Online dejting guide

Den ultimata guiden för dig som vill träffa tjejer online

Hur får man en tjej att förstå att man är intresserad?

Publicerad 2019-02-08 12:32:00 i Dejting online,

Om man gillar en tjej så kan det ju vara bra att få henne att förstå att du tycker om henne och inte bara vill vara kompis. Det finns inget värre än att hamna i "vänner zonen" för att man inte från början visar att man tycker om en tjej.
Om du inte visar intresse, flirtar och hela tiden esklarerar så finns det risk för att hamna i den beryktade "vänner zonen" som är så svår att ta sig ur.
 
Om du börjar gilla en tjej för mycket innan du visar intresse så kommer det bli väldigt svårt. Du kommer att bli mer sårbar, blyg och nervös om du börjar få känslor.
 
Det är mycket viktigt att redan i ett tidigt skede (eller så fort du vet att du gillar en tjej) att låta henne veta detta. Om hon är intresserad av dig med så kan ni gå vidare tillsammans, om hon inte gillar dig så vet du det och då går vidare själv innan du hinner få starka känslor.
 
Hur får man en tjej att förstå att man är intresserad?
 
Hur gör man då för att få en tjej att förstå att man är intresserad?
 
Man gör det indirekt, man säger det inte rakt ut. Det man inte ska göra är att helt plötsligt ta en tjej som man har varit kompis med ett tag åt sidan och allvarligt berätta för henne att man har känslor. Det kan leda till riktigt dålig stämning och man blir väldigt sårbar i en sån situation.
 
Ta det långsamt ett steg i taget. Det är inte så svårt att få en tjej att förstå att man är intresserad även om man inte blottar sig totalt.
 
Steg 1 - Ta kontakt
 
Om det är någon som du inte känner redan så är första steget naturligtvis att ta kontakt med personen. Genom att ta kontakt visar du intresse och hon vet att du är intresserad av att prata med henne. Om det är någon som du träffar regelbundet så kan du ta din tid att prata mer och mer. Börja med att utbyta några ord och sedan kan du börja konversera lite längre. Är hon intresserad av att prata med dig så gå till steg 2.
 
Om du tar kontakt med någon som du inte kommer att träffa igen så måste du få hennes mobilnummer. Om du frågar en tjej som du precis har träffat efter hennes nummer så förstår hon antagligen redan att du är intresserad. Du har då redan visat intresse och om hon svarar på dina sms och pratar med dig i telefon så är hon antagligen intresserad av dig med.
 
 
Steg 2 - Vissa intresse genom att vara flirtig
 
Första steget för att få en tjej att förstå att man är intresserad är genom att vara flirtig. Om du gillar en tjej så kommer det att synas automatiskt om du inte är för blyg. Var avslappnad och självsäker.
 
Hur flirtar man med en tjej?
- Le och ha mycket ögonkontakt. Detta sker naturligt om du gillar någon och inte är för blyg. Försök att vara avslappnad och självsäker
- Ge henne komplimanger. Var ärlig och berätta vad du gillar med henne. Gör detta sparsamt så att du inte verkar smörig.
- Få henne att skratta, ha kul tillsammans. Reta henne lite lekfullt, ge henne ett roligt smeknamn. Anspela på att hon stöter på dig. Om hon inte tycker att det är kul eller blir sur så sluta.
 
Steg 3 - Visa att du är intresserad av en tjej genom att röra henne
 
Du måste hela tiden eskalera. Om hon verkar intresserad när du flirtar med henne är det dags att få henne bekväm med beröring. Du kan börja lite lätt genom att göra en high-five eller genom att nudda henne med axeln när ni stor bredvid varandra. Bara att ni rör diskret vid varandra. 
 
Nästa steg är att ge henne en kram eller att hålla armen runt henne lite snabbt, fråga om hon tränar och känn på hennes arm eller liknande. Planera inget i förväg, ha bara i åtanke att du ska röra vid henne när tillfälle uppstår så att det sker naturligt.
 
Om hon ser obekväm ut så minska med beröringen och om det verkar som att hon inte vill att du ska röra henne så är hon antagligen inte intresserad. 
 
Om du får positiv feedback så går du vidare med steg 4
 
Steg 4 - Visa att du är intresserad genom att träffas i en intim miljö
 
Sista steget är att fråga ut tjejen på en dejt. Det är det bästa och snabbaste sättet att visa att du är intresserad av en tjej och du får veta direkt om hon är intresserad av dig. Det finns ingen anledning att skjuta upp detta steg egentligen förutom att bespara sig själv att bli nobbad.
 
Om du får positiv respons när du flirtar och rör vid en tjej så är det bara att fråga henne om hon vill ses och äta middag eller i fall ni kan träffas hemma och se en film tillsammans. Då kommer hon garanterat att förstå att du är intresserad.
 
Det är inte så svårt att få en tjej att förstå att man är intresserad. Det kan till och med vara så att en tjej tar för givet att man är intresserad om tjejen är väldigt attraktiv. Då kanske man får tona ned komplimangerna lite.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Prenumerera och dela