåliga råd hans vän gav honom. Jag älskar honom verkligen och vi har varit gift i tio år, vilket gav oss en vacker dotter och son. Jag hade också tappat mycket pengar till terapeuter medan jag var hos DR. Sango introducerades av en vän som hjälpte till att gifta sig med sin pojkvän, vilket gav honom fullt förtroende och styrka att återhämta sig. Jag gjorde alla DR.Sango frågade mig, jag följde också alla instruktioner som DR.Sangoto gav mig min största överraskning. Efter 48 timmar ringde min man till mig och skyndade hem med en ny brun bil för mig och våra barn. Folket förändrades bara känslomässigt, jag var den lyckligaste kvinnan på jorden den dagen. min man har nu ett bra jobb och slutade dricka, han slutade hålla obetydliga vänner. Det är ett mirakel som jag aldrig trodde var möjligt eftersom jag hade tappat allt hopp tills jag hittade DR.Sango kontaktar honom idag och återfår kärleken, jag kan försäkra att du kontaktar honom via e-post. [email protected]

Postat av: Roze

Publicerad 2021-06-06 06:40:19

Mitt namn är Roze Från Frankrike vill jag dela med mig av min erfarenhet
Jag kan aldrig tacka dig tillräckligt DR.Sango för det underbara arbete du har gjort för mig och mina barn för att få tillbaka min man. Jag hade allvarliga förhållandeproblem med min man och han var inte längre hängiven åt mig och våra barn när jag frågade honom vad problemet var, han sa att han älskade mig av kärlek och ville ha skilsmässa och jag var så sårad, jag grät allt dag och natt så flyttade han in i sin väns lägenhet. Det blev ännu värre när han ofta började gå till barer och strippklubbar med sin vän ofta, bli full och sova. Han hotar mig alltid i telefon så snart jag ringer till honom på grund av alla dåliga råd hans vän gav honom. Jag älskar honom verkligen och vi har varit gift i tio år, vilket gav oss en vacker dotter och son. Jag hade också tappat mycket pengar till terapeuter medan jag var hos DR. Sango introducerades av en vän som hjälpte till att gifta sig med sin pojkvän, vilket gav honom fullt förtroende och styrka att återhämta sig. Jag gjorde alla DR.Sango frågade mig, jag följde också alla instruktioner som DR.Sangoto gav mig min största överraskning. Efter 48 timmar ringde min man till mig och skyndade hem med en ny brun bil för mig och våra barn. Folket förändrades bara känslomässigt, jag var den lyckligaste kvinnan på jorden den dagen. min man har nu ett bra jobb och slutade dricka, han slutade hålla obetydliga vänner. Det är ett mirakel som jag aldrig trodde var möjligt eftersom jag hade tappat allt hopp tills jag hittade DR.Sango kontaktar honom idag och återfår kärleken, jag kan försäkra att du kontaktar honom via e-post. [email protected]

Postat av: Era

Publicerad 2021-08-05 16:47:27

Jag älskar att dela med mig av min erfarenhet av hur jag fick tillbaka min kärlek {jack} och han älskar mig tillbaka igen än vad jag förväntar mig. jag heter Era från Albanien.
Jag gifte mig för fem år sedan, vi har båda två barn. vi levde bra inte förrän hans styvmor kom och besökte oss. efter veckan hon gick började min man också bete sig löjligt. Jag blev chockad och förvånad eftersom jag aldrig visste vad jag gjorde för fel. han sa åt mig att avsluta vårt äktenskap och ta med barnen också. eftersom jag vet att min man inte var en sådan man med ett dåligt hjärta, behövde jag bara hitta en lösning i tid. det var så jag stötte på Dr.Sango såg många bra vittnesbörd om honom. så jag kontaktade honom och berättade allt som hände mig. Dr.Sango berättade för mig att han skulle förbereda en trollformel för mig och han bad mig att köpa saker som jag också betalade för. efter att förtrollat ​​mig visade det sig att allt i mitt äktenskap var min mans styvmor. hon gjorde trollformeln för mycket separat för mig och min man, min mans styvmor skäms nu. allt tack vare Dr.Sango som hade rätt att hjälpa mig ur denna röra. Dr.Sango är en bra man i sina ord. du kan också kontakta och det kommer att återföra din lycka. om du behöver hjälp kan du kontakta Dr.Sango via hans mejl; [email protected]

