Online dejting guide

Den ultimata guiden för dig som vill träffa tjejer online

Hur raggar man tjejer på internet

Publicerad 2019-02-08 14:44:00 i Dejting online,

Det är inte många killar som vet hur man raggar man tjejer på internet, det blir ganska uppenbart om man registrerar sig som tjej på någon dejtingsida online.
 
Så hur raggar man tjejer på internet?
 
Välj en online datingsida. Om du letar efter datum är en online-datingsida en säkrare satsning än vanligt sociala nätverk som Facebook och Twitter. Här är några du kan överväga [1]: Börja bygga din profil. Detta är förmodligen det viktigaste steget i hela processen. Din profil är din första intryck i online-datingvärlden, och det kan göra eller bryta om potentiella partner är intresserade av dig. Tänk på följande områden: Ditt användarnamn. Överväg att basera det i dina initialer, favoritnummer eller favorithobby. Undvik att använda ord som "hot", "sexig", "pappa" eller någon sexualiserad deskriptor i ditt användarnamn - de flesta kvinnor kommer att läsa det som otäckt. Välj en bra profilbild. Din profilbild ska följa tre regler: det borde vara aktuellt, ge ett bra titta på ditt ansikte och få dig att tycka att du kan nås.
 
Om du inte har ett foto som passar den här beskrivningen, ta en ny! Ta med dig en kamera nästa gång du går till en social händelse, och be en vän att ta en snabb snap av dig. Undvik professionella headshots. De är för stilted för en online datingsida, och du kommer att se ut som du är försöker för hårt. Din bio. De flesta webbplatser kommer att ge en kort bio eller "om mig" sektion för att du ska fylla i. Skriv inte en roman, men ge tillräckligt med information om att potentiella partner kommer att känna att de får en känsla av vem du är. Du kan diskutera dina hobbyer, dina mål, vad du söker efter i ett förhållande, några barn du har eller vad som helst annat definierar dig som en person. Motstå strävan att slita om ditt tidigare förhållande. "Nyligen skild från en lögn, fuskhån" läser som "bitter och arg" istället för "datumbar och balanserad".
 
Ragga tjejer online med detta enkla knep
 
Dina intressen. Vissa webbplatser kommer att ha ett separat område för att du ska lista intressen eller hobbies. Sport, musikaliska genrer eller grupper, hantverk, historiska perioder, filmgenrer, typer av mat, resmål och böcker är alla lämpliga ämnen för den här delen av din profil. Vem du är intresserad av att träffas. Försök att inte vara för restriktiva för dessa parametrar.
 
Du vet aldrig - din soulmate kan bara vara ett år eller två äldre än den åldersgräns du anger. Håll dina områden brett och kom ihåg det Du är inte skyldig att datera alla som kontaktar dig. Om du blir ombedd att beskriva den typ av tjej du vill träffa, är det här stället att slå ut det av parken. Säg inte "jag vill bara att någon ska prata med" - ingen tjej vill vara "bara någon att prata med" när en annan mannen kommer att kalla henne en prinsessa eller ljuset i sitt liv. Tala upp din framtida partner på bästa sätt som du kan samla.
 
Du kan till exempel försöka något som "Jag letar efter min drömkvinna, som kommer att dela min passion för matlagning, cykling och ärlighet, och vem ska tillåta mig att behandla henne som drottningen hon är. " Dina kontaktinställningar. På vissa webbplatser på internet kan du välja och vem som kan se din profil eller kontakta dig. Om du vill få många svar, se till att det är lätt för människor att meddela eller maila dig. Var en gentleman. Om din mamma lärde dig uppförande, är det dags att bryta dem ut. (Om inte, det är därför du är här!) Att vara artig och snäll mot alla du interagerar med kommunicerar att du är en kvalitetsperson, online och offline, vem är värd respekt och uppmärksamhet.
 
Det är bara en kort guide om hur man träffar tejer online. Se även: Hur raggar man tjejer på internet?
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Prenumerera och dela