Online dejting guide

Den ultimata guiden för dig som vill träffa tjejer online

Träffa tjej med barn - 6 tips för att dejta tjej som har barn!

Publicerad 2019-02-06 10:46:00 i Dejting online,

Oavsett om du planerade det eller inte, har du fallit för en kvinna som har barn - nu vad? Att dö en mamma kan vara svårt. Det tar en speciell man att bygga ett förhållande med någon som har barn. Kolla in några tips:
 
1. Inse att du inte kommer att vara den första prioriteten

Det blir tider du kanske inte ens är andra (eller tredje!) Fiol till en mamma. Bara vet att hennes barns schema, mat och behov kommer att komma före din. Det är naturligt att vara självisk och att önska hennes uppmärksamhet på begäran, men vill du ha det på något annat sätt?

Det står mycket om en person som är intresserad av en kvinna som värdesätter att ta hand om hennes bambinos. Också, vet att oavsett hur inblandad fadern är, är han en del av hennes barns liv. Du behöver inte vara bros med den biologiska fadern, men vara beredd att hantera en annan man i din kvinnas liv.
 
2. Var patient

Du måste planera för att utveckla ett meningsfullt förhållande med en mamma. Att passa in i hennes liv kräver viss schemaläggning. Du måste också ge henne tillräckligt med tid för att hitta barnomsorg och fritid.

Det är absolut nödvändigt att vara beredd att anpassa sig till oväntade omständigheter: barn blir sjuka, barnvakter fling, skolhändelser dyker upp och mammor blir trött och kanske inte vill gå ut. Var uppmärksam på att flexibilitet och tålamod är viktiga kvaliteter.

På toppen av dagliga woes vi möter alla, mammor har en extra belastning av det. Att vara förstående och lugn kommer att göra en stor skillnad i hennes liv.
 
3. Var spontan

För att inte motsäga punkten ovan lever mammor ett schemalagd liv och kan sällan gå ut ur sina dagliga rutiner. Ett slumpmässigt telefonsamtal eller text för att se hur hennes dag går är en bra gest som kommer att bryta upp sin monotoni och lägga ett leende på hennes ansikte.

Om du vet att hon har en ledig dag eller en nedgång, kan hon skaffa dig stora bonuspoäng när hon whisking bort henne. När en kvinnas höjdpunkt kommer från PTA-möten och bilpooler, kommer en viss oväntad kul och uppmärksamhet definitivt att ge ett positivt och varaktigt intryck.
 
4. Slösa inte hennes tid

Att vara en bra mamma betyder att du måste växa upp snabbt. Moms kan spela Simon Says med 'Lil Johnny, men det sista hon vill göra är att spela spel med en man. Om du vill bosätta sig med den här kvinnan, ha en plan för framtiden och vara beredd att genomföra.

Moms är vana vid att köra ett hushåll och kommer att uppskatta ditt initiativ och planering. När du hanterar en kvinna som har barn, söker hon inte att du mamman - hon vill veta att hon kan vara sårbar och kommer att ta hand om. Visar att du är en man som kan gå upp och ta ansvaret, låta henne veta att du kan vara en tillgång, inte bara en annan mun att mata.
 
5. Fråga om hennes barn

Det enda en kvinna tycker om att prata om mer än sig själv är hennes barn. Banden mellan en kvinna och hennes barn är den sanna definitionen av ovillkorlig kärlek.

Om du försöker woo henne, ta ett genuint intresse för det som ligger närmast hennes hjärta. Kom ihåg milstolpar som hennes barn närmar sig. Om du vill vara i sitt liv på lång sikt är hennes barn en del av affären.

Skynda inte på att träffa sina barn. Hennes mamma-fågelinstinkter kommer att berätta när tiden är rätt - men tills dess planterar ett frö av intresse henne en uppfattning om hur du kan passa in i familjen.
 
6. Älska henne

En kvinna som har barn har uppenbarligen varit genom någon typ av känslomässigt berg-och dalbana med en man. Trots att hon kan vara en stark kvinna för sina barn, finns det en stor chans att hon har en viss mängd emotionellt bagage.

Utbetalningen är, när hon öppnar sig och förbinder dig, kommer du att skörda fördelarna med en tacksam och kärleksfull kvinna. En kvinna som kan hantera sömnlösa nätter med nyfödda, sjuka barn och upptagna scheman kommer att vara en naturlig att vårda och älska dig.

Dating en mamma är inte för alla. Det finns definitivt många frågor att överväga och det tar en extremt speciell person att älska någon som har barn - för att inte tala om barnen själva. Att ha en kvinna och hennes barn i ditt liv betyder att du kan få mer kärlek ur affären än vad du ursprungligen förhandlade om att få.
 
 
Det finns ingen fel sätt hittills i dagens värld. Oavsett om du letar efter något seriöst eller bara en fling, kan du gå om det men du vill. Men det kan inte förnekas att dating-apps verkligen har ändrat landskapet i datingscenen under de senaste åren. Medan många människor är skeptiska till dem, är de många framgångshistorierna från dataprogram bevis för att de arbetar. Det enda problemet är att veta vilken man ska använda. Det finns flera populära datingapps, men Hinge är förmodligen din bästa satsning när du letar efter en datingapp om du letar efter ett förhållande. Faktum är att Hinge bokstavligen kallar sig "den enda dataprogram som är avsedd att raderas", eftersom målet är att användarna ska hitta varaktiga relationer och inte längre behöver appen.

Om du verkligen vill ansluta till någon på en datingapp, verkar det som att Hinge är vägen att gå. Bortsett från det faktum att Hinge är "den första mobil-första dataprogrammet som nämns i New York Times bröllopsavsnitt", säger Jean-Marie McGrath, kommunikationschef på Hinge, Elite Daily, appen växer också snabbt. Faktum är att antalet personer på appen har ökat cirka 400 procent på bara ett år, enligt Hinge.
Dessutom har appen två funktioner - "Mest kompatibla" och "Vi träffade" - som båda arbetar för att säkerställa att användarna matchar med personer som de faktiskt vill möta och att när de gör det kan de rapportera tillbaka. Frågan om "för många alternativ med för få resultat" är vad funktionen "mest kompatibel" försöker lösa. Med hjälp av en "kombination av maskininlärning och den nobelprisbelönta Gale-Shapley-algoritmen, är de flesta kompatibla parmedlemmar med den person som de mest sannolikt kommer att ha ett bra första datum med", säger McGrath.

Funktionen "Vi träffade" är också ganska nyskapande, eftersom det låter användarna faktiskt berätta för Hinge hur deras datum gick med någon de träffade på appen. Så om du träffade någon på Hinge, gick ut med dem och hade en bra tid, kan du låta appen veta. Då kan de se vem som helst kan vara en bra match för dig om den här personen inte tränade.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Prenumerera och dela