Postat av: nibinoraby

Publicerad 2021-10-25 13:09:58

Cryptocurrency rates are breaking records, which means you have the opportunity to make money on cryptocurrencies. Join our system and start making money with us. Go to system: https://tinyurl.com/ydztxjvs

Postat av: nibinoraby

Publicerad 2021-10-26 16:50:23

Cryptocurrency rates are breaking records, which means you have the opportunity to make money on cryptocurrencies. Join our system and start making money with us. Go to system: https://tinyurl.com/yfdhqwkf

Postat av: Daf

Publicerad 2021-11-05 16:29:02

Hi, this is Irina. I am sending you my intimate photos as I promised. https://tinyurl.com/yjjfc63x

Postat av: nam408694flebno

Publicerad 2021-11-07 18:45:31

mks408694utr eANkr5U pb20 lTWsR9V

Postat av: Ivana

Publicerad 2021-11-26 12:48:26

Jag heter Ivana Lasse och efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man bete sig konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kall kärlek, vid flera tillfällen hotar han med att skilja sig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förkrossad och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en trollformler på internet som heter DR ISIKOLO som hjälper människor med relations- och äktenskapsproblem genom kärlekens krafter, först tvivlade jag på om sådana sak existerar någonsin men bestämde mig för att ge det ett försök, när jag kontaktade honom hjälpte han mig att besvärja mig och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och på riktigt. Kontakta denna fantastiska kärleksförtrollare för att ditt förhållande eller äktenskapsproblem ska lösas idag via: [email protected] eller sms:a honom via WhatsApp +2348133261196.

Postat av: Karen Leon

Publicerad 2021-12-02 23:52:30

Detta är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för alla i världen. jag har varit gift i 4 år och på det femte året av mitt äktenskap hade en annan kvinna en trollformel för att ta min man ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag menade ett inlägg där Dr. Ilekhojie har hjälpt någon och jag bestämde mig för att ge honom ett försök att hjälpa mig att ta hem min underbara man och tro mig, jag skickar bara min bild till honom och min man och efter 48 timmar som han sa till mig efter att ha gjort allt han bad mig om att göra och min man återvände. Det finns många onda människor som inte vill se dig lycklig med din partner av svartsjuka. Jag är glad att jag träffade Dr Ilekhojie tidigt nog. Du kan också be honom om hjälp. E-post: [email protected] eller Whatsapp +2348147400259

Postat av: Ivi Lahiri

Publicerad 2022-05-24 08:37:19

Jag vill dela mitt vittnesbörd för världen om vad en äkta trollformare som heter VOODOO LORD gjorde för mig, den här mannen tog tillbaka min man till mig med sin fantastiska trollformel. Jag gifte mig med min man för några år sedan, vi var väldigt kära, efter en period insåg han att jag inte kunde ge honom ett barn.

Han sa till mig att han inte kan fortsätta med äktenskapet, jag bad honom att stanna att Guds tid är den bästa men han vägrade och lämnade mig med ont i hjärtat.

Jag började leta efter sätt att få tillbaka honom tills jag såg massor av vittnesmål om VOODOO LORD på internet, hur han har botat människor från deras olika sjukdomar och även hjälpt människor med andra liknande problem som jag att få tillbaka sina nära och kära.

När jag så småningom kontaktade honom om mina problem, gjorde han sin grej och han avslöjade för mig att en annan kvinna använde kärleksförtrollningar på min man, det var anledningen till att min man lämnade mig.

Han sa till mig att inte oroa mig, att han kommer att hjälpa mig att återförenas med min man igen, och han kommer att få min man att ogilla kvinnan och förstöra den kärleksförtrollning hon använde för att manipulera min man.

Han berättade för mig allt vi behöver göra och vad jag behöver för att få lösningen.

Efter att jag försett honom med det han behövde för att kasta kärleksförtrollningen på min mans bild så att min man kommer tillbaka till mig, gav han mig några instruktioner som jag höll mig till. Exakt tre (3) dagar efter att han bröt förtrollningen som en annan kvinna kastade på min man, kom min man tillbaka med tårar i ögonen och bad mig om förlåtelse med uppriktighet över hela honom.

Jag var så glad och jag tog gärna emot honom tillbaka. Efter tre (3) månader tillsammans missade jag min menstruation den tredje månaden och jag åkte till sjukhuset för ett graviditetstest och resultatet var positivt, jag var gravid.

