Online dejting guide

Den ultimata guiden för dig som vill träffa tjejer online

Vågar du inte ragga på tjejer? - Se guiden: Hur man vågar prata med tjejer!

Publicerad 2019-02-06 11:21:00 i Dejting online,

Först av allt är det viktigt att du utvecklar rätt inställning innan du pratar med en tjej. Tanken jag ska skänka på dig borde ge dig tillräckligt med förtroende för den nya övergången till det nya duet. När du tänker på att gå upp till en kvinna vill jag att du ska tänka på dig själv, "det värsta hon kan göra är att säga nej."
 
Du ser, de flesta män går inte upp till tjejer ur rädsla för avvisning. Faktum är att många män är osäkra och tar avslag för allvarligt. De flesta män inser inte att de värsta kvinnorna kan göra är att säga nej.

Om hon säger nej, ska du fortsätta och gå till nästa. Hon säger nej, du borde tänka, det är hennes förlust. Om hon säger ja, har du allt att vinna. Om du går in med den här tankegången kommer du snart att inse att det är väldigt lätt att prata med tjejer.

Rutiner som hjälper dig att prata med tjejer

Att prata med tjejer är som allt annat. Om du övar nog, blir du bättre och du får mer självförtroende. Till exempel författaren David DeAngelo föreslog en intressant övning som borde öka ditt självförtroende inom några dagar.

Han föreslår att gå till köpcentret och helt enkelt gå upp till varje tjej du ser. Bara gå upp till en tjej och starta en konversation. Du behöver inte ens fråga henne om hennes nummer. Denna övning är bara för dig att vänja sig att prata med tjejer, så att det kan känna sig mer naturligt.

Denna nästa rutin är som den som jag just diskuterat tidigare, men lite mer intensiv. Säg att du går till klubben med ett par dina killar vänner. Jo det här är vad du gör. Du berätta för dina vänner att du vill spela ett litet spel.

Berätta för dina vänner att välja en tjej för att du ska fråga om att dansa. Därefter berättar du för dem att du kommer att gå upp till någon tjej som de väljer så länge de inte gör roliga med dig om du blir avvisad.

Därefter berätta för dem att du får välja nästa tjej för att de ska dansa med. En av de främsta anledningarna till att killar inte pratar med tjejer i klubbar eller barer är att de också är rädda för att någon kan se att de blir avvisade.

Denna övning tar bort något av det trycket, för i bakom dig själv vet du att dina vänner inte kommer att bli roliga av dig. Dessutom är deras tur nästa.

Jag vet att det här kan verka lite dämpande för kvinnor. Jag ber om ursäkt om jag förolämpar några kvinnor där ute som läser detta. Men detta spel uppfanns i god tro. Killar, föreslår jag att du inte berättar för kvinnor att du spelar detta spel om du bestämmer dig för att spela detta.

Om du följer dessa rutiner kommer du tillräckligt länge att märka att prata med tjejer kommer att kalla dig mer naturligt. Genom att göra så mycket, kommer du att veta vilka frågor som ska ställas och hur man svarar på någon tjej som pratar med dig.
Samtalstips och tekniker

Förtroende är en av de viktigaste faktorerna som behövs för att kunna prata med en tjej effektivt. Den blyg, oskyldiga pojkerutinen flyger inte riktigt. Även om vissa kvinnor tycker att det är attraktivt, tycker de flesta kvinnor som en man med självförtroende.

Stå upp rakt, bredga dina axlar. Stick ut bröstet. Gör något som utstrålar förtroende från din kropp.

Här är några tips som hjälper dig när du övar dina konversationsfärdigheter:
 
God ögonkontakt

De flesta män begår alltid ett dödligt misstag. När man deltar i en konversation med kvinnan har de inte bra ögonkontakt. Nu som kille vet jag att alla killar har gjort det minst en gång.

Har du någonsin pratat med en tjej och synlöst undrar dina ögon automatiskt på tjejens bröst? Då när du inser vad du har gjort hoppas du att hon inte märkte, eller hur? Killar, mer än troligt, märkte de förmodligen.

Därför sätter du dig i samma kategori när de märker att de lägger de flesta männen som går upp till dem. Bara en annan man, som vill ha sex.

När detta händer är dina chanser att komma längre med honan väldigt smala. Så killar vad du behöver göra är att hålla ögonen på ögonen när de pratar med en tjej.

Lita på mig, flickor ser för att se om du verkligen uppmärksammar vad de måste säga. Om dina ögon vandrar till någonstans lägre än hakan, misslyckades du. Så se till att du håller ögonen på ögonen, inte deras bröst.

God ögonkontakt, visar förtroende. Med en bra intensiv stirra kan du romantisera en tjej och få henne frusen i vördnad.
Bra lyssnare

Chris Rock (komiker) säger att tjejer inte vill att männen ska prata mestadels. De kan säga att de vill att männen ska prata med dem. Men i sanning vill de bara att du lyssnar.

Jag håller lite med denna teori. Tjejer älskar killar som de kan förtroende för. Genom att bli en stor lyssnare för en kvinna blir du mer inriktad på kvinnan emotionellt.

Eftersom kvinnor är mer känslomässiga, kan denna typ av saker verkligen göra en tjej på. Återigen, när du lyssnar på kvinnan, se till att du blickar i ögonen intensivt för att visa dem att du verkligen lyssnar på vad de måste säga. Du kan även låtsas att vara en bra lyssnare. Naturligtvis skulle det här ta lite övning.
Sinne för humor

Roligt är alltid bra när man pratar med tjejer. Jag menar kom igen, vem gillar inte att skratta? Om du kan få en tjej att skratta konsekvent, kommer du definitivt att lämna ett bra intryck på flickans sinne. David DeAngelo föreslår att du tittar på komiker som Chris Rock och D.L. Hughley.

Deras skits på relationer och kvinnor är mycket humoristiska och gör bra konversationsstart med kvinnor. Om du kan införliva några av dessa skits med dina egna åsikter om relationer, kommer konversationer med tjejer att bli en bris.

Nu, om du kan inkludera alla de saker som diskuteras ovan i din repertoar, kommer du naturligtvis att prata med tjejer och delta i bra samtal.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Prenumerera och dela