Online dejting guide

Den ultimata guiden för dig som vill träffa tjejer online

Hur blir man populär bland tjejer? (Få tjejer att gilla dig) Stor guide!

Publicerad 2019-02-06 11:45:00 i Dejting online,

Hur blir man populär bland tjejer? Vad är bästa sättet att få tjejer att gilla dig? Se denna guide som garanterat kommer att göra dig mer populär bland alla tjejer!
Populär bland tjejer
 
 Steg 1 - Bli populär bland tjejer genom att först gilla dig själv!
 
Gör en självutvärdering och skriv ner saker du gillar med dig själv, de saker du vill ändra och de saker du inte tycker om om dig själv men inte går att ändra på.
 
Ingen är helt nöjd med sig själv och vissa saker går inte att ändra på, det måste man acceptera. Om man tycker att man är för lång eller för kort så finns det inget man kan göra åt det, det är bara att acceptera och sedan fokusera på det som faktiskt går att ändra på.

Kolla på listan över saker som du gillar med dig själv, och glöm det inte dessa. Vägen till popularitet kan ibland vara svår. För att hålla dig på bra humör behöver du komma ihåg dessa saker.
 
Kolla på listan över saker som du inte gillar med dig själv, om det är något som du kan ändra på så gör det! Hur ska du bli populär och få tjejer att gilla dig om du inte ens gillar dig själv?
 
Bli en person som du själv gillar och som du tycker att andra också borde gilla. Detta ger dig mycket bättre självförtroende och utstrålning vilket kanske är det viktigtigaste om man ska bli populär bland tjejer.     
    
De viktigaste av allt är de saker du inte tycker om dig själv som du inte kan ändra. Om du inser att det finns saker om dig själv som du inte kan förändras, och du är helt okej med det, kommer det att öka ditt självkänsla och generellt göra dig till en bättre person som människor kommer att vilja vara med.
 
Tänk på att ingen är perfekt, det finns massor med människor som är populära bland tjejer som har precis samma "fel" som du. Tycker du att du är för kort? Det finns korta män som kan få vilken tjej som helst, de har massor med andra egenskaper som gör att tjejer gillar dom.
 
Skriv en lista på andra män som du ser upp till. Vad har de för egenskaper som du skulle kunna skaffa själv?
 
 
Steg 2 - En vältränad kropp gör dig populär bland tjejer
 
 
Träna upp din kropp!
 
Om du ser fysiskt stark ut, kommer tjejer att lockas till dig och du inger respekt. Alla kan träna upp sig och se mer vältränad ut. Du kommer att få bättre självförtroende och få mer respekt av andra killar. Du kommer även att få ett bättre kroppsspråk.
 
Det är ingen tvekan om att tjejer gillar vältränade killar och det finns ingen anledning att inte träna upp sin kropp.
 
Tänk på att musklerna inte syns om du har för mycket kroppsfett. Ät nyttigt och inte för mycket så kommer du att gå ner i vikt och musklera kommer att bli mer definierade.
 
Är du överviktig så gå ner i vikt. Det är inte hälsosamt att vara överviktig och det är inte attraktivt. Självkontroll och självdisciplin är attraktiva egenskaper som får tjejer att gilla dig!
 
Om du börjar träna en sport kommer du träffa nya människor. Välj en sport som du är bra på för att få bättre självförtroende.
 
Steg 3 - En god hygien får tjejer att gilla dig

Duscha varje dag, borsta tänderna och tvätta ditt ansikte för att förhindra akne. En hälsosam diet kommer att hålla huden fräsch.
 
Kontakta en hudläkare om du har allvarliga akneproblem.
 
Steg 4 - Bli populär bland tjejer genom att utstråla självsäkerhet
 
Sträck på dig och titta rakt fram, men gör dig inte till, var avslappnad så att det ser naturligt ut. Titta på människor i ögonen när du pratar med dem och visa upp tänder när du ler; Det är mycket mer attraktivt och du ger ett självsäkert intryck. Självförtroendet är verkligen viktigt, för det är det som ger dig ett attraktivt kroppsspråk. Om det är något som tjejer gillar så är det självsäkra killar.

Prata med människor. Intressera dig själv i vad andra gör och vem de är. De kommer då att ge dig samma respekt. Försök att inte prata om dig själv hela tiden fråga hellre om den du pratar med. Tjejer gillar när någon lyssnar på dem.

Steg 5 - Bli populär bland tjejer genom att ha många vänner
 
Bli en del av en grupp!

Börja långsamt och arbeta dig upp. Lär känna den grupp du vill umgås med. Om du vill vara i en "populär" grupp, ta reda på vilken den gruppen är. Studera gruppen och bestämma om det är några du vill bli en del av.
    
Välj en person från den grupp du vill gå med, helst någon du ser mycket (dvs att ha lektioner med dem, gå i skolan eller jobba med eller bor nära). Börja prata med den här personen, lär dig mer om honom eller henne, och ni kommer långsamt att bli din vänner. Kasta inte dig själv på den här personen ta det lugnt annar kommer du bli uppfattad som konstig och jobbig. När du blir en vän till den här personen kommer du att lära dig mer om gruppen och hur de är. Efter ett tag kommer din vän att presentera dig för några av hans vänner, och snart kan du bli en del av gruppen.
 
Tänk på vad du har på dig. Det är inte riktigt sant att kläderna gör mannen, men ser bra ut kan inte skada. Ta en titt på aktuella trender, kolla vad gruppen som du vill vara en del av har på sig.

Skratta åt andras skämt. Med tiden, kommer du att känna dig bekväm nog för att vara rolig, och andra kommer att skratta åt dina skämt. En rolig person är en populär person. Tjejer gillar killar med humor.

Försök bli kompis med andra populära killar, de har ofta snygga tjejkompisar som du kan bli presenterad för. Om du umgås med killar som har hög status så kommer tjejer uppfatta dig som en populär kille som de kommar att vilja umgås med.
 
Studera andra populära killar och lär dig från dom. Hur är de? Hur uppför dom sig? Hur klär dom sig?
 
Steg 5 - Tjejer gillar dig om du har mycket pengar
 
Du kan inte köpa dig populär men det är ingen hemlighet att tjejer gillar killar med pengar, det kan vara bra och användbart att ha resurser. Visa att du har råd att köpa nya snygga kläder och senaste mobilen till exempel. Pengar kommer ge dig mer självförtroende.
 
Du måste kunna bjuda tjejen om ni går på dejt. Det finns inget mer oattraktivt än snåla killar.
 
Detta är en liten guide över hur du kan få tjejer att gilla dig. Om man verkligen vill bli populär så är det inte så svårt om man lägger ner lite energi på att nå sitt mål.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Prenumerera och dela