Nu är jag lyckligare eftersom jag är en trillingmamma (två pojkar och en flicka).

VOODOO HERRE än en gång jag uppskattar och tackar dig för vad du har gjort för mig. Om du är ute och letar efter hjälp från en äkta spellcaster, maila VOODOO LORD / [email protected] eller skriv till honom på WhatsApp +234 8097014925

Postat av: hanna

Publicerad 2022-06-10 10:59:04

hej vän jag blev sårad och hjärtkrossad när ett mycket stort problem hände mellan mig och min man för sju månader sedan i mitt äktenskap. så hemskt att han tog fallet till domstol för skilsmässa. han sa att han aldrig ville stanna hos mig igen och att han inte längre älskade mig. Så han packade ihop från huset och fick mig och mina barn att gå igenom svåra smärtor. Jag försökte med alla möjliga medel att få tillbaka honom, efter mycket bön, men utan resultat. Och han bekräftade att han hade tagit ett beslut och aldrig ville träffa mig igen. Så en kväll, på väg tillbaka från jobbet, träffade jag min gamla vän som letade efter min man. Så jag förklarade allt för honom, så han sa till mig att det enda sättet jag kunde få tillbaka min man var att besöka en förtrollningskastare, för han gjorde verkligen det också. Så jag trodde aldrig på magi, men jag hade inget annat val än att följa hans råd. Han gav mig sedan e-postadressen till trollformaren han besökte. DR alaba. Nästa morgon skickade jag ett e-postmeddelande till adressen han gav mig, och trollformleren försäkrade mig att jag skulle lämna tillbaka min man under de kommande två dagarna. Vilket fantastiskt uttalande!! Jag trodde aldrig på det, så han pratade med mig och berättade allt jag behövde göra. Sedan gör jag dem utan en ökning, så under de kommande två dagarna ringde överraskande nog min man som inte hade ringt mig under de senaste 7 månaderna för att meddela mig att han skulle komma tillbaka. Så underbart !! Så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och bad om ursäkt för sitt misstag och smärtan han åsamkade mig och mina barn. Sedan från den dagen var vårt band starkare än tidigare, med hjälp av en stor förtrollningskastare. Så jag kommer att ge dig råd om du har några problem, kontakta dr alaba på e-post: [email protected] eller kontakta honom på whatsapp och viber med detta nummer: +1(425) 477-2744.......

Postat av: Alva

Publicerad 2023-01-07 22:28:21

Jag blev riktigt ledsen och sårad när min man bestämde sig för att lämna mig för en tjej som var mycket yngre än jag. Min man är ganska rik så det fick många damer på sig. Men han är en kärleksfull och omtänksam man men just den här unga damen fick tag i honom på ett speciellt sätt som jag inte kunde förklara. Vid något tillfälle tänkte jag ta hennes liv eftersom min man verkligen var förtjust i henne men en vän avrådde mig från den handlingen. Jag var tvungen att söka andlig hjälp från internet och sedan läste jag om olika underbara kommentarer om voodoo lord, många människor gav olika vittnesbörd om hans goda gärningar och äktenskapsrestaurering. Jag tog hans e-post [email protected] från ett av vittnesmålen och kontaktade honom. Jag berättade för honom om mitt problem och han gav mig instruktioner att följa och saker att köpa. Inom sju (7) dagar avbröt min man alla kommunikationsmedel med den onda damen, var ångerfull och bad om min förlåtelse. Jag säger ett stort tack voodoo herre och jag kommer för alltid att vara tacksam för din hjälp. Jag hoppas att du får se detta vittnesbörd för jag lovade att dela ett vittnesbörd om du hjälper mig. du kan också kontakta honom på whatsApp: +234 8097014925

Postat av: MATAINA

Publicerad 2023-01-21 12:50:41

(Adina, )


MITT KORTA VITTNESBYT kan vara till stor hjälp för yopu eller en granne. Ta dig tid att LÄSA... Jag lovar att dela med mig av det goda arbetet...



