Online dejting guide

Den ultimata guiden för dig som vill träffa tjejer online

Hur haffar man tjejer? (Raggningsknep för killar)

Publicerad 2019-02-06 11:42:00 i Dejting online,

Att lära sig att hänga med en tjej kan definitivt vara utmanande. När allt är så är inte många killar lyckliga i dateringsvärlden. Dessutom brukar många killar bli rädda innan de närmar sig en tjej till att börja med.
 
Om du är en av dessa killar måste du äntligen ändra dina känslor och tankar om det här gången. Att hänga med tjejer är både spännande och spännande och du behöver definitivt komma in i spelet om du inte vill bli ensam och olycklig för resten av livet.

Det första du behöver jobba på är din övergripande inställning. Många gånger är det allt i sinnet att ansluta sig till en tjej. I grund och botten, om du själv säger att du kan göra det, kommer du att kunna göra det. Omvänt, om du fortsätter att bli nervös och rädd för enbart tanke på att hänga med en tjej, kommer du att få svårare att få något gjort. Så, innan något annat, ställa dina mål rakt, bygga upp ditt självförtroende och lämna din komfortzon för gott.

Nästa saker som du behöver jobba på är dina drag. Lyckligtvis kan flirtar med tjejer (klicka här för en guide) vara mycket spännande. Det handlar i grunden om att utbyta positiva kroppsspråkssignaler, prata enkelt och oavsiktligt och komma lite närmare den tjejen du vill ha. Tänk på att du inte bör fokusera för mycket på att imponera henne hela tiden. Se bara till att du har roligt och ha det bra med tiden.
 
# 1: Tveka inte

Lyssna, för här är hemligheten att aldrig fastna i vänzonen ...

När du märker en tjej du lockas till, fortsätt och gör flytten. Annars kommer du att förfalla och ge upp. Och även om du arbetar upp modet att fråga henne senare, kommer hon mer sannolikt att se dig som "bara en vän".
# 2: Var direkt

Så, vad är det bästa sättet att fråga en tjej?

Enkel. Var ärlig och uppge dina avsikter. Oroa dig inte för att vara super flirty eller få henne "lockad", fråga bara den snygga frågan ...

"Vill du hänga någon gång?"

Och gör det också OBVIOUS varför du vill umgås med henne. Låt henne veta att du inte letar efter en annan vän ...

"Jag vet att det här är slumpmässigt, men jag tycker du är väldigt söt. Vill du hänga någon gång? "

Sluta oroa dig för att vänta på den "perfekta" tiden, för det kommer aldrig att komma. Istället står inför din rädsla nu. Hon kommer att uppskatta din djärvhet. Och du kommer att bygga självförtroende oavsett hennes svar.
# 3: omfamna avslag

Se mannen, vi alla är rädda för att misslyckas och bli avvisade. Den skiten gör ont.

Men tänk på det som DETTA ...

Du kommer aldrig ångra dig att lägga dig själv och bli avvisad. Minst nu vet du att hon inte är i dig. Du kan gå vidare med ditt liv.

Men du kommer ALDRI ångra inte ens försöka i första hand. Du kommer aldrig veta om hon faktiskt lockades till dig. Du kommer aldrig att känna till de erfarenheter du kanske har delat.
 
FASE II: Effektivt textspel
 
# 1: Text henne omedelbart

Okej, låt oss föreställa oss att du frågar henne och får hennes nummer. Vad kommer härnäst?

De flesta killar väntar en dag eller två innan de skriver ... men det här är ett stort misstag.

Du vill kapitalisera på din fart och ställa in datumet så fort som möjligt. Annars kan gnistan blekna eller hon kan göra planer med en ny kille som hon möter.

En enkel, "Hej Julia, det här är David" Meddelandet är nog för att få konversationen igång.
# 2: Håll målen i åtanke

Ett annat stort misstag killar gör fast i långa textkonversationer.

Du kanske tror att du mår bra för att hon svarar, men du är verkligen bara att duscha henne med validering och bli en annan texting kompis i hennes telefon.

Kom alltid ihåg ditt # 1 mål: gör en plan att träffas personligen. Här ska du flörta med henne och ta reda på om det finns en anslutning ... inte via textmeddelanden.

Håll liten pratstund till ett minimum före datumet. När hon svarar på din första text skickar du bara 2-3 fler meddelanden innan du börjar planera datumet.
# 3: Gör konkreta planer

När du schemalägger ett datum via text vill du vara säker på att du är båda på samma sida.

Här är 3 enkla steg för att göra planer ...

    Få henne att begå igen: "Vill du hänga någon gång i veckan?"
    Sök en dag: "Vilka nätter är du lediga?"
    Föreslå en plan: "Låt oss träffas på X bar för drycker. Fungerar 8 eller 9 för dig? "

Nu har du planerat ett datum.

Jag rekommenderar att du får drinkar för första dagen, eftersom det är billigare och mindre tid investeringar än middag eller de flesta andra idéer. Dessutom sitter sida vid sida i en bar en enkel, lågtrycksmiljö för chatt och flörtning.
 
FAS III: Den första dejten Blueprint
 
# 1: Bekräfta, Bekräfta, Bekräfta

Om du inte bekräftar ditt datum finns det en stor chans att flinga.

Människor är vana varelser. Om vi ​​kan hitta en ursäkt för att undvika att delta i ett evenemang är det en bra chans att vi tar det. Och tjejer är inget undantag från denna regel.

Du måste checka in och bekräfta datumet MULTI gånger ...

    Natten förut: "Hej Julia, hoppas dina veckor går bra. Vi är fortfarande bra för imorgon på 9? "
    Och igen på eftermiddagen av datumet: "Hej ser dig vid 9 ikväll"

Uppföljning är så avgörande för att det gör planen verklig i hennes sinne. Det gör det också svårare för henne att motivera att lata och flinga. Genom att helt enkelt skicka dessa 2 meddelanden garanterar du nästan att hon dyker upp.
# 2: Krama henne omedelbart

Första intryck är avgörande - ha en skarp outfit och krama henne så snart hon kommer.

Tveka inte och vänta på att se vad hon ska göra. Ge henne inte ett handslag. Ta ledningen och få datumet startat på den högra foten. Detta kommer att undvika klagomål och göra båda känna dig bekväma tillsammans.

Jag vet att det här låter grundläggande, men det är mer än hälften av slaget som är ärligt att få de små grejerna rätt. Sätt dig i en bra position för att lyckas, och resten av natten blir lätt.
# 3: Håll konversationen fokuserad på henne

Ok, så vad är några enkla konversationsämnen du kan använda på datumet?

Enkel. Håll majoriteten av konversationen fokuserad på henne ...

    Ta reda på vad hon är passionerad för
    Upptäck hennes mest spännande historier
    Gissa vad shes gillar (på ett flirtigt sätt)

När du konsekvent driver konversationen mot henne, gör det mycket lättare att tänka på saker att säga. Plus, folk älskar att prata om sig själva så det blir roligt och engagerande för henne också.
RECAP: Hur man pratar med tjejer

Det bästa sättet att prata med tjejer är att vara ärlig och hålla sakerna framåt.

Du bör alltid fråga henne så snart som möjligt för att rensa bort vännszonen och undvika att slösa bort din tid. Vid textning, sätt alltid upp datumet så snart som möjligt så att du faktiskt kan umgås med henne personligen.

Och slutligen, när du är på datumet, håll samtalet inriktat på hennes lust och erfarenheter. Hon kommer att älska att prata om sig själv och bli snabbt nyfiken på dig.
 

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Prenumerera och dela