Jag trodde aldrig på internets magiska hjul eller spiritist förrän jag träffade Dr ALASHIRA. Faktum är att han kommer att fortsätta att tacka och dela sitt vittnesbörd för hela världen. Jag heter Adina Gilbert, snälla kalla mig inte domare, men jag försöker bara dela det goda arbete som Dr ALASHIRA gjorde för mig. Jag respekterar honom verkligen för jag blev nästan arg när min man lämnade mig och barnen utan anledning. Vi brukade leva lyckliga tills hans inställning till oss började förändras. Jag bad honom berätta vad som hände och orsaken till hans plötsliga förändring, men han säger fortfarande ingenting och han säger alltid att allt är bra. Men min mans attityd fortsatte och det skadade mina barn och mig. Jag var så förvirrad och jag visste aldrig vad jag skulle göra. En dag lämnade han hemmet och kom aldrig tillbaka. Åh, det var värre, och jag blev nästan galen. Jag fick många hjulberlocker från Internet, men det enda han kunde göra var att ta mina pengar utan resultat. Och det hände nog och känslan av att han tog livet av mig, men jag var tvungen att hålla gården vid liv på grund av vårt barn.

En helg när jag gick igenom Internet såg jag olika vittnesmål om hur en viss person hjälpte olika människor. Jag var rädd att döma honom eftersom jag hade tidigare erfarenhet av dessa så kallade magiska hjul. Men förra gången jag bestämde mig för att ge den här mannen en rättegång på hans e-post: [email protected] Ohhh, och det tog bara 72 timmar, 3 dagar för den här fantastiska mannen, Dr Alashira att få tillbaka sin man. Han berättade för mig att min man var påverkad av en annan kvinna men han kunde hjälpa mig att bryta förtrollningen och förde min man tillbaka till huset. Åh, ni kan föreställa er glädjen och lyckan i mig, det är därför jag fortsätter att prata om denna stora mans goda gärningar. Och det fanns aldrig några pengar från mig för att få lite pengar för vissa föremål som jag insisterade på måste vara den som tillhandahåller pengarna så att hans magi kan fungera för mig. Och nu älskar min man mig mer än mina förväntningar, och jag blev befordrad på min arbetsplats. Allt är bara så bra och perfekt för min familj.

Sluta aldrig sprida de goda nyheterna eftersom det kan vara användbart för dig eller en person nära dig. Dr ALASHIRA är sänd från Gud. Han sa till mig att han kunde hantera alla problem, inklusive:


(1) Om du vill ha ditt ex tillbaka.

(2) Om du alltid har dåliga drömmar.

(3) Om du vill få stöd på ditt kontor.

(4) Du vill att kvinnor/män ska flöda efter dig.

(5) Om du vill ha ett barn.

(6) Om du vill bli rik.

(7) Om du vill ha din man/hustru till

din för alltid.

(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

(9) Örtvård

(10) Om du inte kan tillfredsställa din fru

sexlust tack

låga erektioner.

(11) Om din mens vägrar komma

på dagen då

Jag antar inte ens genom bäckar.

(12) när han vägrade att få betalt, människor på grund av dig?.

(13) lösa markproblemet och återta det.

(14) Gillade din familj Denny din

höger?

(15) få folk att lyssna på dina ord och det gör jag

att önska

(16) Har du ett lågt antal spermier?

(17) Otur

(18) HIVBOTANDE

Ge den här stora mannen en prövning idag och du kommer att vara glad att du gjorde det. [email protected] Whatsapp +2348115720823 vänligen kontakta en vän eller maila honom [email protected]  Whatsapp eller vibes [email protected]..

Postat av: meyer

Publicerad 2023-06-29 09:17:28

Jag skulle gärna berätta för er alla att jag kunde sätta stopp för min skilsmässofråga och återställa mitt äktenskap igen eftersom jag aldrig ville att det skulle hända. Jag vet inte vad som kom över min man som han fyllde för skilsmässa, jag försökte ta honom ur det men han lyssnade inte på mig, jag hade inget annat val än att söka hjälp någonstans jag kunde tänka mig och gick så långt att jag kontaktade den stora sjömästaren och nu är glad att jag bad om hjälp från honom. För om inte för hjälp av den stora sjömästaren vet jag inte vad som skulle ha blivit av mitt äktenskap nu eftersom jag älskade min man så mycket att jag inte kunde tåla att förlora honom. Förtrollningen fungerade som magi med hur och hur min man förändras och började visa kärlek istället för skilsmässan han planerade. Jag är bara för glad att allt är på plats för mig nu. Jag skulle gärna rekommendera användningen av en trollformel till någon som går igenom äktenskapsproblem och vill sätta stopp för det e-post [email protected] eller WhatsApp via +2348158911896 och det var där jag fick hjälp att återställa mitt äktenskap.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Prenumerera och dela